- -10% la ORICE comanda
- Livrare Gratuita
- Grupare Livrari
- 4 sticle premium CADOU
TOMBACCO PRIMITIVO DI MANDURIA 2024 Cantina Tombacco
- SEC
- ROSU
- LINISTIT
- 750ML
- PRIMITIVO
- 15%
- ITALIA
CE SPUN EXPERTII:
Cantina Tombacco este o afacere de familie cu tradiție de trei generații, dedicată producerii unor vinuri autentice, cu arome intense, ce reflectă fidel terroir-ul regiunii Abruzzo. Tombacco Primitivo di Manduria este un vin roșu sec intens și generos, obținut 100% din struguri Primitivo, culeși din sudul regiunii Puglia, în special din provinciile Taranto și Brindisi. Vinul se prezintă cu o culoare roșu-rubiniu profund, iar nasul este expresiv, dominat de note de dulceață de coacăze negre, prune coapte, piper și vanilie. Gustul impresionează printr-o senzație plăcută de căldură, completată de o aciditate bine echilibrată, mineralitate subtilă și taninuri fine, totul culminând cu un postgust lung, condimentat și persistent.Asocieri culinare: se potrivește excelent cu carne de miel, brânzeturi maturate sau fripturi suculente la cuptor. Temperatura optimă de servire: 18–20°C
stoc disponibil
00:00:00
-
MEMBRII PREMIUM beneficiaza Devino membru
CE SPUN EXPERTII:
Cantina Tombacco este o afacere de familie cu tradiție de trei generații, dedicată producerii unor vinuri autentice, cu arome intense, ce reflectă fidel terroir-ul regiunii Abruzzo. Tombacco Primitivo di Manduria este un vin roșu sec intens și generos, obținut 100% din struguri Primitivo, culeși din sudul regiunii Puglia, în special din provinciile Taranto și Brindisi. Vinul se prezintă cu o culoare roșu-rubiniu profund, iar nasul este expresiv, dominat de note de dulceață de coacăze negre, prune coapte, piper și vanilie. Gustul impresionează printr-o senzație plăcută de căldură, completată de o aciditate bine echilibrată, mineralitate subtilă și taninuri fine, totul culminând cu un postgust lung, condimentat și persistent.Asocieri culinare: se potrivește excelent cu carne de miel, brânzeturi maturate sau fripturi suculente la cuptor. Temperatura optimă de servire: 18–20°C