47 ANNO DOMINI PROSECCO MILLESIMATO BIOLOGICO 2024 47 Anno Domini
- EXTRA BRUT
- ALB
- SPUMANT
- 750ML
- GLERA
- 11%
- ITALIA
CE SPUN EXPERTII:
Crama 47 Anno Domini este rezultatul a trei generații de pasiune pentru viticultură, combinând tradiția familiei Tombacco cu inovația tehnologică și designul contemporan. Crama reflectă un angajament profund pentru sustenabilitate, cu certificări ecologice și vegane obținute prin metode de vinificație curate și respectuoase față de mediu. Anno Domini Prosecco Millesimato DOC Biologico este un vin spumant de referință, obținut din soiul Glera (85-100%) și produs în zona DOC Prosecco, în inima regiunii Veneto. Cu un perlaj fin și persistent, acest vin se remarcă prin prospețime și eleganță. Anno Domini Prosecco Millesimato DOC Biologico se deschide cu arome de pere coapte, piersică albă și floare de salcâm. Gustul este viu, bine echilibrat între aciditatea proaspătă și notele ușor minerale, oferind un final curat și persistent. Este ideal servit la 4–6 °C, atât ca aperitiv cât și alături de preparate din pește, risotto cu legume sau carne albă.

-
60Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"
CE SPUN EXPERTII:
Crama 47 Anno Domini este rezultatul a trei generații de pasiune pentru viticultură, combinând tradiția familiei Tombacco cu inovația tehnologică și designul contemporan. Crama reflectă un angajament profund pentru sustenabilitate, cu certificări ecologice și vegane obținute prin metode de vinificație curate și respectuoase față de mediu. Anno Domini Prosecco Millesimato DOC Biologico este un vin spumant de referință, obținut din soiul Glera (85-100%) și produs în zona DOC Prosecco, în inima regiunii Veneto. Cu un perlaj fin și persistent, acest vin se remarcă prin prospețime și eleganță. Anno Domini Prosecco Millesimato DOC Biologico se deschide cu arome de pere coapte, piersică albă și floare de salcâm. Gustul este viu, bine echilibrat între aciditatea proaspătă și notele ușor minerale, oferind un final curat și persistent. Este ideal servit la 4–6 °C, atât ca aperitiv cât și alături de preparate din pește, risotto cu legume sau carne albă.