Skip to main content
Nu sunt produse in cos!

✅ Vezi recomandarile expertilor pentru Paste

🐰 Vezi toate vinurile la oferta!

Sarbatori fericite! Revenim cu livrarile din data de 07.05.2024

NERIO RISERVA 2019 Schola Sarmenti

  • SEC
  • ROSU
  • LINISTIT
  • 750ML
  • CUPAJ
  • 14%
  • ITALIA

CE SPUN EXPERTII:

Alin Ioniţă
Alin Ioniţă
Diana Pavelescu
Diana Pavelescu
Valentin Ceafalău
Valentin Ceafalău
Alin Ioniţă
Alin Ioniţă
Diana Pavelescu
Diana Pavelescu
Valentin Ceafalău
Valentin Ceafalău

Astazi ne intalnim cu un vin de zona calda. Este inzestrat cu parfumuri aprinse de cireasa si arome mustoase, asezate in straturi. Iși lasă alcoolul sa... Deschide review

Astazi ne intalnim cu un vin de zona calda. Este inzestrat cu parfumuri aprinse de cireasa si arome mustoase, asezate in straturi. Iși lasă alcoolul sa se inhame la caleasca trasa de taninurile apasate, care brazdeaza totul in drumul lor, lasand in urma note vagi de pruna, visina si cimbrisor. Fara a se lauda cu o complexitate aromatica extraordinara, are acea aglomerare fructata si moliciunea necesara sa para suficient de prietenos si usor de baut.

Inchide review

Schola Sarmenti este o crama infiintata relativ recent, in 1999, ce cultiva soiuri autohtone din Puglia, scotand in evidenta terroir-ul din Salento. Un... Deschide review

Schola Sarmenti este o crama infiintata relativ recent, in 1999, ce cultiva soiuri autohtone din Puglia, scotand in evidenta terroir-ul din Salento. Un trend in crestere in toata lumea care ne ofera oportunitatea de a cunoaste vinuri speciale. Nerio este un asamblaj alcatuit din Negroamaro si Malvasia obtinut din struguri culesi si selectati manual, pentru a-si pastra integritatea. Fermentatia alcoolica si malolactica are loc in budane de stejar, urmata de o maturare de 8 luni in acelasi loc si de 10 luni invechire la sticla. Fiind o zona calda aromele sunt de fructe coapte, cirese negre, mure, lemn dulce, alaturi de masline, rozmarin si salvie. Alcoolul ridicat, de 14% este echilibrat de taninurile coapte, insa pregnante, cu o structura zvelta si bine definita. Un vin direct si usor de inteles, de baut acum, pe care il puteti combina cu toate felurile de paste, pizza sau branzeturi maturate.

Inchide review

Un vin creat pe sablonul “cate putin din toate”, in asa fel incat sa placa unui segment cat mai larg de consumatori. Aromele sunt bine dozate,... Deschide review

Un vin creat pe sablonul “cate putin din toate”, in asa fel incat sa placa unui segment cat mai larg de consumatori. Aromele sunt bine dozate, asa incat sa nu para “bombastic”, are consistenta, culoare si caldura, are aciditate si dulceata deopotriva, taninurile atletice ii dau structura, cat sa il treaca in categoria “vinuri serioase”. Trezeste amintirea visinelor coapte, a ciocolatei amarui si a gemului de prune, a vaniliei si a frunzei de tabac, cu usoare senzatii minerale. Gustul este echilibrat, catifelat si suculent, cu personalitate si un postgust cald si lung, ce aduce dupa sine tonuri fructat-vanilate, dar si un pic de condiment dulce.

Inchide review

Astazi ne intalnim cu un vin de zona calda. Este inzestrat cu parfumuri aprinse de cireasa si arome mustoase, asezate in straturi. Iși lasă alcoolul sa... Deschide review

Astazi ne intalnim cu un vin de zona calda. Este inzestrat cu parfumuri aprinse de cireasa si arome mustoase, asezate in straturi. Iși lasă alcoolul sa se inhame la caleasca trasa de taninurile apasate, care brazdeaza totul in drumul lor, lasand in urma note vagi de pruna, visina si cimbrisor. Fara a se lauda cu o complexitate aromatica extraordinara, are acea aglomerare fructata si moliciunea necesara sa para suficient de prietenos si usor de baut.

