Skip to main content
Nu sunt produse in cos!

CUARTZ ALB Crama Gîrboiu

  • EXTRA SEC
  • ALB
  • SPUMANT
  • 750ML
  • CUPAJ
  • 11%
  • ROMANIA

CE SPUN EXPERTII:

Mihai Oprea
Mihai Oprea
Cosmin Tudoran
Cosmin Tudoran
George Mitea
George Mitea
Mihai Oprea
Mihai Oprea
Cosmin Tudoran
Cosmin Tudoran
George Mitea
George Mitea

Niște sushi bun, poate o salată de alge cu paste udon, ori altă mâncare asiatică nu foarte picantă ar fi o asociere potrivită pentru acest... Deschide review

Niște sushi bun, poate o salată de alge cu paste udon, ori altă mâncare asiatică nu foarte picantă ar fi o asociere potrivită pentru acest spumant din Vrancea. Culoarea cu inflexiuni galben-verzui pune în evidență bulele fine și grăbite; notele de citrice și mentă se suprapun pe o bază de mineralitate. Are suficientă textură și persistență încât să pună în valoare preparate cu arome mai intense. Mai rămâne doar să găsiți un episod din saga Star Wars și să invitați niște prieteni la masă.

Inchide review

O să-ncep prin a saluta cu aplomb faptul ca apar din ce in ce mai des spumante din soiuri romanesti si nu doar din cele cu renume. Iar faptul ca cel de... Deschide review

O să-ncep prin a saluta cu aplomb faptul ca apar din ce in ce mai des spumante din soiuri romanesti si nu doar din cele cu renume. Iar faptul ca cel de azi vine din Moldova noastra, ma-mpinge spre creativitate si i-as spune vransecco bulelor de azi, mai ales ca producatorul isi doreste o varianta la fel de ofernanta ca a celor italienesti. I-a reusit un produs jovial, tinerel, placut, cu note de flori si fruct alb necopt. Poate cu prea mult zahar pentru unele gusturi, dar cu o aciditate potrivita si o structura buna. Potrivit pentru diminetile cu mic dejun mai bogat si cu timp liber dupa.

Inchide review

Principalul merit al acestui spumant vrancean este aciditatea foarte taioasa. Racit corespunzator, expune arome de drojdii fine, gutuie, unt si e mult mai... Deschide review

Principalul merit al acestui spumant vrancean este aciditatea foarte taioasa. Racit corespunzator, expune arome de drojdii fine, gutuie, unt si e mult mai agreabil la masa (peste, crustacee, pui), decat de unul singur.

Inchide review

Niște sushi bun, poate o salată de alge cu paste udon, ori altă mâncare asiatică nu foarte picantă ar fi o asociere potrivită pentru acest... Deschide review

Niște sushi bun, poate o salată de alge cu paste udon, ori altă mâncare asiatică nu foarte picantă ar fi o asociere potrivită pentru acest spumant din Vrancea. Culoarea cu inflexiuni galben-verzui pune în evidență bulele fine și grăbite; notele de citrice și mentă se suprapun pe o bază de mineralitate. Are suficientă textură și persistență încât să pună în valoare preparate cu arome mai intense. Mai rămâne doar să găsiți un episod din saga Star Wars și să invitați niște prieteni la masă.

Inchide review

O să-ncep prin a saluta cu aplomb faptul ca apar din ce in ce mai des spumante din soiuri romanesti si nu doar din cele cu renume. Iar faptul ca cel de... Deschide review

O să-ncep prin a saluta cu aplomb faptul ca apar din ce in ce mai des spumante din soiuri romanesti si nu doar din cele cu renume. Iar faptul ca cel de azi vine din Moldova noastra, ma-mpinge spre creativitate si i-as spune vransecco bulelor de azi, mai ales ca producatorul isi doreste o varianta la fel de ofernanta ca a celor italienesti. I-a reusit un produs jovial, tinerel, placut, cu note de flori si fruct alb necopt. Poate cu prea mult zahar pentru unele gusturi, dar cu o aciditate potrivita si o structura buna. Potrivit pentru diminetile cu mic dejun mai bogat si cu timp liber dupa.

Inchide review

Principalul merit al acestui spumant vrancean este aciditatea foarte taioasa. Racit corespunzator, expune arome de drojdii fine, gutuie, unt si e mult mai... Deschide review

Principalul merit al acestui spumant vrancean este aciditatea foarte taioasa. Racit corespunzator, expune arome de drojdii fine, gutuie, unt si e mult mai agreabil la masa (peste, crustacee, pui), decat de unul singur.

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

Traditia a reinviat in zona Vrancea, o data cu infiintarea Cramei Girboiu, in 2005, crama care nu a uitat de mostenirea si pasiunea vrancenilor pentru vinul bun si savuros. Pastrand secretul mesteririi vinului, alegand cei mai buni struguri din insoritele podgorii intinse peste dealurile Vrancei si adaugand pasiune si pricepere, nu se pot face decat vinuri bune, apreciate si premiate. Cuartz este un spumant conceput cu migala, un echilibru perfect intre jovialitate, gust si textura. Are o aparitie galben pai, cu reflexii verzui si un perlaj persistent. Buchetul este floral si fructat, iar gustativ ofera o prospetime excelenta. Se serveste la o temperatura de 8-10°C, ca aperitiv sau alaturi de fructe sau deserturi.

