Skip to main content
Nu sunt produse in cos!

1 alb + 1 rosu = 1 set de 🥂 din cristal Tritan

In plus, comanzi de +150 lei, primesti 150 lei.

CHABLIS 2022 Domaine Nathalie et Gilles Fevre

CE SPUN EXPERTII:

Marius Cristian
Marius Cristian
Diana Pavelescu
Diana Pavelescu
Cosmin Tudoran
Cosmin Tudoran
Marius Cristian
Marius Cristian
Diana Pavelescu
Diana Pavelescu
Cosmin Tudoran
Cosmin Tudoran

Mai întâi o mică precizare: nu-i cea mai bună idee să gustați vinul ăsta proaspăt scos din frigider. Lăsați-l să ajungă pe la vreo... Deschide review

Mai întâi o mică precizare: nu-i cea mai bună idee să gustați vinul ăsta proaspăt scos din frigider. Lăsați-l să ajungă pe la vreo 10ºC, să-și ia și niște aer vreun sfert de oră (ajunge și paharul, nu-i musai decantorul), ca să vă puteți bucura pe deplin de ansamblul de fructe albe (pere, piersici, caise...), tonurile citrice, aluziile minerale și impresiile vegetale. Corpul e, firește, rotund și elegant, iar gustul vine perfect în prelungirea aromelor. Cât despre postgustul foarte plăcut, e din categoria „nesimțit de lung”. Altminteri, chiar dacă alcoolul nu ajunge decât la 12,5%, să nu credeți că-i un vin de vară, de băut cu cana. Ba aș zice chiar că face parte din categoria „păhărel”, fiindcă merită degustat pe îndelete. Ar fi păcat să nu ne bucurăm în liniște de toate nuanțele.

Inchide review

Fevre este una dintre cele mai vechi familii din Chablis, membrii fondatori și manageri ai primei cooperative înființate în zonă –... Deschide review

Fevre este una dintre cele mai vechi familii din Chablis, membrii fondatori și manageri ai primei cooperative înființate în zonă – Chablisiene. Nathalie și Gilles au fost uniți de aceeași pasiune, vinul și viticultura, iar pentru a continua tradiția familiei și și-au construit propria cramă în 2004. Pentru aceasta au ales mai multe suprafețe situate în toate apelațiunile zonei. Acest vin provine de pe cele 32 de ha Chabils AOC situate în jurul localității Fontanay-pres-Chablis, dintr-un lot de 120mii de sticle ce exprimă pe deplin caracteristicile terroir-ului și cele 10 luni petrecute pe drojdia fină. Cu arome intense de pere coapte, caise și piersici și cu note de unt și smântână proaspătă, ce te duc cu gândul al o anumită dulceață, vinul te surprinde gustativ cu o aciditate îndrăzneață susținută de mineralitatea caracteristică solului calcaros Kimmeridgian, arome de citrice, în special de grape-fruit, piersici, toate ancorate pe o structură voluptuoasă și amplă despre care nu ai spune că vine dintr-o zonă relativ rece. Un vin ce face față tuturor categoriilor de pretenții, de la cei care preferă brandul până la cei care aleg calitatea sau povestea.

Inchide review

Un chablis de carte, crocant și vivace, verde precum o piersică necoapta cu scurte aluzii vanilate. Jiucy și vibrant, mineral și zglobiu, elegant și... Deschide review

Un chablis de carte, crocant și vivace, verde precum o piersică necoapta cu scurte aluzii vanilate. Jiucy și vibrant, mineral și zglobiu, elegant și usor cremos. Parcă zburda a zvârluga minerala calare pe un melc din jurassic, numai bun de pus lângă o pastă mai carbonarată sau pește mai grăsuț. Un Chablis foarte drăguț.

