Livrare gratuita

pentru comenzi de minim 2 sticle / pachete in Bucuresti si de 6 sticle / pachete in tara *

14 zile
retur
garantat

in cazul in care nu esti multumit de produsul cumparat il poti returna in termen de 14 zile

Razvan Avram

Pasionat de vinuri

Lenes rafinat cu puseuri idealiste. Cand nu trandaveste, nu mediteaza sau nu hoinareste, isi ocupa timpul liber cu proiecte de comunicare si marketing. "Sunt un entuziast care incearca sa aduca vinul bun pe masa oamenilor care nu au bani de aruncat pe fereastra, dar care au pretentii firesti pentru secolul in care traim".

Comentariile lui Razvan Avram
  • BELSTAR PROSECCO BRUTBisol BELSTAR PROSECCO BRUT 17 iulie 2018

    Un spumant lejer, delicat si totusi foarte direct in exprimare, care poate fi, daca i se da ocazia, cel mai bun prieten al mizilicurilor aruncate pe un platou, la inceputul mesei. Culoarea vinului este galben pai, cu irizatii verzui, iar perlarea este scurta, dar intensa. Nasul este discret, cu senzatii de flori albe de camp si coaja de citrice. Corpul este suplu si mai degraba subtire, cu o excelenta aciditate, care face ca restul de zahar sa devina practic imperceptibil. Gustul aduce mere verzi, corcoduse albe si coaja de paine. Postgustul este mediu, plin de prospetime, cu note citrice si minerale. Un vin agreabil, de "drum lung".

  • ENIRA RESERVA 2014Bessa Valley ENIRA RESERVA 2014 12 iulie 2018

    Un vin foarte tanar si totusi perfect slefuit, gata de baut chiar acum. Enira Reserva este un cupaj complex de Syrah, Merlot, Petit Verdot si Cabernet Sauvignon, maturat 18 luni in baricuri de stejar. Culoarea este visiniu opac, iar nasul, intens si aristocratic, aduce coacaze, piper negru si pielarie. Corpul este rotund, cu taninuri extrem de moi, o buna aciditate si alcool insesizabil. Gustativ este centrat pe fructe rosii de padure (afine si mure), ciocolata amara, iar in plan secund, apar discrete senzatii de tabac si vanilie. Postgustul mediu lasa impresii de lemn dulce si fine aluzii minerale. O buna alegere pentru cei care prefera vinurile carnoase si complexe, dar nu doresc sa fie agresati de astringenta taninurilor.

  • COTE DES ROSES ROSE...Gerard Bertrand COTE DES ROSES ROSE 2017 11 iulie 2018

    Amatorii de rozeuri de "Lume Noua", cred ca ar trebui, in opinia mea, sa ocoleasca vinul de azi. In schimb cei care au ajuns deja (sau sunt curiosi) sa patrunda in lumea subtila, eleganta si rafinata a vinurilor roze din sudul Frantei, ei bine, acest cupaj de Grenache, Syrah si Cinsault le va oferi ocazia perfecta de a gusta "originalul". Nimic nu e ostentativ la acest vin, totul e in doze discrete, dar perfect echilibrate. Culoarea este roz pal, translucid, iar nasul aduce adieri de petale de trandafir, soc si peltea de gutui. Textura e compacta si onctuoasa, fara a-i lipsi insa aciditatea si vioiciunea. Gustul vine cu aluzii fine de citrice amarui, mere coapte si cirese de mai. Postgustul este lung, lasand senzatii vag minerale si o unda de prospetime revigoranta. Aerul aristocratic al acestui roze este confirmat si de forma, foarte creativa, a sticlei si de inchiderea, moderna, cu dop de sticla. Un ansamblu desavarsit.

