Pe roata Oprisorului s-or catarat niste liane, rosul s-a facut violaceu, iar Cabernet-ul cela, de-l stia toata lumea ca se invecheste bine, de dadeau ca...
Deschide review
Pe roata Oprisorului s-or catarat niste liane, rosul s-a facut violaceu, iar Cabernet-ul cela, de-l stia toata lumea ca se invecheste bine, de dadeau ca turcii la fiecare editie ca s-o epuizeze cat mai degraba, mno, cela s-a facut de-acum Feteasca Neagra. Mare promisiune, de-or pus-o sa mearga in aceiasi pantofi, cum zice lumea. Ce-i drept, nasul ciocolatiu si trufat, cu niste gemuri si dulceturi un pic premature, dar cu un gust fara altceva decat fructe proaspete (cirese, visine, fructe de padure, cirese negre) si o aciditate de zici ca e ultima recolta sau cea inca neculeasa - toate promit, in ansamblu, un vin cu o putere de invechire deosebita, ceva ce toti iubitorii de vin tot asteptau de la acest soi. Un da ferm pentru acest vin, cu speranta sa ajung vreodata sa-i vad si finalul platoului optim de consum. De baut acum, la un steak de vita abia atins de caldura, sau de tinut macar 3-5 ani, inainte de un verdict clar despre cata viata ascunde in el. Bun vin!
Inchide review
Iata o Feteasca doamna-bine. Daca ar fi sa atribui o imagine acestei muieri creata de Veronica si Liviu m-as gandi la coana Jaristea. Dama bine, cu forme,...
Deschide review
Iata o Feteasca doamna-bine. Daca ar fi sa atribui o imagine acestei muieri creata de Veronica si Liviu m-as gandi la coana Jaristea. Dama bine, cu forme, voluptoasa si diafana. Cu atentie pe material si corp, cu un mare buchet floral de lavanda, irisi si violete, cu un platou de fructe negre pe care troneaza cireasa neagra, visina-n parg si murele negre. Pandispan cu fruct negru pe post de desert. Eticheta de azi face cinste oricarei idei de cadou neaos, putand deschide orice discutie internationala bazata pe strugurele indigen, vinul facandu-ne linistit onoare. Corp frumos, structura buna, post gust de poveste. Se cere-n colectie iar azi e o zi buna pentru treaba asta.
Inchide review
Vacante, aglomeratie canicula, inflatie, razboi, pandemie, gaz, drone, doamna Pelosi, cereale!!! O vara tumultuoasa, plina de crize, din care razbate...
Deschide review
Vacante, aglomeratie canicula, inflatie, razboi, pandemie, gaz, drone, doamna Pelosi, cereale!!! O vara tumultuoasa, plina de crize, din care razbate timid un apel la calm. Si cand colo ce sa vezi? Crama Oprisor lanseaza "Eticheta Violet"! La mai bine de 13 ani de la lansarea celebrei Etichete Rosii, crama din Oltenia pune acum in aceleasi sticle grele, pe langa cunoscutul cabernet sauvignon, si feteasca neagra. O feteasca neagra serioasa, masiva. Gustul dominat, datorita varstei, de aromele fructelor coapte, dulci (visinele din visinata mi se par cele mai evidente), de notele de ciocolata cu vanilie si de un zvac condimentat pune presiune pe gust si ridica asteptarile. Gust care datorita mixului aciditatii, taninilor si intensitatii aromelor impresioneaza fara sa sperie. 12.985 de sticle produse din care sa bem acum dar din care sa punem si deoparte ca sa dam o sansa si tertiarelor.
Inchide review
Pe roata Oprisorului s-or catarat niste liane, rosul s-a facut violaceu, iar Cabernet-ul cela, de-l stia toata lumea ca se invecheste bine, de dadeau ca...
Deschide review
Pe roata Oprisorului s-or catarat niste liane, rosul s-a facut violaceu, iar Cabernet-ul cela, de-l stia toata lumea ca se invecheste bine, de dadeau ca turcii la fiecare editie ca s-o epuizeze cat mai degraba, mno, cela s-a facut de-acum Feteasca Neagra. Mare promisiune, de-or pus-o sa mearga in aceiasi pantofi, cum zice lumea. Ce-i drept, nasul ciocolatiu si trufat, cu niste gemuri si dulceturi un pic premature, dar cu un gust fara altceva decat fructe proaspete (cirese, visine, fructe de padure, cirese negre) si o aciditate de zici ca e ultima recolta sau cea inca neculeasa - toate promit, in ansamblu, un vin cu o putere de invechire deosebita, ceva ce toti iubitorii de vin tot asteptau de la acest soi. Un da ferm pentru acest vin, cu speranta sa ajung vreodata sa-i vad si finalul platoului optim de consum. De baut acum, la un steak de vita abia atins de caldura, sau de tinut macar 3-5 ani, inainte de un verdict clar despre cata viata ascunde in el. Bun vin!
Inchide review
Iata o Feteasca doamna-bine. Daca ar fi sa atribui o imagine acestei muieri creata de Veronica si Liviu m-as gandi la coana Jaristea. Dama bine, cu forme,...
Deschide review
Iata o Feteasca doamna-bine. Daca ar fi sa atribui o imagine acestei muieri creata de Veronica si Liviu m-as gandi la coana Jaristea. Dama bine, cu forme, voluptoasa si diafana. Cu atentie pe material si corp, cu un mare buchet floral de lavanda, irisi si violete, cu un platou de fructe negre pe care troneaza cireasa neagra, visina-n parg si murele negre. Pandispan cu fruct negru pe post de desert. Eticheta de azi face cinste oricarei idei de cadou neaos, putand deschide orice discutie internationala bazata pe strugurele indigen, vinul facandu-ne linistit onoare. Corp frumos, structura buna, post gust de poveste. Se cere-n colectie iar azi e o zi buna pentru treaba asta.
Inchide review
Vacante, aglomeratie canicula, inflatie, razboi, pandemie, gaz, drone, doamna Pelosi, cereale!!! O vara tumultuoasa, plina de crize, din care razbate...
Deschide review
Vacante, aglomeratie canicula, inflatie, razboi, pandemie, gaz, drone, doamna Pelosi, cereale!!! O vara tumultuoasa, plina de crize, din care razbate timid un apel la calm. Si cand colo ce sa vezi? Crama Oprisor lanseaza "Eticheta Violet"! La mai bine de 13 ani de la lansarea celebrei Etichete Rosii, crama din Oltenia pune acum in aceleasi sticle grele, pe langa cunoscutul cabernet sauvignon, si feteasca neagra. O feteasca neagra serioasa, masiva. Gustul dominat, datorita varstei, de aromele fructelor coapte, dulci (visinele din visinata mi se par cele mai evidente), de notele de ciocolata cu vanilie si de un zvac condimentat pune presiune pe gust si ridica asteptarile. Gust care datorita mixului aciditatii, taninilor si intensitatii aromelor impresioneaza fara sa sperie. 12.985 de sticle produse din care sa bem acum dar din care sa punem si deoparte ca sa dam o sansa si tertiarelor.
Inchide review