Inchide review

Mai întâi o mică precizare: nu-i cea mai bună idee să gustați vinul ăsta proaspăt scos din frigider. Lăsați-l să ajungă pe la vreo... Deschide review

Mai întâi o mică precizare: nu-i cea mai bună idee să gustați vinul ăsta proaspăt scos din frigider. Lăsați-l să ajungă pe la vreo 10ºC, să-și ia și niște aer vreun sfert de oră (ajunge și paharul, nu-i musai decantorul), ca să vă puteți bucura pe deplin de ansamblul de fructe albe (pere, piersici, caise...), tonurile citrice, aluziile minerale și impresiile vegetale. Corpul e, firește, rotund și elegant, iar gustul vine perfect în prelungirea aromelor. Cât despre postgustul foarte plăcut, e din categoria „nesimțit de lung”. Altminteri, chiar dacă alcoolul nu ajunge decât la 12,5%, să nu credeți că-i un vin de vară, de băut cu cana. Ba aș zice chiar că face parte din categoria „păhărel”, fiindcă merită degustat pe îndelete. Ar fi păcat să nu ne bucurăm în liniște de toate nuanțele.

Inchide review

Fevre este una dintre cele mai vechi familii din Chablis, membrii fondatori și manageri ai primei cooperative înființate în zonă –... Deschide review

Fevre este una dintre cele mai vechi familii din Chablis, membrii fondatori și manageri ai primei cooperative înființate în zonă – Chablisiene. Nathalie și Gilles au fost uniți de aceeași pasiune, vinul și viticultura, iar pentru a continua tradiția familiei și și-au construit propria cramă în 2004. Pentru aceasta au ales mai multe suprafețe situate în toate apelațiunile zonei. Acest vin provine de pe cele 32 de ha Chabils AOC situate în jurul localității Fontanay-pres-Chablis, dintr-un lot de 120mii de sticle ce exprimă pe deplin caracteristicile terroir-ului și cele 10 luni petrecute pe drojdia fină. Cu arome intense de pere coapte, caise și piersici și cu note de unt și smântână proaspătă, ce te duc cu gândul al o anumită dulceață, vinul te surprinde gustativ cu o aciditate îndrăzneață susținută de mineralitatea caracteristică solului calcaros Kimmeridgian, arome de citrice, în special de grape-fruit, piersici, toate ancorate pe o structură voluptuoasă și amplă despre care nu ai spune că vine dintr-o zonă relativ rece. Un vin ce face față tuturor categoriilor de pretenții, de la cei care preferă brandul până la cei care aleg calitatea sau povestea.

Inchide review

Un chablis de carte, crocant și vivace, verde precum o piersică necoapta cu scurte aluzii vanilate. Jiucy și vibrant, mineral și zglobiu, elegant și... Deschide review

Un chablis de carte, crocant și vivace, verde precum o piersică necoapta cu scurte aluzii vanilate. Jiucy și vibrant, mineral și zglobiu, elegant și usor cremos. Parcă zburda a zvârluga minerala calare pe un melc din jurassic, numai bun de pus lângă o pastă mai carbonarată sau pește mai grăsuț. Un Chablis foarte drăguț.

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

Oenologii Nathalie şi Gilles Fevre au devenit cunoscuţi alături de vărul lor, celebrul William Fevre, cei trei fiind parteneri până în 2004. Atunci, Nathalie şi Gilles au pornit pe propriul drum, o decizie inspirată având în vedere succesul care a urmat. Recomandarea de astăzi, Domaine Nathalie et Gilles Fèvre Chablis 2022, este un vin fermecător, elegant şi proaspăt, realizat din soiul de struguri Chardonnay. Galben-pai strălucitor, cu note olfactive de piersici, pere şi citrice, vinul are pe palat o structură cremoasă, bine echilibrată, cu arome de lămâie, salvie, mere, pere, caise şi o mineralitate uşor sărată. Savuraţi acest vin la 10-12 grade Celsius, ca aperitiv sau în diverse combinaţii culinare, de la stridii şi crustacee până la peşte la grătar sau jambon cu verdeţuri.

