Skip to main content
Nu sunt produse in cos!

MARIONETTE MONASTRELL SYRAH 2021 Ego Bodegas

  • SEC
  • ROSU
  • LINISTIT
  • 750ML
  • CUPAJ
  • 14%
  • SPANIA

CE SPUN EXPERTII:

Valentin Ceafalău
Valentin Ceafalău
Cosmin Tudoran
Cosmin Tudoran
Răzvan Avram
Răzvan Avram
Valentin Ceafalău
Valentin Ceafalău
Cosmin Tudoran
Cosmin Tudoran
Răzvan Avram
Răzvan Avram

O combinatie interesanta si exotica de soiuri, care iti arata inca de le primele note ca provine dintr-o zona cu clima calda, mediteraneeana, cu tonuri... Deschide review

O combinatie interesanta si exotica de soiuri, care iti arata inca de le primele note ca provine dintr-o zona cu clima calda, mediteraneeana, cu tonuri aromatice, “colorate”, pline si coapte. Bineinteles ca isi pune “accentele” pe senzatiile fructate de coacaze negre, de cirese amarui si mure, insa printre acestea strecoara si niste tente de ciocolata, de frunze uscate si condimente exotice. Se bea usor, este lejer si destul de prietenos, cu o aciditate de visine amarui, taninuri granulate si o mineralitate prezenta. Pe final, vinul se dimensioneaza cu ajutorul tentelor aprins-condimentate conferite de volumul alcoolic, punand in valoare senzatiile fructate.

Inchide review

Cand spui Jumilla spui Mourvèdre. Pardon, Mataro. Hai, fie, Monastrell. Taram pe care strugurii din zona La Mancha se “prajesc” la 3000... Deschide review

Cand spui Jumilla spui Mourvèdre. Pardon, Mataro. Hai, fie, Monastrell. Taram pe care strugurii din zona La Mancha se “prajesc” la 3000 de ore insolate stropite doar cu 300 de litri la hectar anual. Ciorchinii mici ofera zaharuri destule, aciditate la fel si o pielita groasa. Sol negru amestecat cu calcar ce ofera o remanescenta buna a apei, fapt pentru care vita de vie se simte bine si fara ploi dese. pH mare, salinitate mica, minerale destule. Marioneta de azi e condusa din doua fire, una mecanica, alta automatizata, cu vinificarea separata a celor doi struguri. Blendul obtinut e un vin direct, tanar, fara fuss. Fructat, elegant, cu tanini potriviti si aciditate placuta. Cirese negre, coacaze si niscaiva piele. Placut unei mese cu carne nu foarte grasa, o pasta ragu sau, de ce nu, chiar a uneia cu burger.

Inchide review

Un cupaj din Monastrell (sau Mourvèdre, cum ii zic francezii) si Syrah, provenind din regiunea spaniola Jumilla, un vin foarte tanar dar deja gata... Deschide review

Un cupaj din Monastrell (sau Mourvèdre, cum ii zic francezii) si Syrah, provenind din regiunea spaniola Jumilla, un vin foarte tanar dar deja gata de baut, care aduce in pahare un mix de fructe rosii crocante, totul invaluit intr-o mantie fina de condimente. Culoarea este rubiniu inchis, stralucitor, iar nasul, elegant, vine cu arome de visinata, piper negru si impresii ierboase. Corpul suplu si “degraba curgator” are taninuri fine si dulci, o aciditate vie si alcool bine integrat. Gustul aduce prune, visine si cirese negre, la care se adauga senzatii de scortisoara si lemn dulce. Postgustul, intens si proaspat, lasa note de coacaze rosii si aluzii de carne cruda. Se poate servi fara oxigenare, la o temperatura de 14-16 grade Celsius, alaturi de o portie zdravana de sarmale in foi de vita.

