PROSECCO SUPERIORE LA FARRA VALDOBBIADENE MILLESIMATO 2024 BRUT La Farra
- BRUT
- ALB
- SPUMANT
- 750ML
- GLERA
- 11%
- ITALIA
La Farra este o cramă de familie din inima regiunii Valdobbiadene DOCG, unde tradiția, grija pentru mediu și tehnologia modernă se întâlnesc pentru a da naștere unor vinuri prosecco de o eleganță rafinată. Prosecco Superiore La Farra Valdobbiadene DOCG Brut este un spumant de clasă, obținut 100% din soiul Glera, cules manual din podgorii situate pe colinele Farra di Soligo și împrejurimi. Vinificat prin metoda Charmat, ideală pentru păstrarea aromelor proaspete și delicate, acest prosecco se prezintă cu o culoare galben-pai strălucitor. La nivel olfactiv domină notele de mere verzi și piersici coapte, ce conferă un buchet proaspăt și elegant. Gustul este sec, echilibrat, ușor acidulat, cu un final curat și revigorant. Se servește bine răcit, la 8°C, și se potrivește ca aperitiv, dar și alături de preparate ușoare din pește, fructe de mare, orez sau antreuri fine.

-
63Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"
La Farra este o cramă de familie din inima regiunii Valdobbiadene DOCG, unde tradiția, grija pentru mediu și tehnologia modernă se întâlnesc pentru a da naștere unor vinuri prosecco de o eleganță rafinată. Prosecco Superiore La Farra Valdobbiadene DOCG Brut este un spumant de clasă, obținut 100% din soiul Glera, cules manual din podgorii situate pe colinele Farra di Soligo și împrejurimi. Vinificat prin metoda Charmat, ideală pentru păstrarea aromelor proaspete și delicate, acest prosecco se prezintă cu o culoare galben-pai strălucitor. La nivel olfactiv domină notele de mere verzi și piersici coapte, ce conferă un buchet proaspăt și elegant. Gustul este sec, echilibrat, ușor acidulat, cu un final curat și revigorant. Se servește bine răcit, la 8°C, și se potrivește ca aperitiv, dar și alături de preparate ușoare din pește, fructe de mare, orez sau antreuri fine.