CHABLIS 2022
  • 105
    Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"
105
Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"

CE SPUN EXPERTII:

Marius Cristian
Marius Cristian
Diana Pavelescu
Diana Pavelescu
Cosmin Tudoran
Cosmin Tudoran
Marius Cristian
Marius Cristian
Diana Pavelescu
Diana Pavelescu
Cosmin Tudoran
Cosmin Tudoran

Mai întâi o mică precizare: nu-i cea mai bună idee să gustați vinul ăsta proaspăt scos din frigider. Lăsați-l să ajungă pe la vreo... Deschide review

Mai întâi o mică precizare: nu-i cea mai bună idee să gustați vinul ăsta proaspăt scos din frigider. Lăsați-l să ajungă pe la vreo 10ºC, să-și ia și niște aer vreun sfert de oră (ajunge și paharul, nu-i musai decantorul), ca să vă puteți bucura pe deplin de ansamblul de fructe albe (pere, piersici, caise...), tonurile citrice, aluziile minerale și impresiile vegetale. Corpul e, firește, rotund și elegant, iar gustul vine perfect în prelungirea aromelor. Cât despre postgustul foarte plăcut, e din categoria „nesimțit de lung”. Altminteri, chiar dacă alcoolul nu ajunge decât la 12,5%, să nu credeți că-i un vin de vară, de băut cu cana. Ba aș zice chiar că face parte din categoria „păhărel”, fiindcă merită degustat pe îndelete. Ar fi păcat să nu ne bucurăm în liniște de toate nuanțele.

Inchide review

Fevre este una dintre cele mai vechi familii din Chablis, membrii fondatori și manageri ai primei cooperative înființate în zonă –... Deschide review

Fevre este una dintre cele mai vechi familii din Chablis, membrii fondatori și manageri ai primei cooperative înființate în zonă – Chablisiene. Nathalie și Gilles au fost uniți de aceeași pasiune, vinul și viticultura, iar pentru a continua tradiția familiei și și-au construit propria cramă în 2004. Pentru aceasta au ales mai multe suprafețe situate în toate apelațiunile zonei. Acest vin provine de pe cele 32 de ha Chabils AOC situate în jurul localității Fontanay-pres-Chablis, dintr-un lot de 120mii de sticle ce exprimă pe deplin caracteristicile terroir-ului și cele 10 luni petrecute pe drojdia fină. Cu arome intense de pere coapte, caise și piersici și cu note de unt și smântână proaspătă, ce te duc cu gândul al o anumită dulceață, vinul te surprinde gustativ cu o aciditate îndrăzneață susținută de mineralitatea caracteristică solului calcaros Kimmeridgian, arome de citrice, în special de grape-fruit, piersici, toate ancorate pe o structură voluptuoasă și amplă despre care nu ai spune că vine dintr-o zonă relativ rece. Un vin ce face față tuturor categoriilor de pretenții, de la cei care preferă brandul până la cei care aleg calitatea sau povestea.

Inchide review

Un chablis de carte, crocant și vivace, verde precum o piersică necoapta cu scurte aluzii vanilate. Jiucy și vibrant, mineral și zglobiu, elegant și... Deschide review

Un chablis de carte, crocant și vivace, verde precum o piersică necoapta cu scurte aluzii vanilate. Jiucy și vibrant, mineral și zglobiu, elegant și usor cremos. Parcă zburda a zvârluga minerala calare pe un melc din jurassic, numai bun de pus lângă o pastă mai carbonarată sau pește mai grăsuț. Un Chablis foarte drăguț.

