Skip to main content
Nu sunt produse in cos!

✅ Vezi recomandarile expertilor pentru Paste

🐰 Vezi toate vinurile la oferta!

CAVA BRUT ¡HOLA! BARCELONA ¡Hola! Cava

  • BRUT
  • ALB
  • SPUMANT
  • 750ML
  • CUPAJ
  • 11,5%
  • SPANIA

CE SPUN EXPERTII:

Mihai Oprea
Mihai Oprea
George Mitea
George Mitea
Sorin Stelian
Sorin Stelian
Mihai Oprea
Mihai Oprea
George Mitea
George Mitea
Sorin Stelian
Sorin Stelian

E simpatic acest mini-anotimp de tranziție între iarnă și primăvară, chiar cu nuanțe estivale, iar un vin cu bule ne ușurează integrarea... Deschide review

E simpatic acest mini-anotimp de tranziție între iarnă și primăvară, chiar cu nuanțe estivale, iar un vin cu bule ne ușurează integrarea în acest amalgam de soare și sărbători de început de martie. Așa că, într-un pahar încăpător, peste câteva cuburi de gheață, turnați o măsură din bitter-ul sau vermuth-ul preferat, câteva felii de portocală, și completați cu ¡HOLA! CAVA, pentru bule și senzație festivă. E un spumant versatil, vioi și proaspăt, evident băubil și de sine stătător, dar care pune bine în valoare combinații mixologice de felul celor descrise mai sus.

Inchide review

Din categoria informatii interesante, dar nesolicitate, iata: ce vedeti pe sticla este tiparul decorativ desenat la sfarsitul secolului 19 de arhitectul... Deschide review

Din categoria informatii interesante, dar nesolicitate, iata: ce vedeti pe sticla este tiparul decorativ desenat la sfarsitul secolului 19 de arhitectul Josep Puig i Cadafalch pentru cladirea Casa Amatller, din Barcelona. Modelul cunoscut azi ca Flor de Barcelona sau Rosa de Barcelona a fost utilizat de atunci extensiv in pavajele si decoratiunile din centrul orasului, devenindu-i astfel unul din simbolurile vizuale reprezentative. Despre vin, numai de bine. Eco-bio-vegan, 18 luni pe drojdii, tipic zonei, din Xarel.lo, Macabeo, Parellada, brut, energic, bun si de unul singur, dar si la mixologie, daca place sa va jucati. Nu bate, nu troncane. Se termina repede, asa ca mai bine luati doua.

Inchide review

Interesantă alăturarea de eleganță și indicii prietenoase, de vacanță, de pe ambalajul acestei Cava. Cam așa e și lichidul dinăuntru: aromele... Deschide review

Interesantă alăturarea de eleganță și indicii prietenoase, de vacanță, de pe ambalajul acestei Cava. Cam așa e și lichidul dinăuntru: aromele fructate, prietenoase îți spun "Hola!" de la prima înghițitură, iar sticla se termină periculos de repede. Nu cred că are rost să intru-n cine știe ce detalii despre finețea și persistența bulelor, despre mijloc, final sau postgust, sau despre cantitatea de zahăr din lichidul de tiraj - suficient să vă spun ca totul e dat pe "mediu", dar că cea mai importantă e tocmai armonia asta a componentelor care-l face ușor de plăcut și băut.

Inchide review

E simpatic acest mini-anotimp de tranziție între iarnă și primăvară, chiar cu nuanțe estivale, iar un vin cu bule ne ușurează integrarea... Deschide review

E simpatic acest mini-anotimp de tranziție între iarnă și primăvară, chiar cu nuanțe estivale, iar un vin cu bule ne ușurează integrarea în acest amalgam de soare și sărbători de început de martie. Așa că, într-un pahar încăpător, peste câteva cuburi de gheață, turnați o măsură din bitter-ul sau vermuth-ul preferat, câteva felii de portocală, și completați cu ¡HOLA! CAVA, pentru bule și senzație festivă. E un spumant versatil, vioi și proaspăt, evident băubil și de sine stătător, dar care pune bine în valoare combinații mixologice de felul celor descrise mai sus.

Inchide review

Din categoria informatii interesante, dar nesolicitate, iata: ce vedeti pe sticla este tiparul decorativ desenat la sfarsitul secolului 19 de arhitectul... Deschide review

Din categoria informatii interesante, dar nesolicitate, iata: ce vedeti pe sticla este tiparul decorativ desenat la sfarsitul secolului 19 de arhitectul Josep Puig i Cadafalch pentru cladirea Casa Amatller, din Barcelona. Modelul cunoscut azi ca Flor de Barcelona sau Rosa de Barcelona a fost utilizat de atunci extensiv in pavajele si decoratiunile din centrul orasului, devenindu-i astfel unul din simbolurile vizuale reprezentative. Despre vin, numai de bine. Eco-bio-vegan, 18 luni pe drojdii, tipic zonei, din Xarel.lo, Macabeo, Parellada, brut, energic, bun si de unul singur, dar si la mixologie, daca place sa va jucati. Nu bate, nu troncane. Se termina repede, asa ca mai bine luati doua.

