Skip to main content
Nu sunt produse in cos!

✅ Vezi recomandarile expertilor pentru Paste

🐰 Vezi toate vinurile la oferta!

SANGUE DEL DIAVOLO RABOSO DEL PIAVE 2014 Ca' di Rajo

  • SEC
  • ROSU
  • LINISTIT
  • 750ML
  • RABOSO
  • 14%
  • ITALIA

CE SPUN EXPERTII:

Valentin Ceafalău
Valentin Ceafalău
Alin Ioniţă
Alin Ioniţă
Marina Samoila
Marina Samoila
Valentin Ceafalău
Valentin Ceafalău
Alin Ioniţă
Alin Ioniţă
Marina Samoila
Marina Samoila

Pentru o prima intalnire cu acest soi, pot spune ca a fost una extrem de agreabila! Si asta, deoarece vinul nu face economie in a-si etala generos oferta... Deschide review

Pentru o prima intalnire cu acest soi, pot spune ca a fost una extrem de agreabila! Si asta, deoarece vinul nu face economie in a-si etala generos oferta aromatica. Isi “coloreaza” prezenta fructat-gemoasa cu tonuri de condimente uscate, multa ciocolata, piele tabacita, poate chiar si un pic de ciuperci, fiind intens si expansiv, dar si cu o sobrietate clasica. Senzatiile dulci conferite de deshidratarea boabelor imblanzesc taninurile prezente si granulate si echilibreaza aciditatea suculenta. Gustul este copt, cu o textura catifelata si cu un postgust in care tonurile de visine si de ciocolata domina senzatiile condimentate. Un vin prietenos ce poate reprezenta un punct de atractie pentru consumatori atat datorita exotismului lui, dar mai ales datorita faptului ca se apropie stilistic de mult mai celebrul Amarone.

Inchide review

Astazi turnam in pahar un vin italian obtinut dintr-un soi de struguri mai putin cunoscut (Raboso Piave), lucru surprinzator si nu prea avand in vedere... Deschide review

Astazi turnam in pahar un vin italian obtinut dintr-un soi de struguri mai putin cunoscut (Raboso Piave), lucru surprinzator si nu prea avand in vedere multitudinea de soiuri cultivate in peninsula italiana. Daca vinul aici de fata poarta numele de Sangue de Diavolo, trebuie sa stiti ca e genul de diavol care se imbraca de la Prada pentru ca, desi taninurile au o lucratura ferma, se integreaza manusa in in decorul plin de arome fructate (cirese negre, prune) si se lasă stranse intr-o mainera elegqnta in corsetul moale ce aminteste de foi de tutun si violeta.

Inchide review

Italia si vinurile ei minunate! Astazi un soi vechi, aproape uitat, pe care navigatorii ce poposeau in regiunea Veneto il supranumeau “vin de... Deschide review

Italia si vinurile ei minunate! Astazi un soi vechi, aproape uitat, pe care navigatorii ce poposeau in regiunea Veneto il supranumeau “vin de calatorie”. Numele i se trage de la vinurile pe care le da, inchise la culoare, cu tanin mult si arome insense de cirese negre, de mure și piper si de la faptul ca era unul dintre putinele vinuri ce puteau calatorii mult fara sa se altereze. CA' DI RAJO - Sangue del Diavolo - Raboso del Piave exemplifica perfect tipicul strugurelui si al regiunii facand figura buna langa momente de toamna cu seri reci, langa branzeturi tari maturate sau vinete umplute sau neaosa pastrama de berbecut.

Inchide review

Pentru o prima intalnire cu acest soi, pot spune ca a fost una extrem de agreabila! Si asta, deoarece vinul nu face economie in a-si etala generos oferta... Deschide review

Pentru o prima intalnire cu acest soi, pot spune ca a fost una extrem de agreabila! Si asta, deoarece vinul nu face economie in a-si etala generos oferta aromatica. Isi “coloreaza” prezenta fructat-gemoasa cu tonuri de condimente uscate, multa ciocolata, piele tabacita, poate chiar si un pic de ciuperci, fiind intens si expansiv, dar si cu o sobrietate clasica. Senzatiile dulci conferite de deshidratarea boabelor imblanzesc taninurile prezente si granulate si echilibreaza aciditatea suculenta. Gustul este copt, cu o textura catifelata si cu un postgust in care tonurile de visine si de ciocolata domina senzatiile condimentate. Un vin prietenos ce poate reprezenta un punct de atractie pentru consumatori atat datorita exotismului lui, dar mai ales datorita faptului ca se apropie stilistic de mult mai celebrul Amarone.

