- -10% la ORICE comanda
- Livrare Gratuita
- Grupare Livrari
- 4 sticle premium CADOU
MALBEC RESERVE VINO ORGANICO 2021 Piedra Negra
- SEC
- ROSU
- LINISTIT
- 750ML
- MALBEC
- 14,5%
- ARGENTINA
CE SPUN EXPERTII:
92 puncte James Suckling, 92 puncte Tim Atkin, 91 puncte Robert Parker
Vinul de Duminica: In fiecare duminica vom incerca sa iti propunem „Vinul de Duminica”, mereu un vin special, premiat sau apreciat de cunoscatori din lumea intreaga, la cel mai bun pret online din Romania.
Malbecul este cel mai emblematic soi de struguri din Argentina. Nativ din sud-vestul Frantei, acesta si-a gasit combinatia perfecta de soare si clima in Argentina. Vinificat in mod traditional, vinul este fermentat la temperaturi controlate intre 25 si 30° C. Dupa fermentare, are loc o macerare lunga pentru a se obtine un grad ridicat de extract de fruct si o structura completa. Dupa fermentare vinul se invecheste timp de 8-10 luni in butoaie de stejar frantuzesc de 225 litri, ciclul 2 de utilizare. Rezultatul un vin de culoare rosu rubiniu cu reflexe de cires. Buchetul este complex,un amestec de fructe de padure rosii si arome picante de escarpia si ardei negru. Pe palatin regasim note delicate de ciocolata si cafea care provin de la baricul de stejar. Un vin structurat si complex, cu taninuri placute, care ofera dulceata si un final lung.
stoc disponibil
00:00:00
-
MEMBRII PREMIUM beneficiaza Devino membru
CE SPUN EXPERTII:
92 puncte James Suckling, 92 puncte Tim Atkin, 91 puncte Robert Parker
Vinul de Duminica: In fiecare duminica vom incerca sa iti propunem „Vinul de Duminica”, mereu un vin special, premiat sau apreciat de cunoscatori din lumea intreaga, la cel mai bun pret online din Romania.
Malbecul este cel mai emblematic soi de struguri din Argentina. Nativ din sud-vestul Frantei, acesta si-a gasit combinatia perfecta de soare si clima in Argentina. Vinificat in mod traditional, vinul este fermentat la temperaturi controlate intre 25 si 30° C. Dupa fermentare, are loc o macerare lunga pentru a se obtine un grad ridicat de extract de fruct si o structura completa. Dupa fermentare vinul se invecheste timp de 8-10 luni in butoaie de stejar frantuzesc de 225 litri, ciclul 2 de utilizare. Rezultatul un vin de culoare rosu rubiniu cu reflexe de cires. Buchetul este complex,un amestec de fructe de padure rosii si arome picante de escarpia si ardei negru. Pe palatin regasim note delicate de ciocolata si cafea care provin de la baricul de stejar. Un vin structurat si complex, cu taninuri placute, care ofera dulceata si un final lung.