Skip to main content
Nu sunt produse in cos!

✅ Vezi recomandarile expertilor pentru Paste

🐰 Vezi toate vinurile la oferta!

CUVEE GRANDIFLORA 2018 Crama Avincis

  • SEC
  • ROSU
  • LINISTIT
  • 750ML
  • CUPAJ
  • 14%
  • ROMANIA

CE SPUN EXPERTII:

Marius Cristian
Marius Cristian
Radu Rizea
Radu Rizea
George Mitea
George Mitea
Marius Cristian
Marius Cristian
Radu Rizea
Radu Rizea
George Mitea
George Mitea

Sa fim bine intelesi, nu asteptati de la mine, de data asta, descriptori clasici. Da, am am plecat dupa ei, i-am cautat, dar am gasit un vin rotund, cald,... Deschide review

Sa fim bine intelesi, nu asteptati de la mine, de data asta, descriptori clasici. Da, am am plecat dupa ei, i-am cautat, dar am gasit un vin rotund, cald, chiar unduios si sagalnic, asa ca nu m-au mai interesat. Sigur, exista multe fructe rosii, destule arome de la lemn, daca vreti le puteti cauta, dar pierdeti (timpul). Mai bine gustati repetat. Și sa nu uit, e un vin care are deja 5 ani, dar cred ca va fi si mai bun peste inca 5, sau poate chiar 10. Cu ce-l asociem? Of, hai sa zic carnuri rosii, mai delicate, dar care pot fi si bine condimentate. Insa, recunosc, deja am plecat spre biblioteca. Gib Mihaescu, un pahar (hai doua-trei) de Cuvee Grandiflora? Eu zic ca merge perfect.

Inchide review

Un vin pentru iubitorii de vin, as spune. Sau pentru aceia care stiu sa isi puna departe cateva minute pentru propria placere, pe care, eventual, sa nu o... Deschide review

Un vin pentru iubitorii de vin, as spune. Sau pentru aceia care stiu sa isi puna departe cateva minute pentru propria placere, pe care, eventual, sa nu o imparta cu nimeni. Nu este chiar un vin “de meditatie”, dar este unul cald si imbietor, rotund, complex, expresiv. Imbraca elegant papilele, are note bine structurate de fructe rosii, fructe negre, condimente, cacao, lemn etc., dar, mai mult de atat, are fluenta, coerenta si echilibru. De studiat si evolutia din anii urmatori! 

Inchide review

Vinul de astazi, de altfel cel mai bun vin rosu al cramei, ma face sa remarc ca nu sunt multe etichete romanesti care sa evoce atat de clar o opera... Deschide review

Vinul de astazi, de altfel cel mai bun vin rosu al cramei, ma face sa remarc ca nu sunt multe etichete romanesti care sa evoce atat de clar o opera literara. Pentru ca Grandiflora este o trimitere directa la excelenta nuvela din 1928 a unui important fiu al micii urbe valcene: Gib. Mihaescu. Textul este disponibil integral in primele rezultate la o cautare pe orice motor de cautare si nu veti pierde 30 de minute din viata lecturand-o. In "La Grandiflora", numele unei terase descrisa ca celebra in Dragasani, se infiripa trama domnului Manaru, victima si agresor deopotriva al unei obsesii erotice initiate de vinul prea abundent in locanta amintita si de banuielile asupra relatiei necuviincioase a sotiei sale cu prietenul sau Ramura, sotie care trebuie spus ramane exilata la vie pe toata durata actiunii. Mana-ru, ramuri, vie, vin, Dragasani...Acum, sincer, ma indoiesc ca domnul Manaru ar fi facut scandaloasele sale fapte daca vinul la indemana ar fi fost acest Cuvee Grandiflora, pentru ca licoarea e prea serioasa si impunatoare ca sa se lase folosita ca un combustibil pentru provinciale psihoze erotice, insa pentru episoade gingase mai normale se poate dovedi un liant competent.

