
DOMAINE DE SENECHAUX CHATEAUNEUF-DU-PAPE 2019 Domaine des Senechaux
- SEC
- ROSU
- LINISTIT
- 750ML
- 15,5%
- FRANTA
94 puncte James Suckling, 94 puncte Wine Spectator, 93 puncte Robert Parker
Vinul de Duminică: În fiecare duminică vom încerca să îți propunem „Vinul de Duminică”, mereu un vin special, premiat sau apreciat de cunoscători din lumea întreagă, la cel mai bun preț online din România.
Domaine des Sénéchaux are o lungă istorie în spate, istorie care vorbește atât despre terroir-ul foarte ofertant și vinurile de o calitate superioară, cât și despre toți oamenii implicați în acest proces. Recomandarea noastră de astăzi, Châteauneuf-du-Pape Domaine des Sénéchaux Red 2019, este un cupaj interesant de Grenache Noir (57%), Syrah (24%) și Mourvèdre (19%). Notele olfactive amintesc de cireșe, fructe de pădure bine coapte și tente delicate de condimente. Pe palat, vinul dezvăluie arome de fructe de pădure roșii și negre, condimente și piper. Finalul este persistent, conturând și mai bine structura bine echilibrată a vinului. Savurați acest vin la o temperatură de 15-18 grade Celsius, alături de preparate din carne, în special vânat, sau în combinație cu brânzeturi maturate.

94 puncte James Suckling, 94 puncte Wine Spectator, 93 puncte Robert Parker
Vinul de Duminică: În fiecare duminică vom încerca să îți propunem „Vinul de Duminică”, mereu un vin special, premiat sau apreciat de cunoscători din lumea întreagă, la cel mai bun preț online din România.
Domaine des Sénéchaux are o lungă istorie în spate, istorie care vorbește atât despre terroir-ul foarte ofertant și vinurile de o calitate superioară, cât și despre toți oamenii implicați în acest proces. Recomandarea noastră de astăzi, Châteauneuf-du-Pape Domaine des Sénéchaux Red 2019, este un cupaj interesant de Grenache Noir (57%), Syrah (24%) și Mourvèdre (19%). Notele olfactive amintesc de cireșe, fructe de pădure bine coapte și tente delicate de condimente. Pe palat, vinul dezvăluie arome de fructe de pădure roșii și negre, condimente și piper. Finalul este persistent, conturând și mai bine structura bine echilibrată a vinului. Savurați acest vin la o temperatură de 15-18 grade Celsius, alături de preparate din carne, în special vânat, sau în combinație cu brânzeturi maturate.