Skip to main content
Nu sunt produse in cos!

Ziua buna are vinul ei

ASOLO PROSECCO SUPERIORE Doppio Passo

  • SEC
  • ALB
  • SPUMANT
  • 750ML
  • 11%
  • GLERA
  • ITALIA
timp ramas
bg bg hourglass

04:9:10

cel mai bun pret online 75Lei bg
DOAR AZI 65 Lei
valabilitate oferta
stock

stoc disponibil

timp ramas
bg bg hourglass

04:9:10

Extra discount pentru membrii premium Devino membru
Extra discount pentru membrii premium Devino membru

ASOLO PROSECCO SUPERIORE Doppio Passo

  • SEC
  • ALB
  • SPUMANT
  • 750ML
  • 11%
  • GLERA
  • ITALIA

CE SPUN EXPERTII:

Mihai Oprea
Mihai Oprea
Cosmin Tudoran
Cosmin Tudoran
George Mitea
George Mitea
Mihai Oprea
Mihai Oprea
Cosmin Tudoran
Cosmin Tudoran
George Mitea
George Mitea

Cu toţii aşteptăm zilele (mai) calde, şi ne pregătim de primele prânzuri la terasă cu acest prosecco, unde în loc de note exuberante şi invazive găsim multă mineralitate, arome de măr şi lămâie confiată, aciditate înaltă şi un conţinut alcoolic extrem de reţinut. Perlajul este fin şi persistent şi se pretează chiar şi la o temperatură de servire ceva mai ridicată. Merge lângă tartine cu peşte afumat şi rucola.

Deschide review

Cu toţii aşteptăm zilele (mai) calde, şi ne pregătim de primele prânzuri la terasă cu acest prosecco, unde în loc de note exuberante şi invazive găsim multă mineralitate, arome de măr şi lămâie confiată, aciditate înaltă şi un conţinut alcoolic extrem de reţinut. Perlajul este fin şi persistent şi se pretează chiar şi la o temperatură de servire ceva mai ridicată. Merge lângă tartine cu peşte afumat şi rucola.

Inchide review

Joia se îmbulinează cu aceeaşi viteză cu care se apropie de weekend, căci este doar o punte spre vineri, cea mai scurtă zi din săptămână. Și cum weekendul pare un desert, bulele mici şi fine de azi te pregătesc aşişderea, cu note de fruct alb copt, pară şi gutuie, nişte floare de portocal şi aciditate potrivită. Cam dulce pentru mine, dar potrivit, cred, pentru o tartă cu fructe sau un chec cu cacao şi rom uşor lăsat la uscat, atât cât să ducă a 'macaroon'. Să sară dopurile!

Deschide review

Joia se îmbulinează cu aceeaşi viteză cu care se apropie de weekend, căci este doar o punte spre vineri, cea mai scurtă zi din săptămână. Și cum weekendul pare un desert, bulele mici şi fine de azi te pregătesc aşişderea, cu note de fruct alb copt, pară şi gutuie, nişte floare de portocal şi aciditate potrivită. Cam dulce pentru mine, dar potrivit, cred, pentru o tartă cu fructe sau un chec cu cacao şi rom uşor lăsat la uscat, atât cât să ducă a 'macaroon'. Să sară dopurile!

Inchide review

Mi s-a părut că sunt în compania unui Prosecco de bună calitate, doar că trebuie avut în vedere că din pricina restului de zahăr, e mai potrivit ca welcome drink sau la desert, presupunând un desert mai acid, cu fructe de pădure sau citrice. În rest... toate cele aşteptate: arome de unt şi mere Golden, crocant.

Deschide review

Mi s-a părut că sunt în compania unui Prosecco de bună calitate, doar că trebuie avut în vedere că din pricina restului de zahăr, e mai potrivit ca welcome drink sau la desert, presupunând un desert mai acid, cu fructe de pădure sau citrice. În rest... toate cele aşteptate: arome de unt şi mere Golden, crocant.

Inchide review

Cu toţii aşteptăm zilele (mai) calde, şi ne pregătim de primele prânzuri la terasă cu acest prosecco, unde în loc de note exuberante şi invazive găsim multă mineralitate, arome de măr şi lămâie confiată, aciditate înaltă şi un conţinut alcoolic extrem de reţinut. Perlajul este fin şi persistent şi se pretează chiar şi la o temperatură de servire ceva mai ridicată. Merge lângă tartine cu peşte afumat şi rucola.

