Skip to main content
Nu sunt produse in cos!

1 alb + 1 rosu = 1 set de 🥂 din cristal Tritan

In plus, comanzi de +150 lei, primesti 150 lei.

NAVICELLA ROSU 2019 Crama Jelna

  • SEC
  • ROSU
  • LINISTIT
  • 750ML
  • CUPAJ
  • 13,2%
  • ROMANIA

CE SPUN EXPERTII:

Mihai Oprea
Mihai Oprea
Marius Cristian
Marius Cristian
George Mitea
George Mitea
Mihai Oprea
Mihai Oprea
Marius Cristian
Marius Cristian
George Mitea
George Mitea

Vinurile mari nu trebuie să fie neapărat dense, gemoase și cu alcoolul ridicat; de fapt eleganța stă în subtilitate. Iar vinul de față... Deschide review

Vinurile mari nu trebuie să fie neapărat dense, gemoase și cu alcoolul ridicat; de fapt eleganța stă în subtilitate. Iar vinul de față marchează la capitolul rafinament, cu un corp suplu, arome ce îmbină fructe roșii și mirodenii, tanini bine integrați și alcool reținut. Pentru pregătirile de Sărbători să aveți în vedere o asociere cu cârnați proaspeți la tigaie și cartofi dulci.

Inchide review

Olfactiv e sobru si vine peste noi in valuri: aromele lemnului si fructele rosii duc greul asaltului, dar avem parte si de efluvii condimentate, adieri... Deschide review

Olfactiv e sobru si vine peste noi in valuri: aromele lemnului si fructele rosii duc greul asaltului, dar avem parte si de efluvii condimentate, adieri minerale, ba chiar si o aluzie de carne maturata. Corpul,suplu, rotund si matasos, vine perfect in prelungire si e, poate, mai lejer decat ne-am putea astepta (dar asta, cel putin din punctul meu de vedere, e de bine). Defecte? Poate unul singur, nu pot scapa de senzatia ca l-am gustat un pic cam devreme. Nu ma intelegeti gresit, e foarte bun si-acum, incercam doar sa va sugerez ca e genul de vin din care, daca aveti conditiile necesare, merita sa va faceti provizii si sa destupati cate o sticla-doua pe an. Producatorul ne sugereaza sa-l pastram pana-n 2029, eu as fi chiar un pic mai optimist.

Inchide review

Din Bistrita Nasaud nu vin doar mari scriitori datatori de frisoane la BAC, cum ar fi Cosbuc sau Rebreanu, ci si o pleiada de crame tinere din de altfel... Deschide review

Din Bistrita Nasaud nu vin doar mari scriitori datatori de frisoane la BAC, cum ar fi Cosbuc sau Rebreanu, ci si o pleiada de crame tinere din de altfel istorica regiune a tarii, cu indelungata traditiei in cultivarea vitei de vie. Dintre ele se remarca Jelna, care a reusit sa exploateze specificul mai racoros al zonei, propunand ca vin mare al cramei un cupaj in care pretentiosul Pinot noir este rege, ajutat de nobilii de serviciu ai podgoriilor lumii Cabernet Sauvignon si Merlot. Rezultatul este un vin serios, care insa reuseste usor sa se destinda si sa se manifeste jovial. Exista o suplete necaracteristica blendurilor mai sudice, insa exista si o finete in plus, nefortata si naturala. Exista si arome de baric, condimentate, care completeaza miezul fructat, de fructe rosii, porumbe coapte, cu o taninozitate moderata. E un vin care poate fi consumat cu succes acum, insa l-as mai lasa cativa ani sa se deplieze total.

Inchide review

Vinurile mari nu trebuie să fie neapărat dense, gemoase și cu alcoolul ridicat; de fapt eleganța stă în subtilitate. Iar vinul de față... Deschide review

Vinurile mari nu trebuie să fie neapărat dense, gemoase și cu alcoolul ridicat; de fapt eleganța stă în subtilitate. Iar vinul de față marchează la capitolul rafinament, cu un corp suplu, arome ce îmbină fructe roșii și mirodenii, tanini bine integrați și alcool reținut. Pentru pregătirile de Sărbători să aveți în vedere o asociere cu cârnați proaspeți la tigaie și cartofi dulci.

Inchide review

Olfactiv e sobru si vine peste noi in valuri: aromele lemnului si fructele rosii duc greul asaltului, dar avem parte si de efluvii condimentate, adieri... Deschide review

Olfactiv e sobru si vine peste noi in valuri: aromele lemnului si fructele rosii duc greul asaltului, dar avem parte si de efluvii condimentate, adieri minerale, ba chiar si o aluzie de carne maturata. Corpul,suplu, rotund si matasos, vine perfect in prelungire si e, poate, mai lejer decat ne-am putea astepta (dar asta, cel putin din punctul meu de vedere, e de bine). Defecte? Poate unul singur, nu pot scapa de senzatia ca l-am gustat un pic cam devreme. Nu ma intelegeti gresit, e foarte bun si-acum, incercam doar sa va sugerez ca e genul de vin din care, daca aveti conditiile necesare, merita sa va faceti provizii si sa destupati cate o sticla-doua pe an. Producatorul ne sugereaza sa-l pastram pana-n 2029, eu as fi chiar un pic mai optimist.

