Skip to main content
cart icon
Nu sunt produse in cos!

SANGUE DEL DIAVOLO RABOSO DEL PIAVE 2014 Ca' di Rajo

  • SEC
  • ROSU
  • LINISTIT
  • 750ML
  • 14%
  • ITALIA
SANGUE DEL DIAVOLO RABOSO DEL PIAVE 2014 10 ani
DESPRE ACEST VIN

Fondata in 2005 de catre familia Cecchetto, crama Ca’ Di Rajo este situata in apropiere de Venetia, Italia. Astazi, proprietatea este condusa de fratii Simone, Alessio si Fabio, fiind recunoscuta peste tot in lume pentru vinurile sale, dar si pentru metodele noi de vinificare. Sangue Del Diavolo Raboso Del Piave Doc este un vin rosu rubiniu intens, cu note olfactive care amintesc de cirese, mure, cirese negre, prune, scortisoara, vanilie, piper, piele si tutun. Somptuos si cu o aciditate placuta pe palat, vinul scoate in evidenta taninuri puternice si un postgust lung si placut. Va recomandam sa degustati acest vin la 18-20 de grade Celsius, alaturi de preparate din carne de vanat, branzeturi maturate, parmezan sau mancaruri mai grase.

53
59 (-10%)
Membrii Clubului au EXTRA 10% REDUCERE la finalizarea comenzii, in total 20%

CADOU DE 10 ANI:

  • 10% reducere la tot
  • Livrare gratuita 10 zile
  • 10 pachete x 10 vinuri premium
  • 10 abonamente in Club
Descopera promotia
delivery icon Livrare gratuita nelimitat pentru membrii Clubului info icon
DESPRE ACEST VIN

Fondata in 2005 de catre familia Cecchetto, crama Ca’ Di Rajo este situata in apropiere de Venetia, Italia. Astazi, proprietatea este condusa de fratii Simone, Alessio si Fabio, fiind recunoscuta peste tot in lume pentru vinurile sale, dar si pentru metodele noi de vinificare. Sangue Del Diavolo Raboso Del Piave Doc este un vin rosu rubiniu intens, cu note olfactive care amintesc de cirese, mure, cirese negre, prune, scortisoara, vanilie, piper, piele si tutun. Somptuos si cu o aciditate placuta pe palat, vinul scoate in evidenta taninuri puternice si un postgust lung si placut. Va recomandam sa degustati acest vin la 18-20 de grade Celsius, alaturi de preparate din carne de vanat, branzeturi maturate, parmezan sau mancaruri mai grase.

Ce spun expertii despre acest vin
  • Italia si vinurile ei minunate! Astazi un soi vechi, aproape uitat, pe care navigatorii ce poposeau in regiunea Veneto il supranumeau “vin de calatorie”. Numele i se trage de la vinurile pe care le da, inchise la culoare, cu tanin mult si arome insense de cirese negre, de mure și piper si de la faptul ca era unul dintre putinele vinuri ce puteau calatorii mult fara sa se altereze. CA' DI RAJO - Sangue del Diavolo - Raboso del Piave exemplifica perfect tipicul strugurelui si al regiunii facand figura buna langa momente de toamna cu seri reci, langa branzeturi tari maturate sau vinete umplute sau neaosa pastrama de berbecut.

    Marina Samoila
    Marina Samoila, Pasionat de vinuri - Data degustarii: Oct 2021
  • Pentru o prima intalnire cu acest soi, pot spune ca a fost una extrem de agreabila! Si asta, deoarece vinul nu face economie in a-si etala generos oferta aromatica. Isi “coloreaza” prezenta fructat-gemoasa cu tonuri de condimente uscate, multa ciocolata, piele tabacita, poate chiar si un pic de ciuperci, fiind intens si expansiv, dar si cu o sobrietate clasica. Senzatiile dulci conferite de deshidratarea boabelor imblanzesc taninurile prezente si granulate si echilibreaza aciditatea suculenta. Gustul este copt, cu o textura catifelata si cu un postgust in care tonurile de visine si de ciocolata domina senzatiile condimentate. Un vin prietenos ce poate reprezenta un punct de atractie pentru consumatori atat datorita exotismului lui, dar mai ales datorita faptului ca se apropie stilistic de mult mai celebrul Amarone.

    Valentin Ceafalau
    Valentin Ceafalau, Pasionat de vinuri - Data degustarii: Oct 2021
  • Astazi turnam in pahar un vin italian obtinut dintr-un soi de struguri mai putin cunoscut (Raboso Piave), lucru surprinzator si nu prea avand in vedere multitudinea de soiuri cultivate in peninsula italiana. Daca vinul aici de fata poarta numele de Sangue de Diavolo, trebuie sa stiti ca e genul de diavol care se imbraca de la Prada pentru ca, desi taninurile au o lucratura ferma, se integreaza manusa in in decorul plin de arome fructate (cirese negre, prune) si se lasă stranse intr-o mainera elegqnta in corsetul moale ce aminteste de foi de tutun si violeta.

    Alin Ionita
    Alin Ionita, Pasionat de vinuri - Data degustarii: Oct 2021

Cele mai
cumparate
vinuri

Ne dorim ca experienta ta alaturi de noi sa fie una lipsita de dificultati. Daca insa ceva nu functioneaza sau ai vreo recomandare pentru noi, iti stam la dispozitie.
P.S.: 🍷 Don`t drink and type...