Skip to main content
Nu sunt produse in cos!

Hai Acasa la vin in Grecia 🍇🚗
Castiga un Wine Trip in 2 cu Nico Lazaridi!

Vinuri pentru Ziua Femeii: top 5 recomandări de la Răzvan Avram, expert Unvinpezi.ro

Vinuri pentru Ziua Femeii: top 5 recomandări de la Răzvan Avram, expert Unvinpezi.ro

06.03.2024

Nu mai e mult până pe 8 martie, ziua în care celebrăm frumuseţea, graţia şi puterea feminină. Răzvan Avram, blogger şi wine columnist la Unvinpezi.ro, a ales 5 vinuri speciale, o selecţie perfectă pentru acest eveniment dedicat femeilor.

Fie că le veţi comanda pentru persoana dragă, fie că le veţi alege pentru voi, un party, un cadou sau o cină romantică, oricare dintre aceste 5 vinuri va asigura o experienţă de degustare de neuitat.

Descoperiţi cele 5 recomandari de vinuri şi pregătiţi-vă pentru Ziua Femeii într-un mod cu totul special.

Ca’ Di Rajo Prosecco Treviso Brut  - un prosecco plin de poftă de viaţă, cu arome de fructe exotice, flori şi patiserie finăCa’ Di Rajo Prosecco Treviso Brut este alegerea perfectă pentru 8 martie. Generos, cu o aciditate ridicată, acest prosecco elegant este plin de lumină şi relaxare, încadrându-se în conceptul “dolce vita”.

“De ascultat”, de băut şi de asociat cu brânzeturi, stridii, creveţi şi trufe.

Dealu’ Negru by Jelna Sauvignon Blanc 2022 - medaliat cu Aur la concursurile din domeniu şi "cel mai vândut vin alb românesc pe Unvinpezi în 2023"Un eveniment special cere un vin special, iar Dealu’ Negru by Jelna Sauvignon Blanc 2022 bifează cu succes această cerinţă. Proaspăt ca prima ploaie de primăvară, vinul dezvăluie un ansamblu savuros de citrice, fructe exotice şi o aciditate amplă.  

O replică foarte reuşită dată celebrului Sauvignon Blanc neozeelandez, acest vin se asociază cu preparate uşoare din curcan sau pui, peşte sau fructe de mare. O altă variantă culinară este și reţeta de macaroane cu chifteluţe, o reţetă by Marius Cristian alias Costăchel, un alt expert Unvinpezi.ro.

Vigneron Pinot Noir Bio 2018 de la Domeniile Franco-Române - un vin cu taninuri puternice şi arome de fructe roşii, condimente şi senzaţii mineraleMatur şi elegant, Vigneron Pinot Noir Bio 2018 de la Domeniile Franco-Române este vinul care nu trebuie să lipsească de la cina de 8 martie. Cu o textură fină, mătăsoasă, vinul dezvăluie în principal arome de fructe roşii suculente şi condimente exotice.

Unul dintre cele 5 vinuri recomandate de Răzvan Avram, Vigneron Pinot Noir 2018 merge perfect cu ciuperci, trufe, pizza, brânzeturi tari şi bine maturate, paste cu sos roşu sau preparate din carne roşie.

Contessa 2019 de la Villa Vinea - “o mică bijuterie de aur lichid”, cu o mare încărcătură aromatică, care onorează orice desert îi stă alături
Un cupaj complex de Muscat Ottonel, Kerner şi Gewurztraminer, Contessa 2019 cucereşte prin aromele olfactive de pepene galben, soc, tămâie şi subtilele accente minerale.

Dulce în atac, cu frumoase tuşe de citrice, note de miere de albine, peltea de gutui şi piersici confiate, orice desert ar fi mai mult decât onorat să poată sta lângă acest vin.

AICI, TOATE VINURILE RECOMANDATE DE RĂZVAN AVRAM PE UNVINPEZI.RO

Distinctis Rose 2022 de la 1000 de Chipuri - un roze sofisticat cu o paletă aromatică ofertantă, un vin prietenos, uşor de băutObţinut din Merlot, Fetească Neagră şi Syrah, Distinctis Rose 2022 aduce în prim plan arome olfactive de fructe roşii de pădure şi note minerale. Corpul amplu dezvăluie arome de căpşuni, fragi şi mure, la care se adaugă ierburi mediteraneene picante şi un post gust lung, cu senzaţii de grapefruit roz, rodie şi cireşe de mai.

Degustaţi-l alături de peşte, carne alb, brânzeturi sau o delicioasă plăcintă cu praz.

*Orice ocazie specială merită cel puţin un vin bun, aşa că alegeţi dintre aceste 5 vinuri perfecte pentru 8 martie sau puneţi în coş un alt vin de pe Unvinpezi.ro. În luna martie, orice comandă care conţine cel puţin un vin roşu şi unul alb vă poate aduce unul dintre cele 70 de seturi de pahare elegante şi rafinate din cristal Tritan.

Unvinpezi.ro este platforma online în care veţi găsi vinuri din toate colţurile lumii. Nu rataţi vinul zilei, atent selectat de experţii site-ului, cu cel mai bun preţ din online-ul românesc.

Ne dorim ca experienta ta alaturi de noi sa fie una lipsita de dificultati. Daca insa ceva nu functioneaza sau ai vreo recomandare pentru noi, iti stam la dispozitie.
P.S.: 🍷 Don`t drink and type...