Inchide review

Din Bistrita Nasaud nu vin doar mari scriitori datatori de frisoane la BAC, cum ar fi Cosbuc sau Rebreanu, ci si o pleiada de crame tinere din de altfel... Deschide review

Din Bistrita Nasaud nu vin doar mari scriitori datatori de frisoane la BAC, cum ar fi Cosbuc sau Rebreanu, ci si o pleiada de crame tinere din de altfel istorica regiune a tarii, cu indelungata traditiei in cultivarea vitei de vie. Dintre ele se remarca Jelna, care a reusit sa exploateze specificul mai racoros al zonei, propunand ca vin mare al cramei un cupaj in care pretentiosul Pinot noir este rege, ajutat de nobilii de serviciu ai podgoriilor lumii Cabernet Sauvignon si Merlot. Rezultatul este un vin serios, care insa reuseste usor sa se destinda si sa se manifeste jovial. Exista o suplete necaracteristica blendurilor mai sudice, insa exista si o finete in plus, nefortata si naturala. Exista si arome de baric, condimentate, care completeaza miezul fructat, de fructe rosii, porumbe coapte, cu o taninozitate moderata. E un vin care poate fi consumat cu succes acum, insa l-as mai lasa cativa ani sa se deplieze total.

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

Navicella este un omagiu adus capodoperei pictorului Giotto di Bondone, una dintre copiile acesteia regasindu-se in biserica din Jelna. Un vin care imbina cultura cu traditia si istoria viticola a locului, recomandarea noastra de astazi, Navicella 2019, este un vin realizat din Pinot Noir, Cabernet Sauvignon si Merlot. Rosu rubiniu, cu tente visinii, vinul isi descopera eleganta mai intai prin notele olfactive de fructe si condimente, dupa care prin aromele catifelate, fructate, evidentiind totodata si o aciditate vioaie. Va recomandam servirea acestui vin la 14-16 grade Celsius, alaturi branzeturi sau de preparate din carne de miel, pui si vita.

NAVICELLA ROSU 2019
  • 165
    Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"
165
Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"

CE SPUN EXPERTII:

Mihai Oprea
Mihai Oprea
Marius Cristian
Marius Cristian
George Mitea
George Mitea
Mihai Oprea
Mihai Oprea
Marius Cristian
Marius Cristian
George Mitea
George Mitea

Vinurile mari nu trebuie să fie neapărat dense, gemoase și cu alcoolul ridicat; de fapt eleganța stă în subtilitate. Iar vinul de față... Deschide review

Vinurile mari nu trebuie să fie neapărat dense, gemoase și cu alcoolul ridicat; de fapt eleganța stă în subtilitate. Iar vinul de față marchează la capitolul rafinament, cu un corp suplu, arome ce îmbină fructe roșii și mirodenii, tanini bine integrați și alcool reținut. Pentru pregătirile de Sărbători să aveți în vedere o asociere cu cârnați proaspeți la tigaie și cartofi dulci.

Inchide review

Olfactiv e sobru si vine peste noi in valuri: aromele lemnului si fructele rosii duc greul asaltului, dar avem parte si de efluvii condimentate, adieri... Deschide review

Olfactiv e sobru si vine peste noi in valuri: aromele lemnului si fructele rosii duc greul asaltului, dar avem parte si de efluvii condimentate, adieri minerale, ba chiar si o aluzie de carne maturata. Corpul,suplu, rotund si matasos, vine perfect in prelungire si e, poate, mai lejer decat ne-am putea astepta (dar asta, cel putin din punctul meu de vedere, e de bine). Defecte? Poate unul singur, nu pot scapa de senzatia ca l-am gustat un pic cam devreme. Nu ma intelegeti gresit, e foarte bun si-acum, incercam doar sa va sugerez ca e genul de vin din care, daca aveti conditiile necesare, merita sa va faceti provizii si sa destupati cate o sticla-doua pe an. Producatorul ne sugereaza sa-l pastram pana-n 2029, eu as fi chiar un pic mai optimist.