Deschide review

Cu toţii aşteptăm zilele (mai) calde, şi ne pregătim de primele prânzuri la terasă cu acest prosecco, unde în loc de note exuberante şi invazive găsim multă mineralitate, arome de măr şi lămâie confiată, aciditate înaltă şi un conţinut alcoolic extrem de reţinut. Perlajul este fin şi persistent şi se pretează chiar şi la o temperatură de servire ceva mai ridicată. Merge lângă tartine cu peşte afumat şi rucola.

Inchide review

Joia se îmbulinează cu aceeaşi viteză cu care se apropie de weekend, căci este doar o punte spre vineri, cea mai scurtă zi din săptămână. Și cum weekendul pare un desert, bulele mici şi fine de azi te pregătesc aşişderea, cu note de fruct alb copt, pară şi gutuie, nişte floare de portocal şi aciditate potrivită. Cam dulce pentru mine, dar potrivit, cred, pentru o tartă cu fructe sau un chec cu cacao şi rom uşor lăsat la uscat, atât cât să ducă a 'macaroon'. Să sară dopurile!

Deschide review

Joia se îmbulinează cu aceeaşi viteză cu care se apropie de weekend, căci este doar o punte spre vineri, cea mai scurtă zi din săptămână. Și cum weekendul pare un desert, bulele mici şi fine de azi te pregătesc aşişderea, cu note de fruct alb copt, pară şi gutuie, nişte floare de portocal şi aciditate potrivită. Cam dulce pentru mine, dar potrivit, cred, pentru o tartă cu fructe sau un chec cu cacao şi rom uşor lăsat la uscat, atât cât să ducă a 'macaroon'. Să sară dopurile!

Inchide review

Mi s-a părut că sunt în compania unui Prosecco de bună calitate, doar că trebuie avut în vedere că din pricina restului de zahăr, e mai potrivit ca welcome drink sau la desert, presupunând un desert mai acid, cu fructe de pădure sau citrice. În rest... toate cele aşteptate: arome de unt şi mere Golden, crocant.

Deschide review

Mi s-a părut că sunt în compania unui Prosecco de bună calitate, doar că trebuie avut în vedere că din pricina restului de zahăr, e mai potrivit ca welcome drink sau la desert, presupunând un desert mai acid, cu fructe de pădure sau citrice. În rest... toate cele aşteptate: arome de unt şi mere Golden, crocant.

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

 Medalie de Aur la Mundus Vini, Medalie de Aur la Berlin Wine Trophy, Medalie de Aur la Women’s International Trophy

Doppio Passo Asolo Prosecco Superiore DOCG provine dintr-o mică podgorie – Asolo, încă nu foarte bine cunoscută, din vasta regiune Prosecco din nordul Italiei. Vinul are o culoare discretă şi un perlaj fin şi delicat. Buchetul este delicat şi complex, cu note de fructe care amintesc de pere, mere verzi coapte și citrice. Proaspăt și moale pe palatin, cu o aromă fructată, este companionul ideal pentru preparate de patiserie uşor dulci. Posgustul este armonios şi persistent. Poate fi servit atât ca aperitiv, cât şi asociat cu preparate de patiserie uşor îndulcite, macarons, prăjituri uşor răcite.

Livrare gratuita *

pentru comenzi de min. 4 sticle sau 200 RON in Bucuresti si de 6 sticle in tara

14 zile retur gratuit
AFLA PRIMUL OFERTA ZILEI,

LA 9 AM!

Conceptul nostru
1 vin pe zi, ales de experti, la cel mai bun pret online

Pe Unvinpezi.ro vei gasi in fiecare zi, la oferta, un vin exceptional, evaluat de experti. El va avea cel mai mic pret din online-ul romanesc. Alaturi de el, sute de alte sticle alese pe spranceana si o selectie de spirtoase. In plus, ai optiunea de a deveni membru premium si astfel sa beneficiezi de o o multime de beneficii.

Descopera o selectie exceptionala de sute de vinuri la cel mai bun raport calitate-pret,
aici si in peste 400 de magazine Profi din tara!

Vezi intreaga colectie

Expertii
nostri
in vin

Cele mai
cumparate
vinuri

ISPITA

ISPITA Crama Oprisor

DOP DEFECT?

Una dintre sticlele primite are defect de dop? Contacteaza-ne la contact@unvinpezi.ro sau la 0724 365 385 si o vom inlocui rapid.

Vinuri noi
in magazin

Ne dorim ca experienta ta alaturi de noi sa fie una lipsita de dificultati. Daca insa ceva nu functioneaza sau ai vreo recomandare pentru noi, iti stam la dispozitie.
P.S.: 🍷 Don`t drink and type...