Skip to main content
Nu sunt produse in cos!

Hai Acasa la vin in Grecia 🍇🚗
Castiga un Wine Trip in 2 cu Nico Lazaridi!

ABSTRACT ROŞU 2020 Crama Trantu

  • SEC
  • ROSU
  • LINISTIT
  • 750ML
  • CUPAJ
  • 14,5%
  • ROMANIA

CE SPUN EXPERTII:

Diana Pavelescu
Diana Pavelescu
Sorin Stelian
Sorin Stelian
Răzvan Avram
Răzvan Avram
Diana Pavelescu
Diana Pavelescu
Sorin Stelian
Sorin Stelian
Răzvan Avram
Răzvan Avram

Începem 2024 cu o nouă ediție a acestui vin, la fel cum am început și 2023, o ediție limitată de 5900 de sticle. Soiurile sunt aceleași,... Deschide review

Începem 2024 cu o nouă ediție a acestui vin, la fel cum am început și 2023, o ediție limitată de 5900 de sticle. Soiurile sunt aceleași, Cabernet Sauvignon , Merlot și Fetească Neagră, fiecare fermentate în baricuri și maturate separat timp de 18 luni în aceleași butoaie de stejar. Fiecare soi își aduce contribuția la personalitatea și complexitatea vinului, Merlot-ul prin aromele pe care le simțim în miros, mure, afine, smochine, dar și niște prune uscate care mă duc cu gândul la Fetească, pentru ca la o altă rotire a lichidului în pahar să apară măsline negre, balsamic, vanilie și puțin fum. Gustativ Cabernetul domină cu o aciditate vioaie și taninuri ferme, dar coapte, alcoolul ridicat este echilibrat de fructuozitate și aromele de fructe negre sunt completate de ardei gras, piper negru și un soi de mineralitate – cretă - datorată solului calcaros. Un vin zvelt, bine definit cu multă personalitate, potrivit pentru a privi noul an cu încredere.

Inchide review

Anii trec implacabil; nici nu ne izolaserăm bine în case când încercam prima ediție a acestui vin (2017 dacă-mi aduc bine aminte),... Deschide review

Anii trec implacabil; nici nu ne izolaserăm bine în case când încercam prima ediție a acestui vin (2017 dacă-mi aduc bine aminte), și iată că acum avem deja în pahare exemplarul din anul pandemiei. Pare un vin un pic mai jucăuș si suculent decât in trecut, cu taninuri neașteptat de bine șlefuite și integrate, aciditate vioaie si, desigur, destul de multă dulceață a fructului. Nu am sesizat - deocamdată! - cine știe ce fațete complexe sau neașteptate, dar e un vin aflat încă la început de drum. La fel ca în multe alte cazuri, aș vrea sa-l încerc si peste 4-5 ani (asta e, cum se întamplă oriunde pe lumea asta, ne lansăm vinurile bune mult prea repede).

Inchide review

Un cupaj de Cabernet Sauvignon, Merlot şi Fetească Neagră, originar din regiunea Murfatlar (judeţul Constantă), fermentat şi maturat 18 luni... Deschide review

Un cupaj de Cabernet Sauvignon, Merlot şi Fetească Neagră, originar din regiunea Murfatlar (judeţul Constantă), fermentat şi maturat 18 luni în lemn de stejar. Un vin realizat într-un stil de “Lume Nouă”, cu un aport important al baricului afumat. Culoare vişiniu închis şi nas reţinut, cu coacăze negre, vişinată şi note vegetale. Corp plin, taninuri ferme şi dulci, aciditate vie şi alcool bine evidenţiat (14,5%). Gust cu fructe negre confiate şi vişine supracoapte, la care se adaugă senzaţii intense de vanilie, ciocolată şi tabac. Postgust lung, cu prune afumate, lemn dulce şi scorţişoară.

Inchide review

Începem 2024 cu o nouă ediție a acestui vin, la fel cum am început și 2023, o ediție limitată de 5900 de sticle. Soiurile sunt aceleași,... Deschide review

Începem 2024 cu o nouă ediție a acestui vin, la fel cum am început și 2023, o ediție limitată de 5900 de sticle. Soiurile sunt aceleași, Cabernet Sauvignon , Merlot și Fetească Neagră, fiecare fermentate în baricuri și maturate separat timp de 18 luni în aceleași butoaie de stejar. Fiecare soi își aduce contribuția la personalitatea și complexitatea vinului, Merlot-ul prin aromele pe care le simțim în miros, mure, afine, smochine, dar și niște prune uscate care mă duc cu gândul la Fetească, pentru ca la o altă rotire a lichidului în pahar să apară măsline negre, balsamic, vanilie și puțin fum. Gustativ Cabernetul domină cu o aciditate vioaie și taninuri ferme, dar coapte, alcoolul ridicat este echilibrat de fructuozitate și aromele de fructe negre sunt completate de ardei gras, piper negru și un soi de mineralitate – cretă - datorată solului calcaros. Un vin zvelt, bine definit cu multă personalitate, potrivit pentru a privi noul an cu încredere.

