Skip to main content
Nu sunt produse in cos!

✅ Vezi recomandarile expertilor pentru Paste

🐰 Vezi toate vinurile la oferta!

PETITE HELENA 2018 Crama Girboiu

DESPRE ACEST VIN

 Medalie de aur - Berliner Wein Trophy 2020, Medalie de Aur - Vinarium 2020

Podgoriile Crama Girboiu se afla in comuna Cotesti, o regiune care ofera conditii climatice si un sol bogat in minerale favorabile cultivarii de vita de vie. Inceputa in 2005, aceasta afacere de familie a crescut treptat, producand astazi vinuri de o calitate superioara. Petite Helena 2018 este un astfel de exemplu, un cupaj de Chardonnay (30%), Chardonnay Barrique (30%) si Sarba (40%). Alaturi de mineralitatea specifica vinurilor din zona Cotesti, vinul se evidentiaza si prin aromele de vanilie, scortisoara si cuisoare, la care se adauga insa si ceva note exotice surprinzatoare, dar cu atat mai placute. Astfel, veti regasi tente de ananas, fructul pasiunii, papaia, lime, pere, dar si de petale de trandafir, arome specifice soiului Sarba. Se recomanda degustarea acestui vin la 10-12 grade Celsius, in combinatie cu diverse preparate culinare, cum ar fi fructe de mare, peste la gratar, pui, paste sau risotto cu legume.

PETITE HELENA 2018
Acest vin nu mai este disponibil momentan!
DESPRE ACEST VIN

 Medalie de aur - Berliner Wein Trophy 2020, Medalie de Aur - Vinarium 2020

Podgoriile Crama Girboiu se afla in comuna Cotesti, o regiune care ofera conditii climatice si un sol bogat in minerale favorabile cultivarii de vita de vie. Inceputa in 2005, aceasta afacere de familie a crescut treptat, producand astazi vinuri de o calitate superioara. Petite Helena 2018 este un astfel de exemplu, un cupaj de Chardonnay (30%), Chardonnay Barrique (30%) si Sarba (40%). Alaturi de mineralitatea specifica vinurilor din zona Cotesti, vinul se evidentiaza si prin aromele de vanilie, scortisoara si cuisoare, la care se adauga insa si ceva note exotice surprinzatoare, dar cu atat mai placute. Astfel, veti regasi tente de ananas, fructul pasiunii, papaia, lime, pere, dar si de petale de trandafir, arome specifice soiului Sarba. Se recomanda degustarea acestui vin la 10-12 grade Celsius, in combinatie cu diverse preparate culinare, cum ar fi fructe de mare, peste la gratar, pui, paste sau risotto cu legume.

Cele mai
cumparate
vinuri

Ne dorim ca experienta ta alaturi de noi sa fie una lipsita de dificultati. Daca insa ceva nu functioneaza sau ai vreo recomandare pentru noi, iti stam la dispozitie.
P.S.: 🍷 Don`t drink and type...