Livrare gratuita

pentru comenzi de minim 2 sticle in Bucuresti si de 6 sticle in tara *

14 zile
retur
garantat

in cazul in care nu esti multumit de produsul cumparat il poti returna in termen de 14 zile

Razvan Avram

Pasionat de vinuri

Lenes rafinat cu puseuri idealiste. Cand nu trandaveste, nu mediteaza sau nu hoinareste, isi ocupa timpul liber cu proiecte de comunicare si marketing. "Sunt un entuziast care incearca sa aduca vinul bun pe masa oamenilor care nu au bani de aruncat pe fereastra, dar care au pretentii firesti pentru secolul in care traim".

Comentariile lui Razvan Avram
  • SWALLOWTAIL FETEASCA...Vinarte SWALLOWTAIL FETEASCA NEAGRA 2007 19 noiembrie 2017

    Stiu, pare greu de crezut ca mai exista exemplare din acest vin. Am avut placerea sa degust, poate pentru ultima data, aceasta Feteasca Neagra care a scris istorie in vinul romanesc si pot sa va asigur ca este inca vie. Desigur ca nu este pentru amatorii de vinuri proaspete si nervoase, ci pentru cei care cauta exemplare frumos evoluate la sticla si, in acelasi timp, bine pastrate. Culoarea acestei “cozi de randunica” este rosu purpuriu, cu irizatii maronii, iar nasul este gemos, cu fructe negre si senzatii minerale. Corpul este suplu si foarte fluid, cu taninuri extrem de moi, iar gustul este centrat pe fructe confiate, cirese supracoapte si senzatii mentolate. Postgustul este mediu, lasand o iluzie “de dulce” si note de cirese amare. Va recomand sa nu-l decantati, ci doar sa-l aerati 1-2 ore in sticla si sa-l degustati ca atare, fara nicio asociere gastronomica.

  • ULTRA CABERNET...Kaiken ULTRA CABERNET SAUVIGNON 2015 19 noiembrie 2017

    Un Cabernet Sauvignon cu o impetuozitate demna de "Lumea Noua", combinata cu o eleganta ce-l apropie evident de "Lumea Veche". Un vin cu un acordaj perfect intre aciditate, taninuri si alcool, realizat de "ucenicul vrajitor" al cramei Kaiken, enologul Aurelio Montes junior. Dupa 12 luni in baric, Ultra Cabernet Sauvignon are o culoare visinie opaca, cu bordura purpurie si un nas intens si senzual, cu fructe negre de padure, pamant reavan si grafit. Corpul este suplu si elegant, cu o textura compacta, taninuri fine si alcool impecabil integrat. Gustul este exploziv, cu coacaze negre, visine supracoapte, cafea si lemn afumat. Postgustul este prelung, memorabil, lasand placute senzatii de ciocolata neagra, condimente exotice si trufe negre. Trebuie aerat minim o ora si asociat cu preparate din carne de vita sau vanat. Pe scurt, un vin care stie sa impresioneze aproape orice tip de audienta.

  • ROSSO DI MONTALCINO...Tenuta Buon Tempo ROSSO DI MONTALCINO 2015 12 noiembrie 2017

    Daca sunteti un amator de vinuri toscane, sigur nu va veti refuza acest Rosso, o varianta “entry level” de Brunello di Montalcino, cu un bun raport calitate/pret. Daca, insa, nu sunteti familiarizati cu vinurile din Toscana, atunci aveti un excelent prilej ca sa incepeti explorarea regiunii cu vinul de fata. Avem de-a face cu un rosu lejer, foarte putin taninos si extrem de prietenos cu gastronomia. Culoarea vinului este rosu bordo, cu o fina bordura caramizie, iar nasul este delicat, cu fructe rosii bine coapte si note vegetale. Corpul este destul de subtire, cu o buna aciditate si cu o textura supla si matasoasa. Gustul este intens, adunand la un loc arome de prune, cirese si rodii bine coapte, totul frumos invaluit de notele discrete ale baricului. Postgustul este lung, proaspat si fructat, lasand o placuta astringenta si senzatii de ciocolata neagra. Are nevoie de o decantare de 1 ora si de o temperatura de servire de 16-18 grade.

