Comanda orice vin (5 - 19 octombrie) pe unvinpezi.ro, vinometru.ro si club.unvinpezi.ro si castiga un sejur All-Inclusive pentru 2 persoane la Crama 1000 de Chipuri.
Vezi Regulament Campanie

Razvan Avram

Pasionat de vinuri

Lenes rafinat cu puseuri idealiste. Cand nu trandaveste, nu mediteaza sau nu hoinareste, isi ocupa timpul liber cu proiecte de comunicare si marketing. "Sunt un entuziast care incearca sa aduca vinul bun pe masa oamenilor care nu au bani de aruncat pe fereastra, dar care au pretentii firesti pentru secolul in care traim".

Comentariile lui Razvan Avram
  • EREMO SAN QUIRICO 2017Nativ EREMO SAN QUIRICO 2017 08 octombrie 2021

    Un vin neobisnuit, obtinut din Aglianico 100%, soi originar din sudul Italiei. Acest Rosso este produs din struguri crescuti pe un sol de origine vulcanica, intr-o mica podgorie de 15 hectare, situata in zona deluroasa Taurasi din Campania. Dupa o maturare de 18 luni in baricuri noi din stejar frantuzesc, culoarea vinului este visiniu inchis, opac, iar nasul aduce fructe negre, scortisoara si migdale. Corpul are taninuri moi, o textura compacta si un discret rest de zahar, bine compensat de aciditatea vie. Gustul debuteaza cu un nucleu de visine, mure si coacaze, peste care apar impresii de vanilie si lemn afumat. Postgustul este lung, intens, cu senzatii dulci de cirese negre supra-coapte, smochine si tabac.

  • GRAN MAESTRO ROSSO...Gran Maestro GRAN MAESTRO ROSSO PUGLIA 2019 01 octombrie 2021

    Ce rezulta dintr-un cupaj de Sangiovese si Primitivo, obtinut din struguri partial deshidratati dupa cules? Ei bine, un vin complex, puternic si catifelat - trei atribute bine armonizate de catre nonconformistul enolog al cramei Cielo e Terra, Massimo Marin. Avem de-a face cu un vin extrem de tanar si, in acelasi timp, surprinzator de bine finisat, gata de baut inca de pe acum. Culoarea este visinie, opaca, iar nasul, elegant, aduce coacaze negre, condimente dulci si aluzii minerale, de grafit. Corpul este amplu, cu alcool bine evidentiat, taninuri moi si dulci, la care se adauga o aciditate vie. Gustul debuteaza cu fructe negre de padure, visine supracoapte si prune parguite, peste care vin senzatii de ciocolata amara, lemn afumat si vanilie. Postgustul este lung si proaspat, lasand impresii dulci-amarui condimentate. Un vin care se exprima “din prima”, fara a avea nevoie de aerare in decantor.

  • TALO PRIMITIVO DI...San Marzano TALO PRIMITIVO DI MANDURIA 2019 29 septembrie 2021

    Un Primitivo di Manduria, complex, suculent si expresiv, un vin care a capturat, intr-un mod admirabil, atmosfera solara din sudul peninsulei italiene, locul sau de obarsie. Culoarea este visiniu inchis, cu bordura purpurie, iar nasul aduce fructe negre, violete si un manunchi de condimente exotice. Corpul este plin, cu o textura compacta, alcool impecabil integrat si taninuri atent slefuite. Un mic rest de zahar, combinat cu o buna aciditate, rotunjeste, subtil, tot edificiul. Gustul, complex, este centrat pe mure, coacaze si cirese negre, la care se adauga, in plan secund, ciocolata amara, tabac si anason. Postgustul, lung si intens, lasa senzatii dulci condimentate de scortisoara si piper. Un vin extrem de tanar si totusi perfect echilibrat, gata de baut chiar acum.