Inchide review

Interesantă alăturarea de eleganță și indicii prietenoase, de vacanță, de pe ambalajul acestei Cava. Cam așa e și lichidul dinăuntru: aromele... Deschide review

Interesantă alăturarea de eleganță și indicii prietenoase, de vacanță, de pe ambalajul acestei Cava. Cam așa e și lichidul dinăuntru: aromele fructate, prietenoase îți spun "Hola!" de la prima înghițitură, iar sticla se termină periculos de repede. Nu cred că are rost să intru-n cine știe ce detalii despre finețea și persistența bulelor, despre mijloc, final sau postgust, sau despre cantitatea de zahăr din lichidul de tiraj - suficient să vă spun ca totul e dat pe "mediu", dar că cea mai importantă e tocmai armonia asta a componentelor care-l face ușor de plăcut și băut.

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

Medalie de Aur Gilbert & Gaillard 2024

iHola Cava a fost fondată în 2011 de către doi antreprenori belgieni care s-au mutat lângă Barcelona şi au decis să înceapă aici o afacere în domeniul vinului. În viile din Penedes, aproape de Marea Mediterană, se cultivă struguri de înaltă calitate, la altitudini de peste 500 m deasupra nivelului mării. Podgoriile sunt situate în formă de potcoavă ceea ce face ca briza mediteraneană să sufle continuu, păstrând strugurii proaspeţi în timpul nopţii. Din 2017, vinurile produse aici sunt certificate Organic şi Vegan. Vinul de astăzi, iHola Barcelona Cava Brut, este o cava elegantă, cu perlaj foarte fin, obţinută din 40% struguri Macabeu, 30% Xarel·lo şi 30% Parellada. De culoare galben pal strălucitor, vinul scoate în evidenţă mai întâi note olfactive de mere verzi, struguri, flori albe, senzații citrice şi uşoare note de fermentaţie. Gustul se dezvăluie armonios, apetisant, cu corp uşor şi arome de citrice şi patiserie. Vă recomandăm să degustaţi acest vin la 7-9 grade Celsius, alături de mezeluri, carne albă sau peşte.

  • easter
CAVA BRUT ¡HOLA! BARCELONA easter
  • 57 51 -11%
    Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"
57 51 -11%
Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"

CE SPUN EXPERTII:

Mihai Oprea
Mihai Oprea
George Mitea
George Mitea
Sorin Stelian
Sorin Stelian
Mihai Oprea
Mihai Oprea
George Mitea
George Mitea
Sorin Stelian
Sorin Stelian

E simpatic acest mini-anotimp de tranziție între iarnă și primăvară, chiar cu nuanțe estivale, iar un vin cu bule ne ușurează integrarea... Deschide review

E simpatic acest mini-anotimp de tranziție între iarnă și primăvară, chiar cu nuanțe estivale, iar un vin cu bule ne ușurează integrarea în acest amalgam de soare și sărbători de început de martie. Așa că, într-un pahar încăpător, peste câteva cuburi de gheață, turnați o măsură din bitter-ul sau vermuth-ul preferat, câteva felii de portocală, și completați cu ¡HOLA! CAVA, pentru bule și senzație festivă. E un spumant versatil, vioi și proaspăt, evident băubil și de sine stătător, dar care pune bine în valoare combinații mixologice de felul celor descrise mai sus.

Inchide review

Din categoria informatii interesante, dar nesolicitate, iata: ce vedeti pe sticla este tiparul decorativ desenat la sfarsitul secolului 19 de arhitectul... Deschide review

Din categoria informatii interesante, dar nesolicitate, iata: ce vedeti pe sticla este tiparul decorativ desenat la sfarsitul secolului 19 de arhitectul Josep Puig i Cadafalch pentru cladirea Casa Amatller, din Barcelona. Modelul cunoscut azi ca Flor de Barcelona sau Rosa de Barcelona a fost utilizat de atunci extensiv in pavajele si decoratiunile din centrul orasului, devenindu-i astfel unul din simbolurile vizuale reprezentative. Despre vin, numai de bine. Eco-bio-vegan, 18 luni pe drojdii, tipic zonei, din Xarel.lo, Macabeo, Parellada, brut, energic, bun si de unul singur, dar si la mixologie, daca place sa va jucati. Nu bate, nu troncane. Se termina repede, asa ca mai bine luati doua.