  • TERRA ROMANA S.B. SI...S.E.R.V.E. TERRA ROMANA S.B. SI F.A. 2017 11 iulie 2018

    Enologul de la SERVE, Aurel Rotarescu, a imbinat un soi frantuzesc (Sauvignon Blanc) cu unul romanesc (Feteasca Alba), pentru a crea acest cupaj delicat si expresiv. Este interesant de stiut ca via din care provin strugurii de Sauvignon Blanc e inca la prima tinerete (ea fiind plantata in 2009), iar cea care a dat Feteasca Alba este o veritabila "comoara viticola" din 1965. Culoarea vinului este galben deschis, cu irizatii verzui, iar nasul e fin, cu flori de soc si iasomie, la care se adauga o subtila senzatie mentolata. Are o frumoasa aciditate si un corp plin, cu alcool bine integrat. Gustul e construit atat pe fructe neaose (caise, pepene galben), cat si pe fructe exotice (ananas, lime). Finalul este lung si persistent, lasand impresii de ardei verde, grapefruit si elegante accente minerale. Un vin extrem de versatil, foarte potrivit la o discutie intre prieteni, dar mai ales ca un companion de gastronomie, alaturi de aperitive, salate, peste sau fructe de mare.

  • PIGOUDET ROSE...Chateau Pigoudet PIGOUDET ROSE PREMIERE 2017 08 iulie 2018

    Un roze "de manual", din Grenache, Cinsault, Cabernet Sauvignon si Syrah, produs pe domeniul Pigoudet din Aix-en-Provence, in sudul Frantei. Avem de-a face cu un asamblaj fin si elegant ca o broderie de matase, un vin care face cinste celebrei apelatii provensale. Culoarea este roz trandafiriu, foarte pal, cu un nas ce aduce piersici si litchi, pe un fundal de senzatii vegetale. Corpul este zvelt, cu alcool impecabil integrat si un frumos balans intre aciditate si onctuozitate. Gustul vine cu un mix de caise, cirese albe si pepene galben, la care se adauga, in plan secund, note citrice, putin condimentate. Postgustul este lung, lasand elegante impresii amarui, de grapefruit roz. Recomandarea producatorului mi se pare corecta: un vin numai bun de savurat inaintea siestei de pranz.

  • 50 DEGREE RIESLING...Johannisberger 50 DEGREE RIESLING TROCKEN 2016 08 iulie 2018

    Nu va speriati, acest Riesling nemtesc n-are 50 de grade. Denumirea se refera la paralela omonima care traverseaza podgoria Johannisberger din regiunea Rheingau. Vinul e un mic "monstru de aciditate" (in sensul cel mai bun al sintagmei), care mi-a produs, instantaneu, un zambet larg, "de fotografie". Recunosc, imi place sa fac prozelitism pentru acest soi foarte versatil, cu o multitudine de declinari. Avem de-a face cu un vin cu o culoare galben deschis si un nas delicat, cu flori de camp si senzatii minerale. Alcoolul este la cote moderate (12%), restul de zahar este practic insesizabil, iar aciditatea (stiu, ma repet, dar nu ma pot abtine) este absolut incantatoare. Gustul este precis si taios (nemtesc, as zice), cu mere verzi, lime si peltea de gutui. Usurinta cu care se bea este de-a dreptul ingrijoratoare. Poate insoti o gama foarte larga de preparate, de la branzeturi, peste, fructe de mare, pana la preparate ceva mai complexe, gen varza calita sau sarmale.

Vrei sa primesti ofertele noastre zilnice cu vinuri de calitate la cel mai bun pret online?

PHILIP 2014 - Mazzei
Mazzei

Mazzei Philip 2014 ii este dedicat lui Philip Mazzei, un stramos ilustru al familiei Mazzei, cel care a pus bazele viticulturii in Virginia, Statele Unite ale Americii. Vinul...

Avem nevoie de Codul tau Numeric Personal (CNP) pentru a-ti acorda diverse BONUS-uri: ultima sticla gratuita, etc. Nu vom disemina aceasta informatie cu nimeni altcineva.
Datele pe care iti va fi emisa factura.
Datele unde va fi trimisa o comanda.
Se pot adauga mai multe adrese de e-mail despartite prin virgula.
Gestioneaza cardurile salvate in aceasta pagina securizata prin sistemul PayU.