Livrare gratuita

pentru comenzi de minim 2 sticle in Bucuresti si de 6 sticle in tara *

14 zile
retur
garantat

in cazul in care nu esti multumit de produsul cumparat il poti returna in termen de 14 zile

Nicusor Cazan

Pasionat de vinuri

In cautare de noi hobby-uri, pasiuni si experiente noi, in urma cu cativa ani am gasit cateva carti si reviste despre vin si lumea lui. De atunci, pas cu pas, am intrat intr-o lume deosebita, cu bunele si relele sale, dar niciodata plictisitoare, ce m-a pus in fata unor vinuri surprinzatoare, a unor locuri nemaipomenit de frumoase si mi-a scos in cale oameni interesanti. Iar calatoria continua.

Comentariile lui Nicusor Cazan
  • ICE WINE RIESLING 2013Chateau Vartely ICE WINE RIESLING 2013 16 decembrie 2017

    Indiferent de zona de provenienta, intalnirea cu un icewine este intotdeauna speciala. Numai gandindu-te in ce conditii si cu ce migala este facut acest vin si nu ai cum sa nu il privesti cu admiratie. In cazul de fata vorbim de un riesling cules la -8 grade la Chateau Vartely, foarte dulce, foarte aromat si foare bine balansat de catre aciditatea ridicata, fapt ce ii confera prospetimea vitala pentru un astfel de vin. Un desert in sine, poate fi asociat in diverse combinatii, de la inghetata pana la branza cu mucegai, trecand prin tarte si prajituri bogate in ciocolata.

  • FINCA LA RANA 2012Terra d'Uro FINCA LA RANA 2012 12 decembrie 2017

    Un puternic val de piper razbate imediat dupa ce vinul este turnat in pahar. Dupa ce se linisteste si dupa o oarecare aerare, locul condimentului este luat de fructele negre coapte, de mirosul de pamant, mineral. Acest Tempranillo de Toro, acum, dupa 5 ani de la recoltare, are vigoarea tipica spaniola, gratie taninilor nisiposi si ai aciditatii ridicate, alaturi de o caracteristica esentiala vinurilor populare: usurinta de a-l bea.

  • TELEGRAMME...Domaine du Vieux Telegraphe TELEGRAMME CHATEAUNEUF DU PAPE 2012 08 decembrie 2017 Multivalenta as zice ca este caracteristica acestui celebru vin al Vii Ronului, astazi in interpretarea celor de la Vieux Telegraphe. Pe de-o parte usurinta cu care poate fi baut acum, catifelat, rotund, plin de fruct copt dulce. Pe de alta parte marele sau potential de invechire, vinul avand, dupa 5 ani, putine urme de invechire fiind inca inchis. Decantarea serioas este recomandata, la fel ca si o temperatura mai scazuta atunci cand il beti.
  • NEGRU DE DRAGASANI 2014Crama Avincis NEGRU DE DRAGASANI 2014 07 decembrie 2017 Desi cu origini inca nu foarte clar stabilite, nume de soiuri ca Negru Vartos, Saperavi, Babeasca Neagra, Batuta Neagra, Novac fiind vehiculate drept parinti de-ai sai, Negrul de Dragasani este cu siguranta o dovada a varietatii si originalitatii de care este capabil sectorul viticol romanesc. Exemplarul de fata, creat de tanarul francez Ghislain Moritz, arata un stil diferit fata de celelalte vinuri din acelasi soi, caracterul sau copt si concentrat ducandu-te cu gandul spre vinuri proaspete si bogate de lume noua. Ciresele, condimentele, violetele sunt parte a bagajului sau aromatic. Personal il prefer mai rece si nu neaparat decandat sau aerisit.
  • TERRA ROMANA...S.E.R.V.E. TERRA ROMANA MILENIUM ROSU 2013 02 decembrie 2017 Produs inca din 1998, Milenium este unul dintre putinele vinuri romanesti cu traditie. Iar de-a lungul timpului, cum e si firesc, a evoluat spre mai bine in aproape fiecare an ajungand astazi sa fie echilibrat, usor de baut, dominat de fructe coapte, condimentat cum se cuvine si cu tanini bine tinuti in frau.
  • GESTOS MALBEC 2015Finca Flichman GESTOS MALBEC 2015 28 noiembrie 2017

    Sunt deja la al treilea vintange al acestui Malbec provenit de pe doua parcele de la doua altitudini diferite si primul lucru la care ma gandesc este cat de bine si-a pastratat linia aromatica. La fel ca si cele anterioare, este gemos, intens, cu arome pline de pruna coapta, carora li se adauga cele usor vegetale, condimentate si vanilate. Corp consistent si catifelat in acelasi timp, este usor de baut si facil de combinat cu mancarurile unei mese mari, bogate, cu multi oameni.

Vrei sa primesti ofertele noastre zilnice cu vinuri de calitate la cel mai bun pret online?

JIANA ROSE 2016 - Crama Oprisor
Crama Oprisor

Jiana, cupaj de Cabernet Sauvignon (60%) si Pinot Noir (40%), cea mai recenta lansare a Cramei Oprisor, intregeste colectia dedicata Olteniei, alaturi de Rusalca Alba si...

Avem nevoie de Codul tau Numeric Personal (CNP) pentru a-ti acorda diverse BONUS-uri: ultima sticla gratuita, etc. Nu vom disemina aceasta informatie cu nimeni altcineva.
Datele pe care iti va fi emisa factura.
Datele unde va fi trimisa o comanda.
Se pot adauga mai multe adrese de e-mail despartite prin virgula.
Gestioneaza cardurile salvate in aceasta pagina securizata prin sistemul PayU.