Skip to main content
Nu sunt produse in cos!

Hai Acasa la vin in Grecia 🍇🚗
Castiga un Wine Trip in 2 cu Nico Lazaridi!

Termene şi conditii

Unvinpezi.ro este un magazin online dedicat iubitorilor de vinuri bune. Aici vei gasi mereu inspiratie, gusturi impartasite si savoarea celor mai premiate vinuri din tara si din lume.

1. Despre noi

Activitatea site-ului Uvinpezi.ro este desfasurata de societatea Apropo de Ecommerce SRL, cu sediul in Bucuresti, Sectorul 6, Splaiul INDEPENDENTEI, Nr. 319, OB. 209, PARTER, inscrisa in Registrul Comertului sub numarul J40/8632/2013, CUI RO31986675, capital social 45.000 lei si care poate fi contactata pe adresa de e-mail: contact@unvinpezi.ro, telefon 0724 365 385.

2. Inscrierea ca membru in Clubul Unvinpezi.ro

Pot deveni membri ai Clubului doar persoanele care au varsta minima de 18 ani (implinita la data inscrierii).

1. Daca aveai deja cont pe club.unvinpezi.ro sau vinometru.ro

Dupa autentificarea in siteul Unvinpezi.ro, ai posibilitatea de a alege modalitatea de plata: plata lunara sau plata anuala. Plata va fi facuta prin procesatorul de plati cu care colaboram – payU. Dupa ce ai facut plata, verifica adresa de email pentru confirmarea platii (mailuri primite de la payU) si logarea in cont (mail primit de la Unvinpezi.ro).

2. Daca nu ai cont pe club.unvinpezi.ro sau vinometru.ro

Inscrierea in Clubul Unvinpezi.ro se face prin completarea formularului de inscriere de pe pagina Unvinpezi.ro si plata taxei de membru. Plata poate fi facuta lunar sau anual. Informatiile furnizate in acest formular trebuie sa fie corecte şi complete; in cazul furnizarii unor date false sau incomplete, Apropo de Ecommerce isi rezerva dreptul sa refuze sau sa anuleze calitatea de membru. Plata va fi facuta prin procesatorul de plati cu care colaboram – payU. Dupa ce ai facut plata, verifica adresa de email pentru confirmarea platii (mailuri primite de la payU) si logarea in cont (mail primit de la Unvinpezi.ro).

Unvinpezi.ro nu va stoca niciodata datele cardului tau de credit. Toate cardurile de credit sunt procesate de partenerul nostru de plati PayU, care foloseste o tehnologie securizata, sigura, de ultima ora, pentru a se asigura ca datele cardului tau de credit nu vor fi compromise in niciun fel. Unvinpezi.ro nu este responsabil pentru orice alt cost suplimentar suportat de Membrul Unvinpezi.ro, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON.

Unvinpezi.ro isi rezerva dreptul de a denunta unilateral comanda efectuata de un membru, dupa notificarea acestuia prealabila, fara a exista nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda daune-interese, in situatia :

 1. respingerii de catre banca emitenta a cardului sau a tranzactiei, in cazul de platii online;
 2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri, in cazul platii online;
 3. datele furnizate de catre Membru pe site sunt incomplete sau incorecte;
 4. comportamentul Membrului poate si/sau produce daune de orice natura de partea Unvinpezi.ro si/sau partenerilor acestuia;
 5. pentru alte motive intemeiate, care sa justifice aceasta masura.

3. Protectia datelor personale

Scopurile colectarii datelor sunt urmatoarele: inregistrarea membrilor, facturarea produselor si inmanarea cadourilor. Prin inscrierea in Clubul Unvinpezi.ro si completarea acestor date sunteti de acord sa primiti pe e-mail/fax/posta, la adresa furnizata la inscriere, materiale informative, oferte speciale sau comunicari din partea firmei Apropo de Ecommerce.

Pentru toate persoanele inscrise se vor colecta urmatoarele date: numele complet si adresa de email/postala. Pentru efectuarea livrarilor si inmanarea cadourilor se va solicita adresa de livrare si un numar de telefon pentru programarea livrarii.

Tuturor membrilor Clubului le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, lege care ofera persoanelor vizate dreptul la informare, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie. Pentru exercitarea acestor drepturi, se poate adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, catre Apropo de Ecommerce la sediul din Bucuresti, Sectorul 6, Splaiul INDEPENDENTEI, Nr. 319, OB. 209, PARTER. Apropo de Ecommerce este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr 24122 din 13/12/2013.

La cererea scrisa a participantilor, datata si semnata, expediata pe adresa Apropo de Ecommerce SRL, aceasta se obliga:

 • sa ii confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date cu caracter personal, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;
 • sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze, sa stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
 • sa inceteze prelucrarea datelor cu caracter personal ale solicitantului la cererea acestuia.

4. Avantaje

Pentru plata anuala:

 • Taxa anuala: 100 de euro in loc de 120 de euro, cat ar fi in cazul unei plati lunare;
 • Cadou: 1 pachet cu 4 vinuri premium cadou, la alegerea ta, dintre cele 5 pachete disponibile
 • One time payment;
 • Invitatie dubla la evenimentul anual cu degustare "Best of Unvinpezi.ro";
 • Te bucuri de beneficiile incluse in plata lunara.

Pentru plata lunara:

 • 10% discount la toate produsele, aplicat automat la finalizarea comenzii;
 • Transport gratuit indiferent de numarul de sticle comandate;
 • Preview pentru vinurile listate in urmatoarele 3 zile* (preview-ul va fi unul informativ, listarile putand suferi modificari de ultim moment);
 • Posibilitatea de a achizitiona oricate sticle in limita stocului disponibil;
 • Posibilitatea de a rezerva si grupa comenzile pentru livrare (valabil pentru vinurile oferite ca preview);
 • Wines by request: posibilitatea de a solicita un vin preferat pentru achizitie, chiar daca acesta nu face parte din oferta;
 • Preview punctual pentru ofertele cu stoc limitat, cu optiunea de rezervare;
 • Notificari cu oferte speciale la vinuri cu adaos minim.

5. Altele

Pentru orice nerespectare a acestui set de reguli, observatie, sugestie sau problema legată de Unvinpezi.ro va rugam sa ne scrieti pe adresa contact@unvinpezi.ro sau pe adresa postala a societatii Apropo de Ecommerce SRL, cu sediul in Bucuresti, Sectorul 6, Splaiul INDEPENDENTEI, Nr. 319, OB. 209, PARTER.

Ne dorim ca experienta ta alaturi de noi sa fie una lipsita de dificultati. Daca insa ceva nu functioneaza sau ai vreo recomandare pentru noi, iti stam la dispozitie.
P.S.: 🍷 Don`t drink and type...