Inchide review

Anii trec implacabil; nici nu ne izolaserăm bine în case când încercam prima ediție a acestui vin (2017 dacă-mi aduc bine aminte),... Deschide review

Anii trec implacabil; nici nu ne izolaserăm bine în case când încercam prima ediție a acestui vin (2017 dacă-mi aduc bine aminte), și iată că acum avem deja în pahare exemplarul din anul pandemiei. Pare un vin un pic mai jucăuș si suculent decât in trecut, cu taninuri neașteptat de bine șlefuite și integrate, aciditate vioaie si, desigur, destul de multă dulceață a fructului. Nu am sesizat - deocamdată! - cine știe ce fațete complexe sau neașteptate, dar e un vin aflat încă la început de drum. La fel ca în multe alte cazuri, aș vrea sa-l încerc si peste 4-5 ani (asta e, cum se întamplă oriunde pe lumea asta, ne lansăm vinurile bune mult prea repede).

Inchide review

Un cupaj de Cabernet Sauvignon, Merlot şi Fetească Neagră, originar din regiunea Murfatlar (judeţul Constantă), fermentat şi maturat 18 luni... Deschide review

Un cupaj de Cabernet Sauvignon, Merlot şi Fetească Neagră, originar din regiunea Murfatlar (judeţul Constantă), fermentat şi maturat 18 luni în lemn de stejar. Un vin realizat într-un stil de “Lume Nouă”, cu un aport important al baricului afumat. Culoare vişiniu închis şi nas reţinut, cu coacăze negre, vişinată şi note vegetale. Corp plin, taninuri ferme şi dulci, aciditate vie şi alcool bine evidenţiat (14,5%). Gust cu fructe negre confiate şi vişine supracoapte, la care se adaugă senzaţii intense de vanilie, ciocolată şi tabac. Postgust lung, cu prune afumate, lemn dulce şi scorţişoară.

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

Recomandarea zilei, Crama Trantu Abstract Roşu, este un vin roşu complex, realizat din soiurile de struguri Cabernet Sauvignon (60%), Merlot (20%) şi Fetească Neagră (20%), fiecare dintre acestea aducându-şi contribuţia în conturarea personalităţii vinului. Astfel, puternic, aromatic şi bine structurat, vinul păstrează arome olfactive şi gustative caracteristice fructelor de pădure, dar şi fructelor dulci. Se recomandă degustarea vinului la 16-18 grade Celsius, alături de preparate culinare diverse, de la brânzeturi tip cheddar, bulz sau gorgonzola până la mâncăruri din carne de vită, miel sau vânat.

ABSTRACT ROŞU 2020
  • 69
    Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"
69
Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"

CE SPUN EXPERTII:

Diana Pavelescu
Diana Pavelescu
Sorin Stelian
Sorin Stelian
Răzvan Avram
Răzvan Avram
Diana Pavelescu
Diana Pavelescu
Sorin Stelian
Sorin Stelian
Răzvan Avram
Răzvan Avram

Începem 2024 cu o nouă ediție a acestui vin, la fel cum am început și 2023, o ediție limitată de 5900 de sticle. Soiurile sunt aceleași,... Deschide review

Începem 2024 cu o nouă ediție a acestui vin, la fel cum am început și 2023, o ediție limitată de 5900 de sticle. Soiurile sunt aceleași, Cabernet Sauvignon , Merlot și Fetească Neagră, fiecare fermentate în baricuri și maturate separat timp de 18 luni în aceleași butoaie de stejar. Fiecare soi își aduce contribuția la personalitatea și complexitatea vinului, Merlot-ul prin aromele pe care le simțim în miros, mure, afine, smochine, dar și niște prune uscate care mă duc cu gândul la Fetească, pentru ca la o altă rotire a lichidului în pahar să apară măsline negre, balsamic, vanilie și puțin fum. Gustativ Cabernetul domină cu o aciditate vioaie și taninuri ferme, dar coapte, alcoolul ridicat este echilibrat de fructuozitate și aromele de fructe negre sunt completate de ardei gras, piper negru și un soi de mineralitate – cretă - datorată solului calcaros. Un vin zvelt, bine definit cu multă personalitate, potrivit pentru a privi noul an cu încredere.

Inchide review

Anii trec implacabil; nici nu ne izolaserăm bine în case când încercam prima ediție a acestui vin (2017 dacă-mi aduc bine aminte),... Deschide review

Anii trec implacabil; nici nu ne izolaserăm bine în case când încercam prima ediție a acestui vin (2017 dacă-mi aduc bine aminte), și iată că acum avem deja în pahare exemplarul din anul pandemiei. Pare un vin un pic mai jucăuș si suculent decât in trecut, cu taninuri neașteptat de bine șlefuite și integrate, aciditate vioaie si, desigur, destul de multă dulceață a fructului. Nu am sesizat - deocamdată! - cine știe ce fațete complexe sau neașteptate, dar e un vin aflat încă la început de drum. La fel ca în multe alte cazuri, aș vrea sa-l încerc si peste 4-5 ani (asta e, cum se întamplă oriunde pe lumea asta, ne lansăm vinurile bune mult prea repede).