CUARTZ ALB
  • 42
    Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"
42
Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"

CE SPUN EXPERTII:

Mihai Oprea
Mihai Oprea
Cosmin Tudoran
Cosmin Tudoran
George Mitea
George Mitea
Mihai Oprea
Mihai Oprea
Cosmin Tudoran
Cosmin Tudoran
George Mitea
George Mitea

Niște sushi bun, poate o salată de alge cu paste udon, ori altă mâncare asiatică nu foarte picantă ar fi o asociere potrivită pentru acest... Deschide review

Niște sushi bun, poate o salată de alge cu paste udon, ori altă mâncare asiatică nu foarte picantă ar fi o asociere potrivită pentru acest spumant din Vrancea. Culoarea cu inflexiuni galben-verzui pune în evidență bulele fine și grăbite; notele de citrice și mentă se suprapun pe o bază de mineralitate. Are suficientă textură și persistență încât să pună în valoare preparate cu arome mai intense. Mai rămâne doar să găsiți un episod din saga Star Wars și să invitați niște prieteni la masă.

Inchide review

O să-ncep prin a saluta cu aplomb faptul ca apar din ce in ce mai des spumante din soiuri romanesti si nu doar din cele cu renume. Iar faptul ca cel de... Deschide review

O să-ncep prin a saluta cu aplomb faptul ca apar din ce in ce mai des spumante din soiuri romanesti si nu doar din cele cu renume. Iar faptul ca cel de azi vine din Moldova noastra, ma-mpinge spre creativitate si i-as spune vransecco bulelor de azi, mai ales ca producatorul isi doreste o varianta la fel de ofernanta ca a celor italienesti. I-a reusit un produs jovial, tinerel, placut, cu note de flori si fruct alb necopt. Poate cu prea mult zahar pentru unele gusturi, dar cu o aciditate potrivita si o structura buna. Potrivit pentru diminetile cu mic dejun mai bogat si cu timp liber dupa.

Inchide review

Principalul merit al acestui spumant vrancean este aciditatea foarte taioasa. Racit corespunzator, expune arome de drojdii fine, gutuie, unt si e mult mai... Deschide review

Principalul merit al acestui spumant vrancean este aciditatea foarte taioasa. Racit corespunzator, expune arome de drojdii fine, gutuie, unt si e mult mai agreabil la masa (peste, crustacee, pui), decat de unul singur.

Inchide review

Niște sushi bun, poate o salată de alge cu paste udon, ori altă mâncare asiatică nu foarte picantă ar fi o asociere potrivită pentru acest... Deschide review

Niște sushi bun, poate o salată de alge cu paste udon, ori altă mâncare asiatică nu foarte picantă ar fi o asociere potrivită pentru acest spumant din Vrancea. Culoarea cu inflexiuni galben-verzui pune în evidență bulele fine și grăbite; notele de citrice și mentă se suprapun pe o bază de mineralitate. Are suficientă textură și persistență încât să pună în valoare preparate cu arome mai intense. Mai rămâne doar să găsiți un episod din saga Star Wars și să invitați niște prieteni la masă.

Inchide review

O să-ncep prin a saluta cu aplomb faptul ca apar din ce in ce mai des spumante din soiuri romanesti si nu doar din cele cu renume. Iar faptul ca cel de... Deschide review

O să-ncep prin a saluta cu aplomb faptul ca apar din ce in ce mai des spumante din soiuri romanesti si nu doar din cele cu renume. Iar faptul ca cel de azi vine din Moldova noastra, ma-mpinge spre creativitate si i-as spune vransecco bulelor de azi, mai ales ca producatorul isi doreste o varianta la fel de ofernanta ca a celor italienesti. I-a reusit un produs jovial, tinerel, placut, cu note de flori si fruct alb necopt. Poate cu prea mult zahar pentru unele gusturi, dar cu o aciditate potrivita si o structura buna. Potrivit pentru diminetile cu mic dejun mai bogat si cu timp liber dupa.

Inchide review

Principalul merit al acestui spumant vrancean este aciditatea foarte taioasa. Racit corespunzator, expune arome de drojdii fine, gutuie, unt si e mult mai... Deschide review

Principalul merit al acestui spumant vrancean este aciditatea foarte taioasa. Racit corespunzator, expune arome de drojdii fine, gutuie, unt si e mult mai agreabil la masa (peste, crustacee, pui), decat de unul singur.

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

Traditia a reinviat in zona Vrancea, o data cu infiintarea Cramei Girboiu, in 2005, crama care nu a uitat de mostenirea si pasiunea vrancenilor pentru vinul bun si savuros. Pastrand secretul mesteririi vinului, alegand cei mai buni struguri din insoritele podgorii intinse peste dealurile Vrancei si adaugand pasiune si pricepere, nu se pot face decat vinuri bune, apreciate si premiate. Cuartz este un spumant conceput cu migala, un echilibru perfect intre jovialitate, gust si textura. Are o aparitie galben pai, cu reflexii verzui si un perlaj persistent. Buchetul este floral si fructat, iar gustativ ofera o prospetime excelenta. Se serveste la o temperatura de 8-10°C, ca aperitiv sau alaturi de fructe sau deserturi.

Cele mai
cumparate
vinuri

Ne dorim ca experienta ta alaturi de noi sa fie una lipsita de dificultati. Daca insa ceva nu functioneaza sau ai vreo recomandare pentru noi, iti stam la dispozitie.
P.S.: 🍷 Don`t drink and type...