Inchide review

Schola Sarmenti este o crama infiintata relativ recent, in 1999, ce cultiva soiuri autohtone din Puglia, scotand in evidenta terroir-ul din Salento. Un... Deschide review

Schola Sarmenti este o crama infiintata relativ recent, in 1999, ce cultiva soiuri autohtone din Puglia, scotand in evidenta terroir-ul din Salento. Un trend in crestere in toata lumea care ne ofera oportunitatea de a cunoaste vinuri speciale. Nerio este un asamblaj alcatuit din Negroamaro si Malvasia obtinut din struguri culesi si selectati manual, pentru a-si pastra integritatea. Fermentatia alcoolica si malolactica are loc in budane de stejar, urmata de o maturare de 8 luni in acelasi loc si de 10 luni invechire la sticla. Fiind o zona calda aromele sunt de fructe coapte, cirese negre, mure, lemn dulce, alaturi de masline, rozmarin si salvie. Alcoolul ridicat, de 14% este echilibrat de taninurile coapte, insa pregnante, cu o structura zvelta si bine definita. Un vin direct si usor de inteles, de baut acum, pe care il puteti combina cu toate felurile de paste, pizza sau branzeturi maturate.

Inchide review

Un vin creat pe sablonul “cate putin din toate”, in asa fel incat sa placa unui segment cat mai larg de consumatori. Aromele sunt bine dozate,... Deschide review

Un vin creat pe sablonul “cate putin din toate”, in asa fel incat sa placa unui segment cat mai larg de consumatori. Aromele sunt bine dozate, asa incat sa nu para “bombastic”, are consistenta, culoare si caldura, are aciditate si dulceata deopotriva, taninurile atletice ii dau structura, cat sa il treaca in categoria “vinuri serioase”. Trezeste amintirea visinelor coapte, a ciocolatei amarui si a gemului de prune, a vaniliei si a frunzei de tabac, cu usoare senzatii minerale. Gustul este echilibrat, catifelat si suculent, cu personalitate si un postgust cald si lung, ce aduce dupa sine tonuri fructat-vanilate, dar si un pic de condiment dulce.

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

95 puncte Luca Maroni

Crama Schola Sarmenti a fost fondata in 1999, vinurile realizate aici conturand fidel caracteristicile terroir-ului din Salento, Puglia. Recomandarea noastra de astazi, Nerio 2019, este un vin rosu rubiniu cu tente violete, un cupaj interesant din soiurile Malvasia Nera si Negroamaro. Vinul dezvaluie arome de fructe foarte bine coapte, urmate de notele picant-dulcege. Complex si rafinat, vinul are pe final o textura intensa, eleganta. Degustati acest vin la o temperatura de 16-18 grade Celsius, alaturi de branzeturi maturate, preparate din carne rosie sau vanat.

  • easter
NERIO RISERVA 2019 easter
  • 95 85 -11%
    Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"
95 85 -11%
Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"

CE SPUN EXPERTII:

Alin Ioniţă
Alin Ioniţă
Diana Pavelescu
Diana Pavelescu
Valentin Ceafalău
Valentin Ceafalău
Alin Ioniţă
Alin Ioniţă
Diana Pavelescu
Diana Pavelescu
Valentin Ceafalău
Valentin Ceafalău

Astazi ne intalnim cu un vin de zona calda. Este inzestrat cu parfumuri aprinse de cireasa si arome mustoase, asezate in straturi. Iși lasă alcoolul sa... Deschide review

Astazi ne intalnim cu un vin de zona calda. Este inzestrat cu parfumuri aprinse de cireasa si arome mustoase, asezate in straturi. Iși lasă alcoolul sa se inhame la caleasca trasa de taninurile apasate, care brazdeaza totul in drumul lor, lasand in urma note vagi de pruna, visina si cimbrisor. Fara a se lauda cu o complexitate aromatica extraordinara, are acea aglomerare fructata si moliciunea necesara sa para suficient de prietenos si usor de baut.

Inchide review

Schola Sarmenti este o crama infiintata relativ recent, in 1999, ce cultiva soiuri autohtone din Puglia, scotand in evidenta terroir-ul din Salento. Un... Deschide review

Schola Sarmenti este o crama infiintata relativ recent, in 1999, ce cultiva soiuri autohtone din Puglia, scotand in evidenta terroir-ul din Salento. Un trend in crestere in toata lumea care ne ofera oportunitatea de a cunoaste vinuri speciale. Nerio este un asamblaj alcatuit din Negroamaro si Malvasia obtinut din struguri culesi si selectati manual, pentru a-si pastra integritatea. Fermentatia alcoolica si malolactica are loc in budane de stejar, urmata de o maturare de 8 luni in acelasi loc si de 10 luni invechire la sticla. Fiind o zona calda aromele sunt de fructe coapte, cirese negre, mure, lemn dulce, alaturi de masline, rozmarin si salvie. Alcoolul ridicat, de 14% este echilibrat de taninurile coapte, insa pregnante, cu o structura zvelta si bine definita. Un vin direct si usor de inteles, de baut acum, pe care il puteti combina cu toate felurile de paste, pizza sau branzeturi maturate.

