Livrare gratuita

pentru comenzi de minim 2 sticle in Bucuresti si de 6 sticle in tara *

14 zile
retur
garantat

in cazul in care nu esti multumit de produsul cumparat il poti returna in termen de 14 zile

Razvan Avram

Pasionat de vinuri

Lenes rafinat cu puseuri idealiste. Cand nu trandaveste, nu mediteaza sau nu hoinareste, isi ocupa timpul liber cu proiecte de comunicare si marketing. "Sunt un entuziast care incearca sa aduca vinul bun pe masa oamenilor care nu au bani de aruncat pe fereastra, dar care au pretentii firesti pentru secolul in care traim".

Comentariile lui Razvan Avram
  • CUVEE CHARLOTTE 2011S.E.R.V.E. CUVEE CHARLOTTE 2011 20 septembrie 2017

    A 12-a editie de Cuvée Charlotte confirma regula de calitate si consistenta cu care ne-a obisnuit SERVE. Este vorba despre un cupaj de Cabernet Sauvignon, Merlot si Feteasca Neagra maturat timp de un an in baric, un vin facut sa placa atat amatorilor avizati cat si consumatorilor obisnuiti. Dupa doua ore de oxigenare in decantor, vinul are un nas retinut, cu visine, prune afumate si note vegetale. Corpul este suplu, cu taninuri fine si dulci la care se adauga o buna aciditate. Gustul este centrat pe coacaze, afine, prune si ciocolata neagra. Postgustul este lung, lasand senzatii proaspete de fructe rosii si note mineral condimentate. Acest vin este o alegere buna si pentru colectionari, el avand un potential de invechire de minim 10 ani.

  • ELEGANZA 2014WineRo ELEGANZA 2014 17 septembrie 2017

    Un vin rosu de desert, impecabil executat, un eveniment rarisim in peisajul enologic romanesc. Prima impresie pe care o lasa Eleganza este una de “vin de toamna”, cu adieri imaginare de frunze uscate, castane prajite si lemn afumat. Complex si introspectiv, fara a-i lipsi prospetimea si vioiciunea, asa se prezinta acest cupaj de Feteasca Neagra, Merlot si Cabernet Sauvignon, obtinut din struguri deshidratati prin metoda Recioto. Culoarea este rubiniu stralucitor, cu o discreta bordura caramizie, iar nasul, sobru, aduce senzatii de ciocolata, cafea prajita, fructe confiate si visinata. Corpul mediu, cu o textura supla, are alcoolul perfect integrat si un rest de zahar generos, foarte bine echilibrat, insa, de aciditatea ridicata. Gustul este intens, cu smochine, prune afumate, visine supracoapte si note vanilate. Foarte potrivit alaturi de un desert dens, pe baza de ciocolata amaruie, dar nu mai putin indicat pentru acele conversatii care se prelungesc, pana tarziu, in noapte.

  • SABLE NOBLE ALB 2015M1 Crama Atelier SABLE NOBLE ALB 2015 12 septembrie 2017

    Cu fiecare noua editie, acest cupaj alb de la M1 contine tot mai putine soiuri, dar are din ce in ce mai multa expresivitate, echilibru si eleganta. Daca in 2012 avea patru componente, in 2013 numarul lor s-a redus la trei, pentru ca in 2015 sa mai aiba doar doua: Sauvignon Blanc si Chardonnay, in parti egale. De buna seama, enologul Razvan Macici detine arta de a face vinuri complexe, indiferent de soiurile cu care lucreaza. Cu o culoare galbena, solara si un nas mineral, dar si vegetal deopotriva, acest vin imi aduce in amintire cupajele catalane pe baza de Xarello. Corpul are o aciditate vie, alcoolul e frumos integrat, iar impresia generala e una de prospetime si de onctuozitate. In gust regasim piersici, lime, pepene galben si soc. Postgustul este dulce-amarui, cu senzatii de busuioc si tapenada de masline verzi. Daca il raciti pe la 8-10 grade si il serviti langa o paella cu fructe de mare, viata o sa va para, cu certitudine, mai frumoasa.

