Livrare gratuita

pentru comenzi de minim 2 sticle / pachete in Bucuresti si de 6 sticle / pachete in tara *

14 zile
retur
garantat

in cazul in care nu esti multumit de produsul cumparat il poti returna in termen de 14 zile

Razvan Avram

Pasionat de vinuri

Lenes rafinat cu puseuri idealiste. Cand nu trandaveste, nu mediteaza sau nu hoinareste, isi ocupa timpul liber cu proiecte de comunicare si marketing. "Sunt un entuziast care incearca sa aduca vinul bun pe masa oamenilor care nu au bani de aruncat pe fereastra, dar care au pretentii firesti pentru secolul in care traim".

Comentariile lui Razvan Avram
  • MEGA ZIN ZINFANDEL 2017Mare Magnum MEGA ZIN ZINFANDEL 2017 18 februarie 2019

    Un exemplar tipic, in cel mai bun sens al cuvantului, pentru ceea ce as denumi "un vin facut sa placa". Pasionatii vor aprecia, poate, echilibrul fin intre alcool, aciditate si taninuri, la care se adauga rotunjimea remarcabila a intregului. Consumatorii obisnuiti (a caror parere, de fapt, conteaza cel mai mult) vor fi atrasi, cu siguranta, de aromele intense de fructe negre supracoapte, cafea prajita si smochine uscate, dar si de restul de zahar, care "ajuta", discret, gustul. Merita remarcata si eticheta, realizata in stil vintage, pe care putem citi mentiunea "big & bold" - sintagma ce descrie, cu o buna acuratete, corpul musculos al vinului. Sunt convins ca toti cei care vor gusta acest Zinfandel californian vor ramane cu un singur regret si anume acela ca sticla s-a terminat putin cam repede.

  • ROSE D'ANJOU 2017Elysis ROSE D'ANJOU 2017 11 februarie 2019

    Un vin foarte rar intalnit pe piata noastra, dar nu numai. Chiar si in Franta, vinurile din apelatia "Rosé d’Anjou" sunt adesea umbrite (pe nedrept, as indrazni sa afirm) de mult mai celebrele rozéuri din Provence. Avem de-a face cu un vin obtinut din Grolleau Noir (soi care se gaseste, in principal, pe Valea Loarei), caracterizat prin intense accente fructate si un consistent rest de zahar (20 g/l), atribute ce confera acestui rozé o nota prietenoasa si colocviala. Culoarea vinului este roz-caramiziu, iar nasul vine cu fructe rosii, arome de trandafiri de dulceata si nuante discret vanilate. Corpul este amplu, bine sustinut de zaharul rezidual, cu alcool mai mult decat discret (10,5%) si cu o aciditate moderata. Gustativ, vinul aduce un mix apetisant de zmeura, capsuni si cirese de mai, o combinatie care risca sa seduca chiar si pe cei care nu opteaza, de obicei, pentru rozéurile demiseci. Daca e bine racit (6-8 grade), poate fi un vin foarte versatil: merge impreuna cu o gama larga de aperitive, alaturi de feluri ceva mai condimentate (ma gandesc aici la o saramura de crap), dar si la desert, cu o tarta de fructe sau un cheesecake.

  • NEGROAMARO 2015San Marzano NEGROAMARO 2015 11 februarie 2019

    Un vin voluptuos, multistratificat, ce etaleaza o cascada de fructe negre, condimente si note vegetale profunde. Avem de-a face cu o splendida demonstratie a potentialului unui Negroamaro, acest soi cultivat aproape exclusiv in sudul Italiei, mai precis in regiunea Salento. Culoarea vinului este violaceu inchis, cu bordura rosietica, iar nasul e complex, aducand un mix incantator de lemn dulce, tabac, scortisoara, praf de cacao si visinata. Corpul este sferic, extrem de echilibrat, cu alcool impecabil integrat si un rest de zahar bine compensat de aciditate. Taninurile sunt fine si dulci, iar textura e catifelata, fara niciun fel de asperitati. Gustul e intens, cu prune afumate, coacaze negre si smochine confiate, la care se adauga senzatii de piper alb si cuisoare. Postgustul e prelung, dulce amarui, cu ciocolata neagra si trufe de padure. E genul de vin care se bea incredibil de usor, dar se uita extrem de greu.

