CAVA BRUT ¡HOLA! BARCELONA ¡Hola! Cava
- BRUT
- ALB
- SPUMANT
- 750ML
- CUPAJ
- 11,5%
- SPANIA
CE SPUN EXPERTII:
Medalie de Aur Gilbert & Gaillard 2024
iHola Cava a fost fondată în 2011 de către doi antreprenori belgieni care s-au mutat lângă Barcelona şi au decis să înceapă aici o afacere în domeniul vinului. În viile din Penedes, aproape de Marea Mediterană, se cultivă struguri de înaltă calitate, la altitudini de peste 500 m deasupra nivelului mării. Podgoriile sunt situate în formă de potcoavă ceea ce face ca briza mediteraneană să sufle continuu, păstrând strugurii proaspeţi în timpul nopţii. Din 2017, vinurile produse aici sunt certificate Organic şi Vegan. Vinul de astăzi, iHola Barcelona Cava Brut, este o cava elegantă, cu perlaj foarte fin, obţinută din 40% struguri Macabeu, 30% Xarel·lo şi 30% Parellada. De culoare galben pal strălucitor, vinul scoate în evidenţă mai întâi note olfactive de mere verzi, struguri, flori albe, senzații citrice şi uşoare note de fermentaţie. Gustul se dezvăluie armonios, apetisant, cu corp uşor şi arome de citrice şi patiserie. Vă recomandăm să degustaţi acest vin la 7-9 grade Celsius, alături de mezeluri, carne albă sau peşte.
-
57Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"
CE SPUN EXPERTII:
Medalie de Aur Gilbert & Gaillard 2024
iHola Cava a fost fondată în 2011 de către doi antreprenori belgieni care s-au mutat lângă Barcelona şi au decis să înceapă aici o afacere în domeniul vinului. În viile din Penedes, aproape de Marea Mediterană, se cultivă struguri de înaltă calitate, la altitudini de peste 500 m deasupra nivelului mării. Podgoriile sunt situate în formă de potcoavă ceea ce face ca briza mediteraneană să sufle continuu, păstrând strugurii proaspeţi în timpul nopţii. Din 2017, vinurile produse aici sunt certificate Organic şi Vegan. Vinul de astăzi, iHola Barcelona Cava Brut, este o cava elegantă, cu perlaj foarte fin, obţinută din 40% struguri Macabeu, 30% Xarel·lo şi 30% Parellada. De culoare galben pal strălucitor, vinul scoate în evidenţă mai întâi note olfactive de mere verzi, struguri, flori albe, senzații citrice şi uşoare note de fermentaţie. Gustul se dezvăluie armonios, apetisant, cu corp uşor şi arome de citrice şi patiserie. Vă recomandăm să degustaţi acest vin la 7-9 grade Celsius, alături de mezeluri, carne albă sau peşte.