
CLOS RENE 2015 Clos Rene Pomerol
91-93 puncte Parker
Clos René se poate mandri astazi cu 12 hectare de teren pe care sunt plantate podgorii de vita de vie, 70% cu soiul de struguri Merlot, 20% cu Cabernet Franc si restul de 10% cu Malbec. Producatorul il are ca oenolog consultant pe Michel Rolland, iar vinurile produse sunt, fara doar si poate, un rezultat de succes al acestei colaborari. Clos René Pomerol 2015 este un vin realizat din Merlot (60%), Cabernet Franc (30%) si Malbec (10%). De o frumoasa culoare rosie cu tente violete, vinul suprinde mai intai prin buchetul de zmeura si capsuni zdrobite. Palatul se dezvaluie treptat, prin aromele de fructe rosii si negre, in vreme ce finalul este rafinat si ceva mai picant. Temperatura de servire recomandata este de 18 grade Celsius, iar cele mai potrivite combinatii culinare ar fi foie gras cald, rata cu portocale, curcan cu castane, iepure, caprioara, vanat, trufe, paste, ton, dar si mancarurile asiatice.

91-93 puncte Parker
Clos René se poate mandri astazi cu 12 hectare de teren pe care sunt plantate podgorii de vita de vie, 70% cu soiul de struguri Merlot, 20% cu Cabernet Franc si restul de 10% cu Malbec. Producatorul il are ca oenolog consultant pe Michel Rolland, iar vinurile produse sunt, fara doar si poate, un rezultat de succes al acestei colaborari. Clos René Pomerol 2015 este un vin realizat din Merlot (60%), Cabernet Franc (30%) si Malbec (10%). De o frumoasa culoare rosie cu tente violete, vinul suprinde mai intai prin buchetul de zmeura si capsuni zdrobite. Palatul se dezvaluie treptat, prin aromele de fructe rosii si negre, in vreme ce finalul este rafinat si ceva mai picant. Temperatura de servire recomandata este de 18 grade Celsius, iar cele mai potrivite combinatii culinare ar fi foie gras cald, rata cu portocale, curcan cu castane, iepure, caprioara, vanat, trufe, paste, ton, dar si mancarurile asiatice.