Skip to main content
Nu sunt produse in cos!

Hai Acasa la vin in Grecia 🍇🚗
Castiga un Wine Trip in 2 cu Nico Lazaridi!

DIBON CAVA BRUT ROSE Pinord

  • BRUT
  • ROZE
  • SPUMANT
  • 750ML
  • 11,5%
  • SPANIA

CE SPUN EXPERTII:

Alin Ioniţă
Alin Ioniţă
Sorin Stelian
Sorin Stelian
Cosmin Tudoran
Cosmin Tudoran
Alin Ioniţă
Alin Ioniţă
Sorin Stelian
Sorin Stelian
Cosmin Tudoran
Cosmin Tudoran

Astazi, paharele noastre de calatori prin lumea vinului sunt animate de efervescenta unui spumant obtinut prin metoda traditionala. Are trasa la ferestre... Deschide review

Astazi, paharele noastre de calatori prin lumea vinului sunt animate de efervescenta unui spumant obtinut prin metoda traditionala. Are trasa la ferestre o perdea diafana de culoare roz pal si vine inzestrat cu puterea de a descrieti frunti si anima discutii. Parfumurile sale sunt discrete, dar imbogatite cu subtilitati ce cheama buzele pentru o intalnire placuta. Aromele se combina perfect, iar perlatie, desi pare initial o mana de margele minuscule, da nastere unui ecou frumos nuantat imediat ce micile sfere se lovesc de podeaua de marmura in care limba ti-a fost transformata de sete.

Inchide review

O cava buna e oricand binevenita pe caldura, dupa o zi grea sau pur si simplu pentru a sarbatori fie si ceva marunt. Cea de azi e fructata si plina de... Deschide review

O cava buna e oricand binevenita pe caldura, dupa o zi grea sau pur si simplu pentru a sarbatori fie si ceva marunt. Cea de azi e fructata si plina de prospetime - cum ii sta bine unei cava, cu efervescenta persistenta si mai ales cu o textura catifelata care face toti banii. Eu unul n-as bea-o foarte rece, pentru ca aromele de fruct dau o impresie foarte placuta de naturalete, si e pacat sa fie ascunse.

Inchide review

Joia e, dupa mine, cea mai relaxata zi din saptamana. E ziua aia in care stii clar ca te pregatesti de weekend, dar mai ai un hop. Un soi de amanare a... Deschide review

Joia e, dupa mine, cea mai relaxata zi din saptamana. E ziua aia in care stii clar ca te pregatesti de weekend, dar mai ai un hop. Un soi de amanare a placerii, de programat retete si bauturi. Joia mi se pare ziua perfecta pentru rose. Iar azi ai parte nu doar de fruct rosu necopt, fraguta si capsunica, dar ai parte si de bule. Desi o cava e o combinata spaniola de 3 struguri, aici, garnacha face casa solo. Prospetimea zmeurei, consistenta coacazelor si vivacitatea grephului rosu. Aciditate. Ceva zaharuri pe final, dar e joi, totusi. A nu se servi cu carnuri, salate cu usturoi ori treburi grele. Cred ca mere bine cu cozonac.

Inchide review

Astazi, paharele noastre de calatori prin lumea vinului sunt animate de efervescenta unui spumant obtinut prin metoda traditionala. Are trasa la ferestre... Deschide review

Astazi, paharele noastre de calatori prin lumea vinului sunt animate de efervescenta unui spumant obtinut prin metoda traditionala. Are trasa la ferestre o perdea diafana de culoare roz pal si vine inzestrat cu puterea de a descrieti frunti si anima discutii. Parfumurile sale sunt discrete, dar imbogatite cu subtilitati ce cheama buzele pentru o intalnire placuta. Aromele se combina perfect, iar perlatie, desi pare initial o mana de margele minuscule, da nastere unui ecou frumos nuantat imediat ce micile sfere se lovesc de podeaua de marmura in care limba ti-a fost transformata de sete.

Inchide review

O cava buna e oricand binevenita pe caldura, dupa o zi grea sau pur si simplu pentru a sarbatori fie si ceva marunt. Cea de azi e fructata si plina de... Deschide review

O cava buna e oricand binevenita pe caldura, dupa o zi grea sau pur si simplu pentru a sarbatori fie si ceva marunt. Cea de azi e fructata si plina de prospetime - cum ii sta bine unei cava, cu efervescenta persistenta si mai ales cu o textura catifelata care face toti banii. Eu unul n-as bea-o foarte rece, pentru ca aromele de fruct dau o impresie foarte placuta de naturalete, si e pacat sa fie ascunse.

