
UGOLFORTE BRUNELLO DI MONTALCINO 2017 San Giorgio
- SEC
- ROSU
- LINISTIT
- 750ML
- 14%
- ITALIA
93 puncte James Suckling, 92 puncte Robert Parker, 92 puncte Wine Spectator
Vinul de Duminica: In fiecare duminica vom incerca sa iti propunem „Vinul de Duminica”, mereu un vin special, premiat sau apreciat de cunoscatori din lumea intreaga, la cel mai bun pret online din Romania.
Tenuta San Giorgio este o crama fondata in 1982 in Castelnuovo dell'Abate in sud-estul regiunii Montalcino din Italia. Proprietatea include 26 de hectare de teren cu vita-de-vie si tot atatea hectare cu podgorii de maslini. Din 2016, San Giorgio este parte a Grupului Colle Massari. Vinul de astazi, Ugolforte Brunello di Montalcino DOCG 2017 este un vin rosu realizat 100% din struguri din soiul Sangiovese. Vinul are un miros atragator, cu note olfactive de lemn de trandafir, cirese si mure. Pe palat, regasim arome placute de fructe de padure, cirese ceva mai acrisoare, condimente, lemn dulce si ierburi balsamice. Degustati acest vin la 18-20 grade Celsius, alaturi de preparate din carne de pasare, friptura de vanat, paste, pizza sau branzeturi semi-maturate.

93 puncte James Suckling, 92 puncte Robert Parker, 92 puncte Wine Spectator
Vinul de Duminica: In fiecare duminica vom incerca sa iti propunem „Vinul de Duminica”, mereu un vin special, premiat sau apreciat de cunoscatori din lumea intreaga, la cel mai bun pret online din Romania.
Tenuta San Giorgio este o crama fondata in 1982 in Castelnuovo dell'Abate in sud-estul regiunii Montalcino din Italia. Proprietatea include 26 de hectare de teren cu vita-de-vie si tot atatea hectare cu podgorii de maslini. Din 2016, San Giorgio este parte a Grupului Colle Massari. Vinul de astazi, Ugolforte Brunello di Montalcino DOCG 2017 este un vin rosu realizat 100% din struguri din soiul Sangiovese. Vinul are un miros atragator, cu note olfactive de lemn de trandafir, cirese si mure. Pe palat, regasim arome placute de fructe de padure, cirese ceva mai acrisoare, condimente, lemn dulce si ierburi balsamice. Degustati acest vin la 18-20 grade Celsius, alaturi de preparate din carne de pasare, friptura de vanat, paste, pizza sau branzeturi semi-maturate.