BARRIQUELLO SAPERAVI 2018 Impresario
- SEC
 - ROSU
 - LINISTIT
 - 750ML
 - SAPERAVI
 - 13,5%
 - MOLDOVA
 
CE SPUN EXPERTII:
Crama Impresario, lansată în 2019 în Republica Moldova, este un brand tânăr dar ambițios, dedicat explorării terroir-urilor puțin cunoscute și a soiurilor promițătoare. Filosofia cramei se bazează pe sinceritate, inovație și pe arta de a crea asamblaje unice. Impresario aduce în prim-plan vinuri de înaltă calitate, obținute din combinații surprinzătoare de soiuri autohtone și internaționale. Impresario Barriquello Saperavi este un vin roșu sec, obținut 100% din struguri Saperavi, culeși manual și selectați cu grijă. Fermentarea are loc cu drojdii indigene și selectate, în tancuri de oțel cu temperatură controlată, urmată de o învechire timp de 9-12 luni în barrique-uri franceze. Culoarea este un roșu intens, cu reflexii rubinii adânci. La nivel olfactiv, vinul oferă o aromă intensă de flori și fructe exotice. Gustul este plin și catifelat, dominat de fructe roșii coapte și prune uscate, cu un postgust lung și elegant. Se recomandă a fi servit la o temperatură de 16-18°C, alături de preparate din carne de vită, berbec sau brânzeturi maturate cu mucegai nobil.
                        
                                    
                                        
                                
                        
                        
       
          - 
                    
5539 -28%Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"+ 0,50 lei garanție returnabilă 
CE SPUN EXPERTII:
Crama Impresario, lansată în 2019 în Republica Moldova, este un brand tânăr dar ambițios, dedicat explorării terroir-urilor puțin cunoscute și a soiurilor promițătoare. Filosofia cramei se bazează pe sinceritate, inovație și pe arta de a crea asamblaje unice. Impresario aduce în prim-plan vinuri de înaltă calitate, obținute din combinații surprinzătoare de soiuri autohtone și internaționale. Impresario Barriquello Saperavi este un vin roșu sec, obținut 100% din struguri Saperavi, culeși manual și selectați cu grijă. Fermentarea are loc cu drojdii indigene și selectate, în tancuri de oțel cu temperatură controlată, urmată de o învechire timp de 9-12 luni în barrique-uri franceze. Culoarea este un roșu intens, cu reflexii rubinii adânci. La nivel olfactiv, vinul oferă o aromă intensă de flori și fructe exotice. Gustul este plin și catifelat, dominat de fructe roșii coapte și prune uscate, cu un postgust lung și elegant. Se recomandă a fi servit la o temperatură de 16-18°C, alături de preparate din carne de vită, berbec sau brânzeturi maturate cu mucegai nobil.