Stim deja ca soiul Cabernet Sauvignon este considerat rege al varietatilor de struguri rosii si ca da rezultate din cele mai bune in Dealu Mare. Iata asadar, ingredientele ce stau la baza intalnirii de astazi. La Migdali Cabernet Sauvignon 2019 este un vin destul de sobru, dar bine echilibrat si tipic. Nasul nu este din cale-afara de intens, dar nuantele se anunta interesante. Constituția generala e buna, taninurile nu uita sa isi faca simțită prezenta, iar aromele vegetale si cele fructate se completeaza reusit. E bine sa stea nitel deschis inainte de servire.
Deschide review
Stim deja ca soiul Cabernet Sauvignon este considerat rege al varietatilor de struguri rosii si ca da rezultate din cele mai bune in Dealu Mare. Iata asadar, ingredientele ce stau la baza intalnirii de astazi. La Migdali Cabernet Sauvignon 2019 este un vin destul de sobru, dar bine echilibrat si tipic. Nasul nu este din cale-afara de intens, dar nuantele se anunta interesante. Constituția generala e buna, taninurile nu uita sa isi faca simțită prezenta, iar aromele vegetale si cele fructate se completeaza reusit. E bine sa stea nitel deschis inainte de servire.
Inchide review
Un vin care pornește la drum sobru, un pic lemnos și pământos, mai ales când este bine răcorit, dar cu promisiuni de fruct. Se deschide încet, dar sigur, către vișine și fructe negre de pădure, un strop de zmeură și urme de condimente, tabac și piele. Suculent și prietenos, cu un gust dominat de fructe roșii bine coapte și chiar supracoapte, cu o aciditate încă tânără și un final ușor picant, cu piperuri și paprika. De băut mai ales alături de carne – cârnăciori picanți, grătare sau chiar tocănițe.
Deschide review
Un vin care pornește la drum sobru, un pic lemnos și pământos, mai ales când este bine răcorit, dar cu promisiuni de fruct. Se deschide încet, dar sigur, către vișine și fructe negre de pădure, un strop de zmeură și urme de condimente, tabac și piele. Suculent și prietenos, cu un gust dominat de fructe roșii bine coapte și chiar supracoapte, cu o aciditate încă tânără și un final ușor picant, cu piperuri și paprika. De băut mai ales alături de carne – cârnăciori picanți, grătare sau chiar tocănițe.
Inchide review
Mi s-au părut interesante vinurile roșii ale cramei "La Migdali"; sunt făcute într-un stil foarte suculent, cu extracție un pic mai domoală (în special în contextul general al zonei). Azi avem de exemplu un Cabernet Sauvignon de culoare absolut regulamentară, dar cu taninuri prietenoase (atenție, nu absente), corp suplu, mai degraba cu onctuozitate decât cu "materie" și o senzație de suculență foarte foarte placuta, desi absolut neobișnuită pentru un vin roșu din Dealu Mare. Aciditatea e bună, nivelul de alcool e bine ascuns; e genul de vin care nu...
Deschide review
Mi s-au părut interesante vinurile roșii ale cramei "La Migdali"; sunt făcute într-un stil foarte suculent, cu extracție un pic mai domoală (în special în contextul general al zonei). Azi avem de exemplu un Cabernet Sauvignon de culoare absolut regulamentară, dar cu taninuri prietenoase (atenție, nu absente), corp suplu, mai degraba cu onctuozitate decât cu "materie" și o senzație de suculență foarte foarte placuta, desi absolut neobișnuită pentru un vin roșu din Dealu Mare. Aciditatea e bună, nivelul de alcool e bine ascuns; e genul de vin care nu va câștiga niciodată degustări în orb, dar care va trece cu brio proba terminării sticlei. Așa că ați putea să luați două.
Inchide review
Stim deja ca soiul Cabernet Sauvignon este considerat rege al varietatilor de struguri rosii si ca da rezultate din cele mai bune in Dealu Mare. Iata asadar, ingredientele ce stau la baza intalnirii de astazi. La Migdali Cabernet Sauvignon 2019 este un vin destul de sobru, dar bine echilibrat si tipic. Nasul nu este din cale-afara de intens, dar nuantele se anunta interesante. Constituția generala e buna, taninurile nu uita sa isi faca simțită prezenta, iar aromele vegetale si cele fructate se completeaza reusit. E bine sa stea nitel deschis inainte de servire.
Deschide review
Stim deja ca soiul Cabernet Sauvignon este considerat rege al varietatilor de struguri rosii si ca da rezultate din cele mai bune in Dealu Mare. Iata asadar, ingredientele ce stau la baza intalnirii de astazi. La Migdali Cabernet Sauvignon 2019 este un vin destul de sobru, dar bine echilibrat si tipic. Nasul nu este din cale-afara de intens, dar nuantele se anunta interesante. Constituția generala e buna, taninurile nu uita sa isi faca simțită prezenta, iar aromele vegetale si cele fructate se completeaza reusit. E bine sa stea nitel deschis inainte de servire.
Inchide review
Un vin care pornește la drum sobru, un pic lemnos și pământos, mai ales când este bine răcorit, dar cu promisiuni de fruct. Se deschide încet, dar sigur, către vișine și fructe negre de pădure, un strop de zmeură și urme de condimente, tabac și piele. Suculent și prietenos, cu un gust dominat de fructe roșii bine coapte și chiar supracoapte, cu o aciditate încă tânără și un final ușor picant, cu piperuri și paprika. De băut mai ales alături de carne – cârnăciori picanți, grătare sau chiar tocănițe.
Deschide review
Un vin care pornește la drum sobru, un pic lemnos și pământos, mai ales când este bine răcorit, dar cu promisiuni de fruct. Se deschide încet, dar sigur, către vișine și fructe negre de pădure, un strop de zmeură și urme de condimente, tabac și piele. Suculent și prietenos, cu un gust dominat de fructe roșii bine coapte și chiar supracoapte, cu o aciditate încă tânără și un final ușor picant, cu piperuri și paprika. De băut mai ales alături de carne – cârnăciori picanți, grătare sau chiar tocănițe.
Inchide review
Mi s-au părut interesante vinurile roșii ale cramei "La Migdali"; sunt făcute într-un stil foarte suculent, cu extracție un pic mai domoală (în special în contextul general al zonei). Azi avem de exemplu un Cabernet Sauvignon de culoare absolut regulamentară, dar cu taninuri prietenoase (atenție, nu absente), corp suplu, mai degraba cu onctuozitate decât cu "materie" și o senzație de suculență foarte foarte placuta, desi absolut neobișnuită pentru un vin roșu din Dealu Mare. Aciditatea e bună, nivelul de alcool e bine ascuns; e genul de vin care nu...
Deschide review
Mi s-au părut interesante vinurile roșii ale cramei "La Migdali"; sunt făcute într-un stil foarte suculent, cu extracție un pic mai domoală (în special în contextul general al zonei). Azi avem de exemplu un Cabernet Sauvignon de culoare absolut regulamentară, dar cu taninuri prietenoase (atenție, nu absente), corp suplu, mai degraba cu onctuozitate decât cu "materie" și o senzație de suculență foarte foarte placuta, desi absolut neobișnuită pentru un vin roșu din Dealu Mare. Aciditatea e bună, nivelul de alcool e bine ascuns; e genul de vin care nu va câștiga niciodată degustări în orb, dar care va trece cu brio proba terminării sticlei. Așa că ați putea să luați două.
Inchide review