Inchide review

Un vin creat pe sablonul “cate putin din toate”, in asa fel incat sa placa unui segment cat mai larg de consumatori. Aromele sunt bine dozate,... Deschide review

Un vin creat pe sablonul “cate putin din toate”, in asa fel incat sa placa unui segment cat mai larg de consumatori. Aromele sunt bine dozate, asa incat sa nu para “bombastic”, are consistenta, culoare si caldura, are aciditate si dulceata deopotriva, taninurile atletice ii dau structura, cat sa il treaca in categoria “vinuri serioase”. Trezeste amintirea visinelor coapte, a ciocolatei amarui si a gemului de prune, a vaniliei si a frunzei de tabac, cu usoare senzatii minerale. Gustul este echilibrat, catifelat si suculent, cu personalitate si un postgust cald si lung, ce aduce dupa sine tonuri fructat-vanilate, dar si un pic de condiment dulce.

Inchide review

Astazi ne intalnim cu un vin de zona calda. Este inzestrat cu parfumuri aprinse de cireasa si arome mustoase, asezate in straturi. Iși lasă alcoolul sa... Deschide review

Astazi ne intalnim cu un vin de zona calda. Este inzestrat cu parfumuri aprinse de cireasa si arome mustoase, asezate in straturi. Iși lasă alcoolul sa se inhame la caleasca trasa de taninurile apasate, care brazdeaza totul in drumul lor, lasand in urma note vagi de pruna, visina si cimbrisor. Fara a se lauda cu o complexitate aromatica extraordinara, are acea aglomerare fructata si moliciunea necesara sa para suficient de prietenos si usor de baut.

Inchide review

Schola Sarmenti este o crama infiintata relativ recent, in 1999, ce cultiva soiuri autohtone din Puglia, scotand in evidenta terroir-ul din Salento. Un... Deschide review

Schola Sarmenti este o crama infiintata relativ recent, in 1999, ce cultiva soiuri autohtone din Puglia, scotand in evidenta terroir-ul din Salento. Un trend in crestere in toata lumea care ne ofera oportunitatea de a cunoaste vinuri speciale. Nerio este un asamblaj alcatuit din Negroamaro si Malvasia obtinut din struguri culesi si selectati manual, pentru a-si pastra integritatea. Fermentatia alcoolica si malolactica are loc in budane de stejar, urmata de o maturare de 8 luni in acelasi loc si de 10 luni invechire la sticla. Fiind o zona calda aromele sunt de fructe coapte, cirese negre, mure, lemn dulce, alaturi de masline, rozmarin si salvie. Alcoolul ridicat, de 14% este echilibrat de taninurile coapte, insa pregnante, cu o structura zvelta si bine definita. Un vin direct si usor de inteles, de baut acum, pe care il puteti combina cu toate felurile de paste, pizza sau branzeturi maturate.

Inchide review

Un vin creat pe sablonul “cate putin din toate”, in asa fel incat sa placa unui segment cat mai larg de consumatori. Aromele sunt bine dozate,... Deschide review

Un vin creat pe sablonul “cate putin din toate”, in asa fel incat sa placa unui segment cat mai larg de consumatori. Aromele sunt bine dozate, asa incat sa nu para “bombastic”, are consistenta, culoare si caldura, are aciditate si dulceata deopotriva, taninurile atletice ii dau structura, cat sa il treaca in categoria “vinuri serioase”. Trezeste amintirea visinelor coapte, a ciocolatei amarui si a gemului de prune, a vaniliei si a frunzei de tabac, cu usoare senzatii minerale. Gustul este echilibrat, catifelat si suculent, cu personalitate si un postgust cald si lung, ce aduce dupa sine tonuri fructat-vanilate, dar si un pic de condiment dulce.

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

95 puncte Luca Maroni

Crama Schola Sarmenti a fost fondata in 1999, vinurile realizate aici conturand fidel caracteristicile terroir-ului din Salento, Puglia. Recomandarea noastra de astazi, Nerio 2019, este un vin rosu rubiniu cu tente violete, un cupaj interesant din soiurile Malvasia Nera si Negroamaro. Vinul dezvaluie arome de fructe foarte bine coapte, urmate de notele picant-dulcege. Complex si rafinat, vinul are pe final o textura intensa, eleganta. Degustati acest vin la o temperatura de 16-18 grade Celsius, alaturi de branzeturi maturate, preparate din carne rosie sau vanat.

Cele mai
cumparate
vinuri

Ne dorim ca experienta ta alaturi de noi sa fie una lipsita de dificultati. Daca insa ceva nu functioneaza sau ai vreo recomandare pentru noi, iti stam la dispozitie.
P.S.: 🍷 Don`t drink and type...