Un vin prietenos care iti transmite cat se poate de clar de unde vine si care ii sunt intentiile. Acelea de a impresiona, de a fi savurat si de a da o...
Deschide review
Un vin prietenos care iti transmite cat se poate de clar de unde vine si care ii sunt intentiile. Acelea de a impresiona, de a fi savurat si de a da o stare de bine! Un Cabernet de Lume Noua, care nu poate fi altfel decat exploziv aromatic, cu arome directe si foarte tipice, un fel de “esenta” de coacaze negre, tente pe care le inveleste in impresii de rosii uscate, ciocolata, tabac si menta proaspata. Gustul sau plin si rotund porneste cu senzatii dulci de fructe rosii coapte, de visine si cirese, pe care le “potoleste” cu o aciditate crocanta si cu niste tente de ciocolata, grafit si fum. In postgustul lung si amplu rezonanta fructata este sustinuta de niste tonuri de rasina si piper proaspat zdrobit, cu rolul de amplificator aromatic.
Inchide review
Imediat ce este turnat in pahar, culoarea sa intunecata, opaca, cu straluciri violete, ne spune ca avem de-a face cu un vin vanjos, puternic. Aromatic,...
Deschide review
Imediat ce este turnat in pahar, culoarea sa intunecata, opaca, cu straluciri violete, ne spune ca avem de-a face cu un vin vanjos, puternic. Aromatic, suntem purtati ca pe un carusel, de la notele sangvinice, pana la cele de fructe negre, coapte, trecand prin cele vegetale, de frunze umede, pamant reavan. Domol si catifelat initial, gustul capata forta pe masura ce vinul curge. Sticla eleganta, intensitate aromatica la cote ridicate, forta. Pe scurt, un cabernet din Chile.
Inchide review
Un Cabernet Sauvignon chilian ce de-abia a implinit doi ani nu are cum sa fie un vin care te lasa indiferent. E intens aromatic si gustativ, cu note mai...
Deschide review
Un Cabernet Sauvignon chilian ce de-abia a implinit doi ani nu are cum sa fie un vin care te lasa indiferent. E intens aromatic si gustativ, cu note mai degraba din zona cireselor si prunelor, completate de ardei gras si baric; apoi textura e densa, sustinand bine jocul dintre aciditate si zaharul rezidual. Mi-a placut un pic racit, pe la 16 grade.
Inchide review
Un vin prietenos care iti transmite cat se poate de clar de unde vine si care ii sunt intentiile. Acelea de a impresiona, de a fi savurat si de a da o...
Deschide review
Un vin prietenos care iti transmite cat se poate de clar de unde vine si care ii sunt intentiile. Acelea de a impresiona, de a fi savurat si de a da o stare de bine! Un Cabernet de Lume Noua, care nu poate fi altfel decat exploziv aromatic, cu arome directe si foarte tipice, un fel de “esenta” de coacaze negre, tente pe care le inveleste in impresii de rosii uscate, ciocolata, tabac si menta proaspata. Gustul sau plin si rotund porneste cu senzatii dulci de fructe rosii coapte, de visine si cirese, pe care le “potoleste” cu o aciditate crocanta si cu niste tente de ciocolata, grafit si fum. In postgustul lung si amplu rezonanta fructata este sustinuta de niste tonuri de rasina si piper proaspat zdrobit, cu rolul de amplificator aromatic.
Inchide review
Imediat ce este turnat in pahar, culoarea sa intunecata, opaca, cu straluciri violete, ne spune ca avem de-a face cu un vin vanjos, puternic. Aromatic,...
Deschide review
Imediat ce este turnat in pahar, culoarea sa intunecata, opaca, cu straluciri violete, ne spune ca avem de-a face cu un vin vanjos, puternic. Aromatic, suntem purtati ca pe un carusel, de la notele sangvinice, pana la cele de fructe negre, coapte, trecand prin cele vegetale, de frunze umede, pamant reavan. Domol si catifelat initial, gustul capata forta pe masura ce vinul curge. Sticla eleganta, intensitate aromatica la cote ridicate, forta. Pe scurt, un cabernet din Chile.
Inchide review
Un Cabernet Sauvignon chilian ce de-abia a implinit doi ani nu are cum sa fie un vin care te lasa indiferent. E intens aromatic si gustativ, cu note mai...
Deschide review
Un Cabernet Sauvignon chilian ce de-abia a implinit doi ani nu are cum sa fie un vin care te lasa indiferent. E intens aromatic si gustativ, cu note mai degraba din zona cireselor si prunelor, completate de ardei gras si baric; apoi textura e densa, sustinand bine jocul dintre aciditate si zaharul rezidual. Mi-a placut un pic racit, pe la 16 grade.
Inchide review