Inchide review

Din Bistrita Nasaud nu vin doar mari scriitori datatori de frisoane la BAC, cum ar fi Cosbuc sau Rebreanu, ci si o pleiada de crame tinere din de altfel... Deschide review

Din Bistrita Nasaud nu vin doar mari scriitori datatori de frisoane la BAC, cum ar fi Cosbuc sau Rebreanu, ci si o pleiada de crame tinere din de altfel istorica regiune a tarii, cu indelungata traditiei in cultivarea vitei de vie. Dintre ele se remarca Jelna, care a reusit sa exploateze specificul mai racoros al zonei, propunand ca vin mare al cramei un cupaj in care pretentiosul Pinot noir este rege, ajutat de nobilii de serviciu ai podgoriilor lumii Cabernet Sauvignon si Merlot. Rezultatul este un vin serios, care insa reuseste usor sa se destinda si sa se manifeste jovial. Exista o suplete necaracteristica blendurilor mai sudice, insa exista si o finete in plus, nefortata si naturala. Exista si arome de baric, condimentate, care completeaza miezul fructat, de fructe rosii, porumbe coapte, cu o taninozitate moderata. E un vin care poate fi consumat cu succes acum, insa l-as mai lasa cativa ani sa se deplieze total.

Inchide review

Vinurile mari nu trebuie să fie neapărat dense, gemoase și cu alcoolul ridicat; de fapt eleganța stă în subtilitate. Iar vinul de față... Deschide review

Vinurile mari nu trebuie să fie neapărat dense, gemoase și cu alcoolul ridicat; de fapt eleganța stă în subtilitate. Iar vinul de față marchează la capitolul rafinament, cu un corp suplu, arome ce îmbină fructe roșii și mirodenii, tanini bine integrați și alcool reținut. Pentru pregătirile de Sărbători să aveți în vedere o asociere cu cârnați proaspeți la tigaie și cartofi dulci.

Inchide review

Olfactiv e sobru si vine peste noi in valuri: aromele lemnului si fructele rosii duc greul asaltului, dar avem parte si de efluvii condimentate, adieri... Deschide review

Olfactiv e sobru si vine peste noi in valuri: aromele lemnului si fructele rosii duc greul asaltului, dar avem parte si de efluvii condimentate, adieri minerale, ba chiar si o aluzie de carne maturata. Corpul,suplu, rotund si matasos, vine perfect in prelungire si e, poate, mai lejer decat ne-am putea astepta (dar asta, cel putin din punctul meu de vedere, e de bine). Defecte? Poate unul singur, nu pot scapa de senzatia ca l-am gustat un pic cam devreme. Nu ma intelegeti gresit, e foarte bun si-acum, incercam doar sa va sugerez ca e genul de vin din care, daca aveti conditiile necesare, merita sa va faceti provizii si sa destupati cate o sticla-doua pe an. Producatorul ne sugereaza sa-l pastram pana-n 2029, eu as fi chiar un pic mai optimist.

Inchide review

Din Bistrita Nasaud nu vin doar mari scriitori datatori de frisoane la BAC, cum ar fi Cosbuc sau Rebreanu, ci si o pleiada de crame tinere din de altfel... Deschide review

Din Bistrita Nasaud nu vin doar mari scriitori datatori de frisoane la BAC, cum ar fi Cosbuc sau Rebreanu, ci si o pleiada de crame tinere din de altfel istorica regiune a tarii, cu indelungata traditiei in cultivarea vitei de vie. Dintre ele se remarca Jelna, care a reusit sa exploateze specificul mai racoros al zonei, propunand ca vin mare al cramei un cupaj in care pretentiosul Pinot noir este rege, ajutat de nobilii de serviciu ai podgoriilor lumii Cabernet Sauvignon si Merlot. Rezultatul este un vin serios, care insa reuseste usor sa se destinda si sa se manifeste jovial. Exista o suplete necaracteristica blendurilor mai sudice, insa exista si o finete in plus, nefortata si naturala. Exista si arome de baric, condimentate, care completeaza miezul fructat, de fructe rosii, porumbe coapte, cu o taninozitate moderata. E un vin care poate fi consumat cu succes acum, insa l-as mai lasa cativa ani sa se deplieze total.

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

Navicella este un omagiu adus capodoperei pictorului Giotto di Bondone, una dintre copiile acesteia regasindu-se in biserica din Jelna. Un vin care imbina cultura cu traditia si istoria viticola a locului, recomandarea noastra de astazi, Navicella 2019, este un vin realizat din Pinot Noir, Cabernet Sauvignon si Merlot. Rosu rubiniu, cu tente visinii, vinul isi descopera eleganta mai intai prin notele olfactive de fructe si condimente, dupa care prin aromele catifelate, fructate, evidentiind totodata si o aciditate vioaie. Va recomandam servirea acestui vin la 14-16 grade Celsius, alaturi branzeturi sau de preparate din carne de miel, pui si vita.

Cele mai
cumparate
vinuri

ISPITA

ISPITA Crama Oprisor

Ne dorim ca experienta ta alaturi de noi sa fie una lipsita de dificultati. Daca insa ceva nu functioneaza sau ai vreo recomandare pentru noi, iti stam la dispozitie.
P.S.: 🍷 Don`t drink and type...