Inchide review

Astazi turnam in pahar un vin italian obtinut dintr-un soi de struguri mai putin cunoscut (Raboso Piave), lucru surprinzator si nu prea avand in vedere... Deschide review

Astazi turnam in pahar un vin italian obtinut dintr-un soi de struguri mai putin cunoscut (Raboso Piave), lucru surprinzator si nu prea avand in vedere multitudinea de soiuri cultivate in peninsula italiana. Daca vinul aici de fata poarta numele de Sangue de Diavolo, trebuie sa stiti ca e genul de diavol care se imbraca de la Prada pentru ca, desi taninurile au o lucratura ferma, se integreaza manusa in in decorul plin de arome fructate (cirese negre, prune) si se lasă stranse intr-o mainera elegqnta in corsetul moale ce aminteste de foi de tutun si violeta.

Inchide review

Italia si vinurile ei minunate! Astazi un soi vechi, aproape uitat, pe care navigatorii ce poposeau in regiunea Veneto il supranumeau “vin de... Deschide review

Italia si vinurile ei minunate! Astazi un soi vechi, aproape uitat, pe care navigatorii ce poposeau in regiunea Veneto il supranumeau “vin de calatorie”. Numele i se trage de la vinurile pe care le da, inchise la culoare, cu tanin mult si arome insense de cirese negre, de mure și piper si de la faptul ca era unul dintre putinele vinuri ce puteau calatorii mult fara sa se altereze. CA' DI RAJO - Sangue del Diavolo - Raboso del Piave exemplifica perfect tipicul strugurelui si al regiunii facand figura buna langa momente de toamna cu seri reci, langa branzeturi tari maturate sau vinete umplute sau neaosa pastrama de berbecut.

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

Fondata in 2005 de catre familia Cecchetto, crama Ca’ Di Rajo este situata in apropiere de Venetia, Italia. Astazi, proprietatea este condusa de fratii Simone, Alessio si Fabio, fiind recunoscuta peste tot in lume pentru vinurile sale, dar si pentru metodele noi de vinificare. Sangue Del Diavolo Raboso Del Piave Doc este un vin rosu rubiniu intens, cu note olfactive care amintesc de cirese, mure, cirese negre, prune, scortisoara, vanilie, piper, piele si tutun. Somptuos si cu o aciditate placuta pe palat, vinul scoate in evidenta taninuri puternice si un postgust lung si placut. Va recomandam sa degustati acest vin la 18-20 de grade Celsius, alaturi de preparate din carne de vanat, branzeturi maturate, parmezan sau mancaruri mai grase.

SANGUE DEL DIAVOLO RABOSO DEL PIAVE 2014
  • 79
    Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"
79
Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"

CE SPUN EXPERTII:

Valentin Ceafalău
Valentin Ceafalău
Alin Ioniţă
Alin Ioniţă
Marina Samoila
Marina Samoila
Valentin Ceafalău
Valentin Ceafalău
Alin Ioniţă
Alin Ioniţă
Marina Samoila
Marina Samoila

Pentru o prima intalnire cu acest soi, pot spune ca a fost una extrem de agreabila! Si asta, deoarece vinul nu face economie in a-si etala generos oferta... Deschide review

Pentru o prima intalnire cu acest soi, pot spune ca a fost una extrem de agreabila! Si asta, deoarece vinul nu face economie in a-si etala generos oferta aromatica. Isi “coloreaza” prezenta fructat-gemoasa cu tonuri de condimente uscate, multa ciocolata, piele tabacita, poate chiar si un pic de ciuperci, fiind intens si expansiv, dar si cu o sobrietate clasica. Senzatiile dulci conferite de deshidratarea boabelor imblanzesc taninurile prezente si granulate si echilibreaza aciditatea suculenta. Gustul este copt, cu o textura catifelata si cu un postgust in care tonurile de visine si de ciocolata domina senzatiile condimentate. Un vin prietenos ce poate reprezenta un punct de atractie pentru consumatori atat datorita exotismului lui, dar mai ales datorita faptului ca se apropie stilistic de mult mai celebrul Amarone.

Inchide review

Astazi turnam in pahar un vin italian obtinut dintr-un soi de struguri mai putin cunoscut (Raboso Piave), lucru surprinzator si nu prea avand in vedere... Deschide review

Astazi turnam in pahar un vin italian obtinut dintr-un soi de struguri mai putin cunoscut (Raboso Piave), lucru surprinzator si nu prea avand in vedere multitudinea de soiuri cultivate in peninsula italiana. Daca vinul aici de fata poarta numele de Sangue de Diavolo, trebuie sa stiti ca e genul de diavol care se imbraca de la Prada pentru ca, desi taninurile au o lucratura ferma, se integreaza manusa in in decorul plin de arome fructate (cirese negre, prune) si se lasă stranse intr-o mainera elegqnta in corsetul moale ce aminteste de foi de tutun si violeta.