Inchide review

Mai întâi o mică precizare: nu-i cea mai bună idee să gustați vinul ăsta proaspăt scos din frigider. Lăsați-l să ajungă pe la vreo... Deschide review

Mai întâi o mică precizare: nu-i cea mai bună idee să gustați vinul ăsta proaspăt scos din frigider. Lăsați-l să ajungă pe la vreo 10ºC, să-și ia și niște aer vreun sfert de oră (ajunge și paharul, nu-i musai decantorul), ca să vă puteți bucura pe deplin de ansamblul de fructe albe (pere, piersici, caise...), tonurile citrice, aluziile minerale și impresiile vegetale. Corpul e, firește, rotund și elegant, iar gustul vine perfect în prelungirea aromelor. Cât despre postgustul foarte plăcut, e din categoria „nesimțit de lung”. Altminteri, chiar dacă alcoolul nu ajunge decât la 12,5%, să nu credeți că-i un vin de vară, de băut cu cana. Ba aș zice chiar că face parte din categoria „păhărel”, fiindcă merită degustat pe îndelete. Ar fi păcat să nu ne bucurăm în liniște de toate nuanțele.

Inchide review

Fevre este una dintre cele mai vechi familii din Chablis, membrii fondatori și manageri ai primei cooperative înființate în zonă –... Deschide review

Fevre este una dintre cele mai vechi familii din Chablis, membrii fondatori și manageri ai primei cooperative înființate în zonă – Chablisiene. Nathalie și Gilles au fost uniți de aceeași pasiune, vinul și viticultura, iar pentru a continua tradiția familiei și și-au construit propria cramă în 2004. Pentru aceasta au ales mai multe suprafețe situate în toate apelațiunile zonei. Acest vin provine de pe cele 32 de ha Chabils AOC situate în jurul localității Fontanay-pres-Chablis, dintr-un lot de 120mii de sticle ce exprimă pe deplin caracteristicile terroir-ului și cele 10 luni petrecute pe drojdia fină. Cu arome intense de pere coapte, caise și piersici și cu note de unt și smântână proaspătă, ce te duc cu gândul al o anumită dulceață, vinul te surprinde gustativ cu o aciditate îndrăzneață susținută de mineralitatea caracteristică solului calcaros Kimmeridgian, arome de citrice, în special de grape-fruit, piersici, toate ancorate pe o structură voluptuoasă și amplă despre care nu ai spune că vine dintr-o zonă relativ rece. Un vin ce face față tuturor categoriilor de pretenții, de la cei care preferă brandul până la cei care aleg calitatea sau povestea.

Inchide review

Un chablis de carte, crocant și vivace, verde precum o piersică necoapta cu scurte aluzii vanilate. Jiucy și vibrant, mineral și zglobiu, elegant și... Deschide review

Un chablis de carte, crocant și vivace, verde precum o piersică necoapta cu scurte aluzii vanilate. Jiucy și vibrant, mineral și zglobiu, elegant și usor cremos. Parcă zburda a zvârluga minerala calare pe un melc din jurassic, numai bun de pus lângă o pastă mai carbonarată sau pește mai grăsuț. Un Chablis foarte drăguț.

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

Oenologii Nathalie şi Gilles Fevre au devenit cunoscuţi alături de vărul lor, celebrul William Fevre, cei trei fiind parteneri până în 2004. Atunci, Nathalie şi Gilles au pornit pe propriul drum, o decizie inspirată având în vedere succesul care a urmat. Recomandarea de astăzi, Domaine Nathalie et Gilles Fèvre Chablis 2022, este un vin fermecător, elegant şi proaspăt, realizat din soiul de struguri Chardonnay. Galben-pai strălucitor, cu note olfactive de piersici, pere şi citrice, vinul are pe palat o structură cremoasă, bine echilibrată, cu arome de lămâie, salvie, mere, pere, caise şi o mineralitate uşor sărată. Savuraţi acest vin la 10-12 grade Celsius, ca aperitiv sau în diverse combinaţii culinare, de la stridii şi crustacee până la peşte la grătar sau jambon cu verdeţuri.

Cele mai
cumparate
vinuri

ISPITA

ISPITA Crama Oprisor

Ne dorim ca experienta ta alaturi de noi sa fie una lipsita de dificultati. Daca insa ceva nu functioneaza sau ai vreo recomandare pentru noi, iti stam la dispozitie.
P.S.: 🍷 Don`t drink and type...