Inchide review

Interesantă alăturarea de eleganță și indicii prietenoase, de vacanță, de pe ambalajul acestei Cava. Cam așa e și lichidul dinăuntru: aromele... Deschide review

Interesantă alăturarea de eleganță și indicii prietenoase, de vacanță, de pe ambalajul acestei Cava. Cam așa e și lichidul dinăuntru: aromele fructate, prietenoase îți spun "Hola!" de la prima înghițitură, iar sticla se termină periculos de repede. Nu cred că are rost să intru-n cine știe ce detalii despre finețea și persistența bulelor, despre mijloc, final sau postgust, sau despre cantitatea de zahăr din lichidul de tiraj - suficient să vă spun ca totul e dat pe "mediu", dar că cea mai importantă e tocmai armonia asta a componentelor care-l face ușor de plăcut și băut.

Inchide review

E simpatic acest mini-anotimp de tranziție între iarnă și primăvară, chiar cu nuanțe estivale, iar un vin cu bule ne ușurează integrarea... Deschide review

E simpatic acest mini-anotimp de tranziție între iarnă și primăvară, chiar cu nuanțe estivale, iar un vin cu bule ne ușurează integrarea în acest amalgam de soare și sărbători de început de martie. Așa că, într-un pahar încăpător, peste câteva cuburi de gheață, turnați o măsură din bitter-ul sau vermuth-ul preferat, câteva felii de portocală, și completați cu ¡HOLA! CAVA, pentru bule și senzație festivă. E un spumant versatil, vioi și proaspăt, evident băubil și de sine stătător, dar care pune bine în valoare combinații mixologice de felul celor descrise mai sus.

Inchide review

Din categoria informatii interesante, dar nesolicitate, iata: ce vedeti pe sticla este tiparul decorativ desenat la sfarsitul secolului 19 de arhitectul... Deschide review

Din categoria informatii interesante, dar nesolicitate, iata: ce vedeti pe sticla este tiparul decorativ desenat la sfarsitul secolului 19 de arhitectul Josep Puig i Cadafalch pentru cladirea Casa Amatller, din Barcelona. Modelul cunoscut azi ca Flor de Barcelona sau Rosa de Barcelona a fost utilizat de atunci extensiv in pavajele si decoratiunile din centrul orasului, devenindu-i astfel unul din simbolurile vizuale reprezentative. Despre vin, numai de bine. Eco-bio-vegan, 18 luni pe drojdii, tipic zonei, din Xarel.lo, Macabeo, Parellada, brut, energic, bun si de unul singur, dar si la mixologie, daca place sa va jucati. Nu bate, nu troncane. Se termina repede, asa ca mai bine luati doua.

Inchide review

Interesantă alăturarea de eleganță și indicii prietenoase, de vacanță, de pe ambalajul acestei Cava. Cam așa e și lichidul dinăuntru: aromele... Deschide review

Interesantă alăturarea de eleganță și indicii prietenoase, de vacanță, de pe ambalajul acestei Cava. Cam așa e și lichidul dinăuntru: aromele fructate, prietenoase îți spun "Hola!" de la prima înghițitură, iar sticla se termină periculos de repede. Nu cred că are rost să intru-n cine știe ce detalii despre finețea și persistența bulelor, despre mijloc, final sau postgust, sau despre cantitatea de zahăr din lichidul de tiraj - suficient să vă spun ca totul e dat pe "mediu", dar că cea mai importantă e tocmai armonia asta a componentelor care-l face ușor de plăcut și băut.

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

Medalie de Aur Gilbert & Gaillard 2024

iHola Cava a fost fondată în 2011 de către doi antreprenori belgieni care s-au mutat lângă Barcelona şi au decis să înceapă aici o afacere în domeniul vinului. În viile din Penedes, aproape de Marea Mediterană, se cultivă struguri de înaltă calitate, la altitudini de peste 500 m deasupra nivelului mării. Podgoriile sunt situate în formă de potcoavă ceea ce face ca briza mediteraneană să sufle continuu, păstrând strugurii proaspeţi în timpul nopţii. Din 2017, vinurile produse aici sunt certificate Organic şi Vegan. Vinul de astăzi, iHola Barcelona Cava Brut, este o cava elegantă, cu perlaj foarte fin, obţinută din 40% struguri Macabeu, 30% Xarel·lo şi 30% Parellada. De culoare galben pal strălucitor, vinul scoate în evidenţă mai întâi note olfactive de mere verzi, struguri, flori albe, senzații citrice şi uşoare note de fermentaţie. Gustul se dezvăluie armonios, apetisant, cu corp uşor şi arome de citrice şi patiserie. Vă recomandăm să degustaţi acest vin la 7-9 grade Celsius, alături de mezeluri, carne albă sau peşte.

Cele mai
cumparate
vinuri

Ne dorim ca experienta ta alaturi de noi sa fie una lipsita de dificultati. Daca insa ceva nu functioneaza sau ai vreo recomandare pentru noi, iti stam la dispozitie.
P.S.: 🍷 Don`t drink and type...