  • ALIZEE 2020Alira ALIZEE 2020 20 septembrie 2021

    Un rozé dobrogean din Syrah, seducator si bine inchegat, care mizeaza totul pe cartea fructelor rosii bine coapte, dublata de o prospetime revigoranta. Culoarea este roz intens, cu reflexii portocalii, iar nasul este elegant, cu coacaze rosii si capsuni. Are un corp suplu, alcool perfect integrat si o excelenta aciditate. Gustul, intens, aduce piersici albe, cirese de mai si fragi. Postgustul e lung, proaspat, citric si discret mineral. Se asorteaza la salate de vara, paste cu fructe de mare, dar poate fi baut si ca atare, pe o terasa umbroasa.

  • KOINE PRIMITIVO DI...Koine KOINE PRIMITIVO DI MANDURIA 2019 15 septembrie 2021

    Foarte inspirat nume are acest vin: Koiné - un dialect folosit de comerciantii din antichitate, dar pe care il vorbeau si unii locuitori ai bazinului mediteranean. Ca si limba Koiné, soiul Primitivo di Manduria (originar din Croatia, perfect aclimatizat in sudul Italiei si mai apoi exportat in Statele Unite sub denumirea de Zinfandel), a devenit, in zilele noastre, un soi cu valente globale. Avem de-a face cu un vin seducator, cu arome intense si o corpolenta peste medie. Culoarea este visiniu inchis, cu bordura mov, iar nasul, intens, vine cu fructe negre de padure, lemn dulce si tabac. Corpul este plin, cu o textura compacta, care se sprijina pe alcoolul bine evidentiat, aciditatea vie si taninurile ferme. Gustul aduce coacaze negre confiate si visine supracoapte, peste care se adauga un invelis de ciocolata amara, piper si cuisoare. Postgustul e lung, proaspat, cu mirodenii dulci si o eleganta astringenta. O mancare de vita cu sos vanatoresc se va imprieteni pe data cu acest vin tanar si naravas.

  • 3 PASSO ROSSO 2019Cielo e Terra 3 PASSO ROSSO 2019 14 septembrie 2021

    O inedita combinatie intre doua soiuri locale italiene (Negroamaro si Sangiovese), ce provin din doua regiuni foarte diferite ale peninsulei (Puglia, respectiv Toscana), iar rezultatul e un vin cu arome intense de fructe negre si condimente exotice. Nasul, elegant si discret, aduce senzatii de prune afumate, tabac si pielarie. Corpul vinului e masiv, cu o textura densa, taninuri ferme si alcool bine evidentiat. Gustul debuteaza cu visine supracoapte, coacaze si mure, la care se adauga note de lemn dulce, piper si ciocolata. Postgustul, lung si “cald”, are un bun echilibru intre fruct si baric, o excelenta aciditate si un mic rest de zahar, care da vinului o impresia generala foarte prietenoasa. Un stagiu de circa 2 ore in decantor si o temperatura de servire maximum 14-16 grade il va face si mai memorabil.

Perioada campaniei

05 - 19 octombrie

14 zile
retur
garantat

in cazul in care nu esti multumit de produsul cumparat il poti returna in termen de 14 zile

Vrei sa primesti ofertele noastre zilnice cu vinuri de calitate la cel mai bun pret online?

NEGRU DE DRAGASANI 2017 - Crama Avincis
Crama Avincis

Desi numele poate duce cu gandul la ceva misterios, izvorat din povesti vechi cu final intunecat, Negru de Dragasani este de fapt un basm catifelat, un vin bine conturat, cu...

Avem nevoie de Codul tau Numeric Personal (CNP) pentru a-ti acorda diverse BONUS-uri: ultima sticla gratuita, etc. Nu vom disemina aceasta informatie cu nimeni altcineva.
Datele pe care iti va fi emisa factura.
Datele unde va fi trimisa o comanda.
Se pot adauga mai multe adrese de e-mail despartite prin virgula.
Gestioneaza cardurile salvate in aceasta pagina securizata prin sistemul PayU.