Inchide review

Sa fim bine intelesi, nu asteptati de la mine, de data asta, descriptori clasici. Da, am am plecat dupa ei, i-am cautat, dar am gasit un vin rotund, cald,... Deschide review

Sa fim bine intelesi, nu asteptati de la mine, de data asta, descriptori clasici. Da, am am plecat dupa ei, i-am cautat, dar am gasit un vin rotund, cald, chiar unduios si sagalnic, asa ca nu m-au mai interesat. Sigur, exista multe fructe rosii, destule arome de la lemn, daca vreti le puteti cauta, dar pierdeti (timpul). Mai bine gustati repetat. Și sa nu uit, e un vin care are deja 5 ani, dar cred ca va fi si mai bun peste inca 5, sau poate chiar 10. Cu ce-l asociem? Of, hai sa zic carnuri rosii, mai delicate, dar care pot fi si bine condimentate. Insa, recunosc, deja am plecat spre biblioteca. Gib Mihaescu, un pahar (hai doua-trei) de Cuvee Grandiflora? Eu zic ca merge perfect.

Inchide review

Un vin pentru iubitorii de vin, as spune. Sau pentru aceia care stiu sa isi puna departe cateva minute pentru propria placere, pe care, eventual, sa nu o... Deschide review

Un vin pentru iubitorii de vin, as spune. Sau pentru aceia care stiu sa isi puna departe cateva minute pentru propria placere, pe care, eventual, sa nu o imparta cu nimeni. Nu este chiar un vin “de meditatie”, dar este unul cald si imbietor, rotund, complex, expresiv. Imbraca elegant papilele, are note bine structurate de fructe rosii, fructe negre, condimente, cacao, lemn etc., dar, mai mult de atat, are fluenta, coerenta si echilibru. De studiat si evolutia din anii urmatori! 

Inchide review

Vinul de astazi, de altfel cel mai bun vin rosu al cramei, ma face sa remarc ca nu sunt multe etichete romanesti care sa evoce atat de clar o opera... Deschide review

Vinul de astazi, de altfel cel mai bun vin rosu al cramei, ma face sa remarc ca nu sunt multe etichete romanesti care sa evoce atat de clar o opera literara. Pentru ca Grandiflora este o trimitere directa la excelenta nuvela din 1928 a unui important fiu al micii urbe valcene: Gib. Mihaescu. Textul este disponibil integral in primele rezultate la o cautare pe orice motor de cautare si nu veti pierde 30 de minute din viata lecturand-o. In "La Grandiflora", numele unei terase descrisa ca celebra in Dragasani, se infiripa trama domnului Manaru, victima si agresor deopotriva al unei obsesii erotice initiate de vinul prea abundent in locanta amintita si de banuielile asupra relatiei necuviincioase a sotiei sale cu prietenul sau Ramura, sotie care trebuie spus ramane exilata la vie pe toata durata actiunii. Mana-ru, ramuri, vie, vin, Dragasani...Acum, sincer, ma indoiesc ca domnul Manaru ar fi facut scandaloasele sale fapte daca vinul la indemana ar fi fost acest Cuvee Grandiflora, pentru ca licoarea e prea serioasa si impunatoare ca sa se lase folosita ca un combustibil pentru provinciale psihoze erotice, insa pentru episoade gingase mai normale se poate dovedi un liant competent.

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

Crama Avincis este un proiect "cu trei dimensiuni": traditia de familie impletita cu traditia podgoriei Dragasani, dorinta de a pune in valoare soiurile autohtone "in dialog" cu cele internationale in terroir-ul dealului Dobrusa, dar si viziunea arhitecturala a lui Alexandru Beldiman. Din acest spatiu vine recomandarea zilei, Cuvee Grandiflora - Cabernet Sauvignon & Merlot & Negru de Dragasani, un vin rubiniu inchis, cu un buchet din care nu lipsesc notele olfactive de violete, coacaze negre si ceva tente de ciocolata. Pe palat, descoperim un gust intens de fructe, urmat de note discrete de cafea proaspat prajita. Degustati acest vin la 18 grade Celsius, alaturi de carne de vita la gratar.