Inchide review

Joia e, dupa mine, cea mai relaxata zi din saptamana. E ziua aia in care stii clar ca te pregatesti de weekend, dar mai ai un hop. Un soi de amanare a... Deschide review

Joia e, dupa mine, cea mai relaxata zi din saptamana. E ziua aia in care stii clar ca te pregatesti de weekend, dar mai ai un hop. Un soi de amanare a placerii, de programat retete si bauturi. Joia mi se pare ziua perfecta pentru rose. Iar azi ai parte nu doar de fruct rosu necopt, fraguta si capsunica, dar ai parte si de bule. Desi o cava e o combinata spaniola de 3 struguri, aici, garnacha face casa solo. Prospetimea zmeurei, consistenta coacazelor si vivacitatea grephului rosu. Aciditate. Ceva zaharuri pe final, dar e joi, totusi. A nu se servi cu carnuri, salate cu usturoi ori treburi grele. Cred ca mere bine cu cozonac.

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

Cramele Pinord, localizate in nord-estul Spaniei, au o istorie de peste 100 de ani in domeniul viticol. Astazi, aici se pune accent atat pe metodele traditionale, cat si pe tehnologie, iar toate acestea asociate cu determinarea si pasiunea echipei Pinord dau anual vinuri si vinuri spumante de o calitate superioara, celebre peste tot in lume. Recomandarea noastra de astazi, Dibon – Brut Rose, este un vin realizat din soiul de struguri Garnacha, al carui buchet cucereste inca de la primele tonuri de zmeura si coacaze negre. Bogat si bine structurat, gustul aduce in prim plan senzatia de mineralitate specifica acestor vinuri, la care se adauga aromele de fructe rosii. Vinul are un final lung si elegant. Se recomanda degustarea lui la 6 grade Celsius, alaturi de preparate din peste, fructe de mare, branzeturi si deserturi ceva mai sofisticate.

DIBON CAVA BRUT ROSE
  • 55
    Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"
55
Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"

CE SPUN EXPERTII:

Alin Ioniţă
Alin Ioniţă
Sorin Stelian
Sorin Stelian
Cosmin Tudoran
Cosmin Tudoran
Alin Ioniţă
Alin Ioniţă
Sorin Stelian
Sorin Stelian
Cosmin Tudoran
Cosmin Tudoran

Astazi, paharele noastre de calatori prin lumea vinului sunt animate de efervescenta unui spumant obtinut prin metoda traditionala. Are trasa la ferestre... Deschide review

Astazi, paharele noastre de calatori prin lumea vinului sunt animate de efervescenta unui spumant obtinut prin metoda traditionala. Are trasa la ferestre o perdea diafana de culoare roz pal si vine inzestrat cu puterea de a descrieti frunti si anima discutii. Parfumurile sale sunt discrete, dar imbogatite cu subtilitati ce cheama buzele pentru o intalnire placuta. Aromele se combina perfect, iar perlatie, desi pare initial o mana de margele minuscule, da nastere unui ecou frumos nuantat imediat ce micile sfere se lovesc de podeaua de marmura in care limba ti-a fost transformata de sete.

Inchide review

O cava buna e oricand binevenita pe caldura, dupa o zi grea sau pur si simplu pentru a sarbatori fie si ceva marunt. Cea de azi e fructata si plina de... Deschide review

O cava buna e oricand binevenita pe caldura, dupa o zi grea sau pur si simplu pentru a sarbatori fie si ceva marunt. Cea de azi e fructata si plina de prospetime - cum ii sta bine unei cava, cu efervescenta persistenta si mai ales cu o textura catifelata care face toti banii. Eu unul n-as bea-o foarte rece, pentru ca aromele de fruct dau o impresie foarte placuta de naturalete, si e pacat sa fie ascunse.

