LOUIS MICHEL & FILS CHABLIS SECHETS PREMIER CRU 2022 Domaine Louis Michel & Fils
- SEC
- ALB
- LINISTIT
- 750ML
- CHARDONNAY
- 13%
- FRANTA
CE SPUN EXPERTII:
93 puncte Robert Parker
Domaine Louis Michel & Fils produce vinuri în inima orașului Chablis încă din secolul al XIX-lea, tradiția și excelența fiind transmise din generație în generație. Astăzi, crama este condusă de Guillaume Michel, care păstrează spiritul autentic al domeniului și respectul profund față de terroir-ul unic din Chablis. Chablis Premier Cru Séchets 2020 este un vin alb sec, obținut 100% din struguri Chardonnay, proveniți din parcele cu soluri calcaro-argiloase de origine Kimmeridgiană. De culoare galben pai cu reflexii aurii, dezvăluie un buchet rafinat de fructe albe, flori de primăvară și note citrice de grapefruit, completate de accente minerale fine, aproape saline. Gustul este elegant, cu o textură catifelată și o prospețime vibrantă, în care domină aromele de fructe albe și tonurile citrice, susținute de o mineralitate distinctă. Se potrivește excelent cu brânzeturi moi, preparate din pește sau fructe de mare, dar și cu mâncăruri pe bază de legume. Temperatura ideală de servire este între 10 și 12°C.

-
240216 -10%Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"
CE SPUN EXPERTII:
93 puncte Robert Parker
Domaine Louis Michel & Fils produce vinuri în inima orașului Chablis încă din secolul al XIX-lea, tradiția și excelența fiind transmise din generație în generație. Astăzi, crama este condusă de Guillaume Michel, care păstrează spiritul autentic al domeniului și respectul profund față de terroir-ul unic din Chablis. Chablis Premier Cru Séchets 2020 este un vin alb sec, obținut 100% din struguri Chardonnay, proveniți din parcele cu soluri calcaro-argiloase de origine Kimmeridgiană. De culoare galben pai cu reflexii aurii, dezvăluie un buchet rafinat de fructe albe, flori de primăvară și note citrice de grapefruit, completate de accente minerale fine, aproape saline. Gustul este elegant, cu o textură catifelată și o prospețime vibrantă, în care domină aromele de fructe albe și tonurile citrice, susținute de o mineralitate distinctă. Se potrivește excelent cu brânzeturi moi, preparate din pește sau fructe de mare, dar și cu mâncăruri pe bază de legume. Temperatura ideală de servire este între 10 și 12°C.