  • easter
CUVEE GRANDIFLORA 2018 easter
  • 149 133 -11%
    Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"
149 133 -11%
Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"

CE SPUN EXPERTII:

Marius Cristian
Marius Cristian
Radu Rizea
Radu Rizea
George Mitea
George Mitea
Marius Cristian
Marius Cristian
Radu Rizea
Radu Rizea
George Mitea
George Mitea

Sa fim bine intelesi, nu asteptati de la mine, de data asta, descriptori clasici. Da, am am plecat dupa ei, i-am cautat, dar am gasit un vin rotund, cald,... Deschide review

Sa fim bine intelesi, nu asteptati de la mine, de data asta, descriptori clasici. Da, am am plecat dupa ei, i-am cautat, dar am gasit un vin rotund, cald, chiar unduios si sagalnic, asa ca nu m-au mai interesat. Sigur, exista multe fructe rosii, destule arome de la lemn, daca vreti le puteti cauta, dar pierdeti (timpul). Mai bine gustati repetat. Și sa nu uit, e un vin care are deja 5 ani, dar cred ca va fi si mai bun peste inca 5, sau poate chiar 10. Cu ce-l asociem? Of, hai sa zic carnuri rosii, mai delicate, dar care pot fi si bine condimentate. Insa, recunosc, deja am plecat spre biblioteca. Gib Mihaescu, un pahar (hai doua-trei) de Cuvee Grandiflora? Eu zic ca merge perfect.

Inchide review

Un vin pentru iubitorii de vin, as spune. Sau pentru aceia care stiu sa isi puna departe cateva minute pentru propria placere, pe care, eventual, sa nu o... Deschide review

Un vin pentru iubitorii de vin, as spune. Sau pentru aceia care stiu sa isi puna departe cateva minute pentru propria placere, pe care, eventual, sa nu o imparta cu nimeni. Nu este chiar un vin “de meditatie”, dar este unul cald si imbietor, rotund, complex, expresiv. Imbraca elegant papilele, are note bine structurate de fructe rosii, fructe negre, condimente, cacao, lemn etc., dar, mai mult de atat, are fluenta, coerenta si echilibru. De studiat si evolutia din anii urmatori! 

Inchide review

Vinul de astazi, de altfel cel mai bun vin rosu al cramei, ma face sa remarc ca nu sunt multe etichete romanesti care sa evoce atat de clar o opera... Deschide review

Vinul de astazi, de altfel cel mai bun vin rosu al cramei, ma face sa remarc ca nu sunt multe etichete romanesti care sa evoce atat de clar o opera literara. Pentru ca Grandiflora este o trimitere directa la excelenta nuvela din 1928 a unui important fiu al micii urbe valcene: Gib. Mihaescu. Textul este disponibil integral in primele rezultate la o cautare pe orice motor de cautare si nu veti pierde 30 de minute din viata lecturand-o. In "La Grandiflora", numele unei terase descrisa ca celebra in Dragasani, se infiripa trama domnului Manaru, victima si agresor deopotriva al unei obsesii erotice initiate de vinul prea abundent in locanta amintita si de banuielile asupra relatiei necuviincioase a sotiei sale cu prietenul sau Ramura, sotie care trebuie spus ramane exilata la vie pe toata durata actiunii. Mana-ru, ramuri, vie, vin, Dragasani...Acum, sincer, ma indoiesc ca domnul Manaru ar fi facut scandaloasele sale fapte daca vinul la indemana ar fi fost acest Cuvee Grandiflora, pentru ca licoarea e prea serioasa si impunatoare ca sa se lase folosita ca un combustibil pentru provinciale psihoze erotice, insa pentru episoade gingase mai normale se poate dovedi un liant competent.