  • PINOT NOIR ROSE 2016Villa Wolf PINOT NOIR ROSE 2016 05 septembrie 2017

    Regiunea Pfalz (Palatinate), situata in sud-vestul Germaniei, a imprumutat, de buna seama, de la vecinii din Alsacia, cate ceva din filosofia frantuzeasca a rozeurilor. Spun “cate ceva”, fiindca, cu toata evidenta influenta francofona, acest roze ramane tributar, in sensul cel mai bun al termenului, stilului nemtesc de vinificatie, cu ceva rest de zahar (12 g/l), cu o excelenta aciditate si mineralitate. Prin urmare, avem de-a face cu un Pinot Noir apetisant, cu o culoare roz somon si un nas intens, cu fructe rosii si aroma de peltea de trandafiri. Corpul este plin, cu un atac dulceag, dominat de capsuni, pepene galben si cirese de mai. Postgustul este lung, proaspat si mineral. Un vin plin si echilibrat, pe care l-as vedea alaturi de o saramura de crap bine condimentata.

  • RUSALCA ALBA 2016Crama Oprisor RUSALCA ALBA 2016 05 septembrie 2017

    Amatorii de vinuri supra baricate si intens aromate nu cred ca ar trebui sa opteze pentru vinul de azi. In schimb, as recomanda Rusalca Alba celor care prefera vinurile discrete, elegante si ceva mai greu de decriptat. Avem de-a face cu un cupaj complex de Chardonnay, Sauvignon Blanc, Pinot Gris si Riesling, care dovedeste, inca o data, ca un vin clasificat IG se poate ridica chiar peste nivelul unui DOC. Culoarea vinului este galben deschis, cu nuante verzui, iar nasul este retinut, cu flori albe, fructe tropicale si note ierboase. Corpul este robust, cu o excelenta aciditate si cu alcool destul de bine evidentiat. Gustul aduce piersici, grapefruit, mere coapte si fagure de miere. Postgustul e lung, dulce-amarui, cu fructe albe si senzatii minerale. Un vin foarte potrivit pentru aperitive, salate si preparate din peste.

  • SOLO QUINTA 2016Cramele Recas SOLO QUINTA 2016 03 septembrie 2017

    Mi se pare demn de remarcat faptul ca, desi in fiecare an australianul Hartley Smithers, autorul acestui cupaj, schimba cele 5 soiuri care alcatuiesc Solo Quinta, spiritul si stilul vinului raman aceleasi. Astfel, aproape toate categoriile de consumatori pot gasi ceva atragator la acest vin, de la cei care de-abia fac primii pasi in lumea vinului si pana la "amatorii avizati". In 2016 formula lui Solo Quita este la fel de eclectica: Novac (vinificat in alb), Feteasca Regala, Sauvignon Blanc, Muscat Ottonel si Chardonnay. Culoarea vinului este galben auriu, stralucitor. Nasul aduce un mix de soc, flori albe de camp, busuioc si fructe tropicale. Corpul este masiv, bine sustinut de alcool si de o excelenta aciditate. Gustul este complex, cu ananas, banane, lime, grapefruit si ardei gras. Postgustul este lung, aromatic, aducand, pe final, note de fagure de miere, menta, vanilie si senzatii minerale. Un vin de gastronomie, pe care va recomand sa-l serviti la 10-12 grade, alaturi de un homar pe grill.

Vrei sa primesti ofertele noastre zilnice cu vinuri de calitate la cel mai bun pret online?

BLACK LABEL SHIRAZ 2016 - McGuigan
McGuigan

De o culoare intensa rosu stacojiu, acest Shiraz are o aroma complexa de piper si scortisoara, care se suprapune peste cea de pruna si visine. Pe palat lasa o atingere...

Avem nevoie de Codul tau Numeric Personal (CNP) pentru a-ti acorda diverse BONUS-uri: ultima sticla gratuita, etc. Nu vom disemina aceasta informatie cu nimeni altcineva.
Datele pe care iti va fi emisa factura.
Datele unde va fi trimisa o comanda.
Se pot adauga mai multe adrese de e-mail despartite prin virgula.
Gestioneaza cardurile salvate in aceasta pagina securizata prin sistemul PayU.