  • GUADO AL TASSO 2013Marchesi Antinori GUADO AL TASSO 2013 09 noiembrie 2017

    Regiunea viticola Bolgheri din sudul Toscanei este o legenda vie, de data relativ recenta in istoria vinului italian. Aici au aparut, incepand cu 1994, asa zisele "super-toscane", asamblaje de Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc si Petit Verdot, care au reusit sa fie cotate chiar mai bine decat vinurile toscane clasice. Unul dintre vinurile etalon ale DOC-ului Bolgheri Superiore este, fara indoiala, Guado Al Tasso, o constructie monumentala, in stil Bordeaux, reinterpretata cu o adiere de geniu de catre Marchesi Antinori. Culoarea vinului este negru opac, cu bordura visinie, semn ca vinul a fost imbuteliat fara filtrare. Nasul este complex, cu piele tabacita, piper negru, cacao si anason. Cele 18 luni in baric si cele 10 luni in sticla au generat un corp masiv, cu un perfect echilibru intre alcool, aciditate si taninuri. Gustativ vinul da senzatii intense de coacaze, visine, cafea mocca si lemn dulce. Postgustul este prelung, intens, lasandu-ti o fascinanta iluzie de carne cruda si ierburi salbatice. O reala sarbatoare pentru orice iubitor de vinuri italiene.

  • NOTORIUS MERLOT 2014Cramele Rotenberg NOTORIUS MERLOT 2014 04 noiembrie 2017

    Un Merlot tanar si ambitios, ce si-a propus sa cucereasca, cu orice pret, inimile iubitorilor de vin, precum viteazul d’Artagnan care, cu patru secole in urma, a pornit din Gasconia natala ca sa dobandeasca faima la curtea regelui Frantei. Dupa o maturare de 18 luni la baric, urmata de un stagiu de cateva luni in sticla, culoarea vinului este purpuriu intens, iar nasul vine cu un mix incantator de visinata, cafea prajita si senzatii minerale. Corpul este subtire, cu alcool bine integrat si taninuri inca aspre si “obraznice”. Gustativ este centrat pe aceleasi note care dau specificitate vinurilor cramei Rotenberg: visine supracoapte, prune afumate si ciocolata amara. Postgustul mediu vine cu fructe negre, note vegetale si senzatii dulci-amarui. Recomand servirea vinului la 14-16 grade, dupa o aerare in decantor de circa 2 ore. Dar, cel mai bun sfat pe care vi l-as putea da este sa-l mai pastrati un an sau chiar doi in pivnita si apoi sa-l luati din nou la intrebari.

  • ENIRA 2011Bessa Valley ENIRA 2011 03 noiembrie 2017 Chiar daca e obtinut din struguri culesi in zona satului bulgaresc Ognianovo, Enira 2011 imi aduce aminte, prin eleganta si discretie, de vinurile bordoleze, cu precadere de cele din Pomerol. Avem de-a face cu un cupaj de Merlot (55%), Cabernet Sauvignon (9%) si Petit Verdot (15%), in care s-a strecurat si destul de mult Syrah (21%). Dupa o maturare de 12 luni in baric, influenta lemnului este ferma, dar totusi foarte discreta. Culoarea vinului este visinie, cu o fina bordura maronie si un nas cu fructe negre de padure, tabac si note minerale, de grafit. Corpul este plin, cu o buna aciditate, iar taninurile sunt inca tinere si ferme. Gustul este complex, fiind centrat pe visine trase in ciocolata neagra, coacaze si vanilie. Postgustul, lung, lasa senzatii de lemn dulce, piper si scortisoara. Recomand aerarea vinului in decantor timp de 2-3 ore si servirea lui la o temperatura de 14-16 grade, pentru a potoli alcoolul naravas. Cu siguranta, vinul isi merita cele 88/100 puncte acordate de Mark Squires (Wine Advocate).

Vrei sa primesti ofertele noastre zilnice cu vinuri de calitate la cel mai bun pret online?

BRIGA DELLA MORA 2015 - Malgra
Malgra

Barbera d’Asti este unul dintre cele mai faimoase vinuri din Piemont, regiune din nord-vestul Italiei. A devenit DOC in 1970 si a fost upgradat la clasificarea DOCG in...

Avem nevoie de Codul tau Numeric Personal (CNP) pentru a-ti acorda diverse BONUS-uri: ultima sticla gratuita, etc. Nu vom disemina aceasta informatie cu nimeni altcineva.
Datele pe care iti va fi emisa factura.
Datele unde va fi trimisa o comanda.
Se pot adauga mai multe adrese de e-mail despartite prin virgula.
Gestioneaza cardurile salvate in aceasta pagina securizata prin sistemul PayU.