Inchide review

Sa fim bine intelesi, nu asteptati de la mine, de data asta, descriptori clasici. Da, am am plecat dupa ei, i-am cautat, dar am gasit un vin rotund, cald,... Deschide review

Sa fim bine intelesi, nu asteptati de la mine, de data asta, descriptori clasici. Da, am am plecat dupa ei, i-am cautat, dar am gasit un vin rotund, cald, chiar unduios si sagalnic, asa ca nu m-au mai interesat. Sigur, exista multe fructe rosii, destule arome de la lemn, daca vreti le puteti cauta, dar pierdeti (timpul). Mai bine gustati repetat. Și sa nu uit, e un vin care are deja 5 ani, dar cred ca va fi si mai bun peste inca 5, sau poate chiar 10. Cu ce-l asociem? Of, hai sa zic carnuri rosii, mai delicate, dar care pot fi si bine condimentate. Insa, recunosc, deja am plecat spre biblioteca. Gib Mihaescu, un pahar (hai doua-trei) de Cuvee Grandiflora? Eu zic ca merge perfect.

Inchide review

Un vin pentru iubitorii de vin, as spune. Sau pentru aceia care stiu sa isi puna departe cateva minute pentru propria placere, pe care, eventual, sa nu o... Deschide review

Un vin pentru iubitorii de vin, as spune. Sau pentru aceia care stiu sa isi puna departe cateva minute pentru propria placere, pe care, eventual, sa nu o imparta cu nimeni. Nu este chiar un vin “de meditatie”, dar este unul cald si imbietor, rotund, complex, expresiv. Imbraca elegant papilele, are note bine structurate de fructe rosii, fructe negre, condimente, cacao, lemn etc., dar, mai mult de atat, are fluenta, coerenta si echilibru. De studiat si evolutia din anii urmatori! 

Inchide review

Vinul de astazi, de altfel cel mai bun vin rosu al cramei, ma face sa remarc ca nu sunt multe etichete romanesti care sa evoce atat de clar o opera... Deschide review

Vinul de astazi, de altfel cel mai bun vin rosu al cramei, ma face sa remarc ca nu sunt multe etichete romanesti care sa evoce atat de clar o opera literara. Pentru ca Grandiflora este o trimitere directa la excelenta nuvela din 1928 a unui important fiu al micii urbe valcene: Gib. Mihaescu. Textul este disponibil integral in primele rezultate la o cautare pe orice motor de cautare si nu veti pierde 30 de minute din viata lecturand-o. In "La Grandiflora", numele unei terase descrisa ca celebra in Dragasani, se infiripa trama domnului Manaru, victima si agresor deopotriva al unei obsesii erotice initiate de vinul prea abundent in locanta amintita si de banuielile asupra relatiei necuviincioase a sotiei sale cu prietenul sau Ramura, sotie care trebuie spus ramane exilata la vie pe toata durata actiunii. Mana-ru, ramuri, vie, vin, Dragasani...Acum, sincer, ma indoiesc ca domnul Manaru ar fi facut scandaloasele sale fapte daca vinul la indemana ar fi fost acest Cuvee Grandiflora, pentru ca licoarea e prea serioasa si impunatoare ca sa se lase folosita ca un combustibil pentru provinciale psihoze erotice, insa pentru episoade gingase mai normale se poate dovedi un liant competent.

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

Crama Avincis este un proiect "cu trei dimensiuni": traditia de familie impletita cu traditia podgoriei Dragasani, dorinta de a pune in valoare soiurile autohtone "in dialog" cu cele internationale in terroir-ul dealului Dobrusa, dar si viziunea arhitecturala a lui Alexandru Beldiman. Din acest spatiu vine recomandarea zilei, Cuvee Grandiflora - Cabernet Sauvignon & Merlot & Negru de Dragasani, un vin rubiniu inchis, cu un buchet din care nu lipsesc notele olfactive de violete, coacaze negre si ceva tente de ciocolata. Pe palat, descoperim un gust intens de fructe, urmat de note discrete de cafea proaspat prajita. Degustati acest vin la 18 grade Celsius, alaturi de carne de vita la gratar.

Cele mai
cumparate
vinuri

Ne dorim ca experienta ta alaturi de noi sa fie una lipsita de dificultati. Daca insa ceva nu functioneaza sau ai vreo recomandare pentru noi, iti stam la dispozitie.
P.S.: 🍷 Don`t drink and type...