Inchide review

Un cupaj de Cabernet Sauvignon, Merlot şi Fetească Neagră, originar din regiunea Murfatlar (judeţul Constantă), fermentat şi maturat 18 luni... Deschide review

Un cupaj de Cabernet Sauvignon, Merlot şi Fetească Neagră, originar din regiunea Murfatlar (judeţul Constantă), fermentat şi maturat 18 luni în lemn de stejar. Un vin realizat într-un stil de “Lume Nouă”, cu un aport important al baricului afumat. Culoare vişiniu închis şi nas reţinut, cu coacăze negre, vişinată şi note vegetale. Corp plin, taninuri ferme şi dulci, aciditate vie şi alcool bine evidenţiat (14,5%). Gust cu fructe negre confiate şi vişine supracoapte, la care se adaugă senzaţii intense de vanilie, ciocolată şi tabac. Postgust lung, cu prune afumate, lemn dulce şi scorţişoară.

Inchide review

Începem 2024 cu o nouă ediție a acestui vin, la fel cum am început și 2023, o ediție limitată de 5900 de sticle. Soiurile sunt aceleași,... Deschide review

Începem 2024 cu o nouă ediție a acestui vin, la fel cum am început și 2023, o ediție limitată de 5900 de sticle. Soiurile sunt aceleași, Cabernet Sauvignon , Merlot și Fetească Neagră, fiecare fermentate în baricuri și maturate separat timp de 18 luni în aceleași butoaie de stejar. Fiecare soi își aduce contribuția la personalitatea și complexitatea vinului, Merlot-ul prin aromele pe care le simțim în miros, mure, afine, smochine, dar și niște prune uscate care mă duc cu gândul la Fetească, pentru ca la o altă rotire a lichidului în pahar să apară măsline negre, balsamic, vanilie și puțin fum. Gustativ Cabernetul domină cu o aciditate vioaie și taninuri ferme, dar coapte, alcoolul ridicat este echilibrat de fructuozitate și aromele de fructe negre sunt completate de ardei gras, piper negru și un soi de mineralitate – cretă - datorată solului calcaros. Un vin zvelt, bine definit cu multă personalitate, potrivit pentru a privi noul an cu încredere.

Inchide review

Anii trec implacabil; nici nu ne izolaserăm bine în case când încercam prima ediție a acestui vin (2017 dacă-mi aduc bine aminte),... Deschide review

Anii trec implacabil; nici nu ne izolaserăm bine în case când încercam prima ediție a acestui vin (2017 dacă-mi aduc bine aminte), și iată că acum avem deja în pahare exemplarul din anul pandemiei. Pare un vin un pic mai jucăuș si suculent decât in trecut, cu taninuri neașteptat de bine șlefuite și integrate, aciditate vioaie si, desigur, destul de multă dulceață a fructului. Nu am sesizat - deocamdată! - cine știe ce fațete complexe sau neașteptate, dar e un vin aflat încă la început de drum. La fel ca în multe alte cazuri, aș vrea sa-l încerc si peste 4-5 ani (asta e, cum se întamplă oriunde pe lumea asta, ne lansăm vinurile bune mult prea repede).

Inchide review

Un cupaj de Cabernet Sauvignon, Merlot şi Fetească Neagră, originar din regiunea Murfatlar (judeţul Constantă), fermentat şi maturat 18 luni... Deschide review

Un cupaj de Cabernet Sauvignon, Merlot şi Fetească Neagră, originar din regiunea Murfatlar (judeţul Constantă), fermentat şi maturat 18 luni în lemn de stejar. Un vin realizat într-un stil de “Lume Nouă”, cu un aport important al baricului afumat. Culoare vişiniu închis şi nas reţinut, cu coacăze negre, vişinată şi note vegetale. Corp plin, taninuri ferme şi dulci, aciditate vie şi alcool bine evidenţiat (14,5%). Gust cu fructe negre confiate şi vişine supracoapte, la care se adaugă senzaţii intense de vanilie, ciocolată şi tabac. Postgust lung, cu prune afumate, lemn dulce şi scorţişoară.

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

Recomandarea zilei, Crama Trantu Abstract Roşu, este un vin roşu complex, realizat din soiurile de struguri Cabernet Sauvignon (60%), Merlot (20%) şi Fetească Neagră (20%), fiecare dintre acestea aducându-şi contribuţia în conturarea personalităţii vinului. Astfel, puternic, aromatic şi bine structurat, vinul păstrează arome olfactive şi gustative caracteristice fructelor de pădure, dar şi fructelor dulci. Se recomandă degustarea vinului la 16-18 grade Celsius, alături de preparate culinare diverse, de la brânzeturi tip cheddar, bulz sau gorgonzola până la mâncăruri din carne de vită, miel sau vânat.

Cele mai
cumparate
vinuri

BASA 2022

BASA 2022 Telmo Rodriguez

Ne dorim ca experienta ta alaturi de noi sa fie una lipsita de dificultati. Daca insa ceva nu functioneaza sau ai vreo recomandare pentru noi, iti stam la dispozitie.
P.S.: 🍷 Don`t drink and type...