Vino in magazinul Club.unvinpezi.ro - avem doar vinuri bune, selectate de specialisti, la cele mai bune preturi!

TRANTU CABERNET SAUVIGNON 2017

Crama Trantu

TRANTU CABERNET SAUVIGNON 2017 TRANTU CABERNET SAUVIGNON 2017 Acest vin are pret special pentru membrii clubului
caracteristici:
cel mai bun pret online 42 RON bg
pret 35 RON
Anunta-ma cand reapare acest vin
Aceasta oferta s-a incheiat. Vezi oferta zilei de azi.

Istoria Trantu a inceput acum 20 de ani cu o crama mica, dar care a evoluat constant si sigur, reusind prin vinurile produse sa duca mai departe traditia si calitatea vinurilor de Murfatlar. Astazi, crama Trantu inseamna o proprietate de 112 ha si vinuri recunoscute la nivel international. Printre ele, si recomandarea noastra de azi, Crama Trantu Cabernet Sauvignon 2017. Rosu-violet intens, acest vin este unul corpolent care dezvaluie in principal note vegetal ierboase, dar si arome de fructe rosii bine coapte. Se recomanda degustarea lui la 15-18 grade Celsius, alaturi de preparate ceva mai consistente, din carne rosie sau carne de miel, paste cu diverse sosuri sau branzeturi.

Ce spun pasionatii despre acest vin:
 • Mihai Oprea

  Un excelent Cabernet de la Dunare, cu o culoare purpurie cu margini violacee, ce arata un vin in plina evolutie. Nasul se dezvaluie treptat, aratand un melanj complex de note de fructe negre, mirodenii, textura e surprinzator de fina, cu tanini ce se exprima discret, ajutati de o aciditate medie, iar finalul aduce note amarui de pudra de cacao. Are si potential de pastrare, iar pentru consumul in perioada urmatoare l-as recomanda alaturi de mezeluri picante, ori deserturi cu multa ciocolata amara.

  Mihai Oprea, Pasionat de vinuri - Data degustarii: Noi 2019
 • Marius Cristian

  Daca ar fi sa definesc acest vin cu un singur cuvant, atunci acesta ar fi, probabil, „echilibrat”. Echilibru olfactiv intre notele vegetale, cele de fructe rosii si cele ale baricului. Echilibru gustativ intre aciditate, corp, tanini si fruct (aceleasi fructe rosii, si proaspete, si o idee gemoase). Servit un pic mai rece decat ar cere-o canoanele (alcoolul e de 14%), va acompania perfect carnuri rosii, preparate maturate, dar si vanat.

  Marius Cristian, Pasionat de vinuri - Data degustarii: Noi 2019
 • George Mitea

  Noua directie spre calitate a cramei dobrogene se observa si in cazul acestui Cabernet. Vin rosu rubiniu cu tente violacee, cu arome asteptate de fructe rosii, ardei verde, ierburi aromatice, pastaie de vanilie, robust in gust, inca usor nelinistit, cu potential de evolutie.

  George Mitea, Pasionat de vinuri - Data degustarii: Noi 2019
cel mai bun pret online 42 RON bg
Aceasta oferta s-a incheiat. Vezi oferta zilei de azi.
Livrare gratuita

pentru comenzi de min. 4 sticle sau 200 RON in Bucuresti si de 6 sticle in tara *

14 zile
retur
garantat

in cazul in care nu esti multumit de produsul cumparat il poti returna in termen de 14 zile

Vrei sa primesti ofertele noastre zilnice cu vinuri de calitate la cel mai bun pret online?

Avem nevoie de Codul tau Numeric Personal (CNP) pentru a-ti acorda diverse BONUS-uri: ultima sticla gratuita, etc. Nu vom disemina aceasta informatie cu nimeni altcineva.
Datele pe care iti va fi emisa factura.
Datele unde va fi trimisa o comanda.
Se pot adauga mai multe adrese de e-mail despartite prin virgula.
Gestioneaza cardurile salvate in aceasta pagina securizata prin sistemul PayU.