Inchide review

Joia e, dupa mine, cea mai relaxata zi din saptamana. E ziua aia in care stii clar ca te pregatesti de weekend, dar mai ai un hop. Un soi de amanare a... Deschide review

Joia e, dupa mine, cea mai relaxata zi din saptamana. E ziua aia in care stii clar ca te pregatesti de weekend, dar mai ai un hop. Un soi de amanare a placerii, de programat retete si bauturi. Joia mi se pare ziua perfecta pentru rose. Iar azi ai parte nu doar de fruct rosu necopt, fraguta si capsunica, dar ai parte si de bule. Desi o cava e o combinata spaniola de 3 struguri, aici, garnacha face casa solo. Prospetimea zmeurei, consistenta coacazelor si vivacitatea grephului rosu. Aciditate. Ceva zaharuri pe final, dar e joi, totusi. A nu se servi cu carnuri, salate cu usturoi ori treburi grele. Cred ca mere bine cu cozonac.

Inchide review

Astazi, paharele noastre de calatori prin lumea vinului sunt animate de efervescenta unui spumant obtinut prin metoda traditionala. Are trasa la ferestre... Deschide review

Astazi, paharele noastre de calatori prin lumea vinului sunt animate de efervescenta unui spumant obtinut prin metoda traditionala. Are trasa la ferestre o perdea diafana de culoare roz pal si vine inzestrat cu puterea de a descrieti frunti si anima discutii. Parfumurile sale sunt discrete, dar imbogatite cu subtilitati ce cheama buzele pentru o intalnire placuta. Aromele se combina perfect, iar perlatie, desi pare initial o mana de margele minuscule, da nastere unui ecou frumos nuantat imediat ce micile sfere se lovesc de podeaua de marmura in care limba ti-a fost transformata de sete.

Inchide review

O cava buna e oricand binevenita pe caldura, dupa o zi grea sau pur si simplu pentru a sarbatori fie si ceva marunt. Cea de azi e fructata si plina de... Deschide review

O cava buna e oricand binevenita pe caldura, dupa o zi grea sau pur si simplu pentru a sarbatori fie si ceva marunt. Cea de azi e fructata si plina de prospetime - cum ii sta bine unei cava, cu efervescenta persistenta si mai ales cu o textura catifelata care face toti banii. Eu unul n-as bea-o foarte rece, pentru ca aromele de fruct dau o impresie foarte placuta de naturalete, si e pacat sa fie ascunse.

Inchide review

Joia e, dupa mine, cea mai relaxata zi din saptamana. E ziua aia in care stii clar ca te pregatesti de weekend, dar mai ai un hop. Un soi de amanare a... Deschide review

Joia e, dupa mine, cea mai relaxata zi din saptamana. E ziua aia in care stii clar ca te pregatesti de weekend, dar mai ai un hop. Un soi de amanare a placerii, de programat retete si bauturi. Joia mi se pare ziua perfecta pentru rose. Iar azi ai parte nu doar de fruct rosu necopt, fraguta si capsunica, dar ai parte si de bule. Desi o cava e o combinata spaniola de 3 struguri, aici, garnacha face casa solo. Prospetimea zmeurei, consistenta coacazelor si vivacitatea grephului rosu. Aciditate. Ceva zaharuri pe final, dar e joi, totusi. A nu se servi cu carnuri, salate cu usturoi ori treburi grele. Cred ca mere bine cu cozonac.

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

Cramele Pinord, localizate in nord-estul Spaniei, au o istorie de peste 100 de ani in domeniul viticol. Astazi, aici se pune accent atat pe metodele traditionale, cat si pe tehnologie, iar toate acestea asociate cu determinarea si pasiunea echipei Pinord dau anual vinuri si vinuri spumante de o calitate superioara, celebre peste tot in lume. Recomandarea noastra de astazi, Dibon – Brut Rose, este un vin realizat din soiul de struguri Garnacha, al carui buchet cucereste inca de la primele tonuri de zmeura si coacaze negre. Bogat si bine structurat, gustul aduce in prim plan senzatia de mineralitate specifica acestor vinuri, la care se adauga aromele de fructe rosii. Vinul are un final lung si elegant. Se recomanda degustarea lui la 6 grade Celsius, alaturi de preparate din peste, fructe de mare, branzeturi si deserturi ceva mai sofisticate.

Cele mai
cumparate
vinuri

BASA 2022

BASA 2022 Telmo Rodriguez

Ne dorim ca experienta ta alaturi de noi sa fie una lipsita de dificultati. Daca insa ceva nu functioneaza sau ai vreo recomandare pentru noi, iti stam la dispozitie.
P.S.: 🍷 Don`t drink and type...