Inchide review

Italia si vinurile ei minunate! Astazi un soi vechi, aproape uitat, pe care navigatorii ce poposeau in regiunea Veneto il supranumeau “vin de... Deschide review

Italia si vinurile ei minunate! Astazi un soi vechi, aproape uitat, pe care navigatorii ce poposeau in regiunea Veneto il supranumeau “vin de calatorie”. Numele i se trage de la vinurile pe care le da, inchise la culoare, cu tanin mult si arome insense de cirese negre, de mure și piper si de la faptul ca era unul dintre putinele vinuri ce puteau calatorii mult fara sa se altereze. CA' DI RAJO - Sangue del Diavolo - Raboso del Piave exemplifica perfect tipicul strugurelui si al regiunii facand figura buna langa momente de toamna cu seri reci, langa branzeturi tari maturate sau vinete umplute sau neaosa pastrama de berbecut.

Inchide review

Pentru o prima intalnire cu acest soi, pot spune ca a fost una extrem de agreabila! Si asta, deoarece vinul nu face economie in a-si etala generos oferta... Deschide review

Pentru o prima intalnire cu acest soi, pot spune ca a fost una extrem de agreabila! Si asta, deoarece vinul nu face economie in a-si etala generos oferta aromatica. Isi “coloreaza” prezenta fructat-gemoasa cu tonuri de condimente uscate, multa ciocolata, piele tabacita, poate chiar si un pic de ciuperci, fiind intens si expansiv, dar si cu o sobrietate clasica. Senzatiile dulci conferite de deshidratarea boabelor imblanzesc taninurile prezente si granulate si echilibreaza aciditatea suculenta. Gustul este copt, cu o textura catifelata si cu un postgust in care tonurile de visine si de ciocolata domina senzatiile condimentate. Un vin prietenos ce poate reprezenta un punct de atractie pentru consumatori atat datorita exotismului lui, dar mai ales datorita faptului ca se apropie stilistic de mult mai celebrul Amarone.

Inchide review

Astazi turnam in pahar un vin italian obtinut dintr-un soi de struguri mai putin cunoscut (Raboso Piave), lucru surprinzator si nu prea avand in vedere... Deschide review

Astazi turnam in pahar un vin italian obtinut dintr-un soi de struguri mai putin cunoscut (Raboso Piave), lucru surprinzator si nu prea avand in vedere multitudinea de soiuri cultivate in peninsula italiana. Daca vinul aici de fata poarta numele de Sangue de Diavolo, trebuie sa stiti ca e genul de diavol care se imbraca de la Prada pentru ca, desi taninurile au o lucratura ferma, se integreaza manusa in in decorul plin de arome fructate (cirese negre, prune) si se lasă stranse intr-o mainera elegqnta in corsetul moale ce aminteste de foi de tutun si violeta.

Inchide review

Italia si vinurile ei minunate! Astazi un soi vechi, aproape uitat, pe care navigatorii ce poposeau in regiunea Veneto il supranumeau “vin de... Deschide review

Italia si vinurile ei minunate! Astazi un soi vechi, aproape uitat, pe care navigatorii ce poposeau in regiunea Veneto il supranumeau “vin de calatorie”. Numele i se trage de la vinurile pe care le da, inchise la culoare, cu tanin mult si arome insense de cirese negre, de mure și piper si de la faptul ca era unul dintre putinele vinuri ce puteau calatorii mult fara sa se altereze. CA' DI RAJO - Sangue del Diavolo - Raboso del Piave exemplifica perfect tipicul strugurelui si al regiunii facand figura buna langa momente de toamna cu seri reci, langa branzeturi tari maturate sau vinete umplute sau neaosa pastrama de berbecut.

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

Fondata in 2005 de catre familia Cecchetto, crama Ca’ Di Rajo este situata in apropiere de Venetia, Italia. Astazi, proprietatea este condusa de fratii Simone, Alessio si Fabio, fiind recunoscuta peste tot in lume pentru vinurile sale, dar si pentru metodele noi de vinificare. Sangue Del Diavolo Raboso Del Piave Doc este un vin rosu rubiniu intens, cu note olfactive care amintesc de cirese, mure, cirese negre, prune, scortisoara, vanilie, piper, piele si tutun. Somptuos si cu o aciditate placuta pe palat, vinul scoate in evidenta taninuri puternice si un postgust lung si placut. Va recomandam sa degustati acest vin la 18-20 de grade Celsius, alaturi de preparate din carne de vanat, branzeturi maturate, parmezan sau mancaruri mai grase.

Cele mai
cumparate
vinuri

Ne dorim ca experienta ta alaturi de noi sa fie una lipsita de dificultati. Daca insa ceva nu functioneaza sau ai vreo recomandare pentru noi, iti stam la dispozitie.
P.S.: 🍷 Don`t drink and type...