  • SCAIA PARADISO 2016Sant Antonio SCAIA PARADISO 2016 04 februarie 2019

    In Veneto, la fel ca in Toscana, exista si unii producatori care nu adera la reglementarile traditionale ale apelatiilor. Vinurile astfel rezultate (denumite, ati ghicit, "Super Veneto") au in compozitie soiuri locale, dar si soiuri internationale. Este tocmai cazul lui "Scaia Paradiso", un cupaj in care, pe langa clasicele soiuri Corvina, Corvinone si Rondinella, s-a mai strecurat si putin Cabernet Sauvignon (ce-i drept, doar 10%). Vinul este absolut cuceritor, complex si voluptuos. L-as descrie, in putine cuvinte, ca fiind "un Amarone proaspat". Culoarea este visiniu inchis, cu bordura caramizie, iar nasul, elegant, vine cu senzatii de visinata, smochine si cafea bine prajita. Corpul este plin, sprijinit pe o importanta concentratie alcoolica (14.5%), cu o excelenta aciditate si un rest de zahar specific stilului Amarone. Gustul este intens, cu fructe negre confiate, visine supracoapte si condimente din registrul piperului alb si cuisoarelor. Postgustul este lung, dulce-amarui, cu taninuri moi, ce mangaie bolta palatina in cel mai placut mod cu putinta. E perfect alaturi de un preparat din carne de vanat, dar si pe post de "after dinner wine", impreuna cu niste ciocolata amara fina.

  • PINOT NOIR 2014Crama Avincis PINOT NOIR 2014 01 februarie 2019

    Un Pinot Noir de Dragasani, matur si "bine asezat", care nu-si propune sa epateze audienta, dar, in schimb, reuseste sa se faca remarcat printr-o frumoasa textura si un stil prietenos si convivial, cu o influenta minimala a baricului. Culoarea este rubiniu deschis, cu o fina bordura caramizie, iar nasul vine cu fructe rosii si note discrete de violete si piper alb. Corpul este suplu si elegant, taninurile sunt moi si catifelate, iar alcoolul e impecabil integrat. Gustativ, aduce in prim plan un mix de cirese, visine si capsuni, la care se adauga, pe fundal, senzatii de lemn dulce si scortisoara. Postgustul, nu foarte lung, dar extrem de proaspat, are o buna aciditate care te imbie, imediat, la inca un pahar. Un vin foarte potrivit alaturi de un pui Shanghai bine condimentat sau, de ce nu, langa un porc dulce-acrisor cu ananas.

  • CUARTZ BRUT ROSECrama Girboiu CUARTZ BRUT ROSE 28 ianuarie 2019

    Iata un Pinot Noir vinificat in roze, provenind din regiunea vranceana Cotesti, refermentat prin metoda Charmat, care poate convinge chiar si pe cei mai sceptici amatori de bule. Are o frumoasa culoare roz pal si o perlare delicata, iar nasul vine cu flori albe, zmeura si fragi. Corpul este fin si cremos, cu un rest de zahar bine contrabalansat de aciditate. Gustul aduce in prim plan cirese si capsuni, dar si frumoase note de paine prajita, combinate cu senzatii minerale. Postgustul este lung, dulce-amarui, foarte echilibrat. Un spumant prietenos si elegant, o solutie salvatoare pentru un aperitiv ceva mai condimentat, sau, deopotriva, pentru un desert lejer, cu fructe.

Vrei sa primesti ofertele noastre zilnice cu vinuri de calitate la cel mai bun pret online?

AMMOS ROSE 2017 - Crama Histria
Crama Histria

Ammos este primul brand premium al Cramei Histria. Astazi va oferim din aceasta gama Ammos Rose 2017, un vin obtinut din doua soiuri: Cabernet Sauvignon Blanc si Merlot. Vinul...

Avem nevoie de Codul tau Numeric Personal (CNP) pentru a-ti acorda diverse BONUS-uri: ultima sticla gratuita, etc. Nu vom disemina aceasta informatie cu nimeni altcineva.
Datele pe care iti va fi emisa factura.
Datele unde va fi trimisa o comanda.
Se pot adauga mai multe adrese de e-mail despartite prin virgula.
Gestioneaza cardurile salvate in aceasta pagina securizata prin sistemul PayU.