Inchide review

O combinatie interesanta si exotica de soiuri, care iti arata inca de le primele note ca provine dintr-o zona cu clima calda, mediteraneeana, cu tonuri... Deschide review

O combinatie interesanta si exotica de soiuri, care iti arata inca de le primele note ca provine dintr-o zona cu clima calda, mediteraneeana, cu tonuri aromatice, “colorate”, pline si coapte. Bineinteles ca isi pune “accentele” pe senzatiile fructate de coacaze negre, de cirese amarui si mure, insa printre acestea strecoara si niste tente de ciocolata, de frunze uscate si condimente exotice. Se bea usor, este lejer si destul de prietenos, cu o aciditate de visine amarui, taninuri granulate si o mineralitate prezenta. Pe final, vinul se dimensioneaza cu ajutorul tentelor aprins-condimentate conferite de volumul alcoolic, punand in valoare senzatiile fructate.

Inchide review

Cand spui Jumilla spui Mourvèdre. Pardon, Mataro. Hai, fie, Monastrell. Taram pe care strugurii din zona La Mancha se “prajesc” la 3000... Deschide review

Cand spui Jumilla spui Mourvèdre. Pardon, Mataro. Hai, fie, Monastrell. Taram pe care strugurii din zona La Mancha se “prajesc” la 3000 de ore insolate stropite doar cu 300 de litri la hectar anual. Ciorchinii mici ofera zaharuri destule, aciditate la fel si o pielita groasa. Sol negru amestecat cu calcar ce ofera o remanescenta buna a apei, fapt pentru care vita de vie se simte bine si fara ploi dese. pH mare, salinitate mica, minerale destule. Marioneta de azi e condusa din doua fire, una mecanica, alta automatizata, cu vinificarea separata a celor doi struguri. Blendul obtinut e un vin direct, tanar, fara fuss. Fructat, elegant, cu tanini potriviti si aciditate placuta. Cirese negre, coacaze si niscaiva piele. Placut unei mese cu carne nu foarte grasa, o pasta ragu sau, de ce nu, chiar a uneia cu burger.

Inchide review

Un cupaj din Monastrell (sau Mourvèdre, cum ii zic francezii) si Syrah, provenind din regiunea spaniola Jumilla, un vin foarte tanar dar deja gata... Deschide review

Un cupaj din Monastrell (sau Mourvèdre, cum ii zic francezii) si Syrah, provenind din regiunea spaniola Jumilla, un vin foarte tanar dar deja gata de baut, care aduce in pahare un mix de fructe rosii crocante, totul invaluit intr-o mantie fina de condimente. Culoarea este rubiniu inchis, stralucitor, iar nasul, elegant, vine cu arome de visinata, piper negru si impresii ierboase. Corpul suplu si “degraba curgator” are taninuri fine si dulci, o aciditate vie si alcool bine integrat. Gustul aduce prune, visine si cirese negre, la care se adauga senzatii de scortisoara si lemn dulce. Postgustul, intens si proaspat, lasa note de coacaze rosii si aluzii de carne cruda. Se poate servi fara oxigenare, la o temperatura de 14-16 grade Celsius, alaturi de o portie zdravana de sarmale in foi de vita.

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

Ego Bodegas este localizata in Jumila, pe coasta Marii Mediterane, in sud-estul Spaniei. Vinurile cramei infiintate de Santos Ortiz si romanca Ioana Paunescu in 2011 sunt apreciate astazi peste tot in lume. Recomandarea noastra, Ego Bodegas Marionette 2021 Jumilla DOP, este un vin rosu realizat din struguri selectionati Monastrell si Syrah. Olfactiv, aduce in prim plan note de fructe intense, arome continuate si pe palat, alaturi de taninurile mature. Degustati acest vin la 16-18 grade Celsius, alaturi de preparate din vita, vanat sau porc, mezeluri, paste cu branzeturi, risotto.

MARIONETTE MONASTRELL SYRAH 2021

CE SPUN EXPERTII:

Valentin Ceafalău
Valentin Ceafalău
Cosmin Tudoran
Cosmin Tudoran
Răzvan Avram
Răzvan Avram
Valentin Ceafalău
Valentin Ceafalău
Cosmin Tudoran
Cosmin Tudoran
Răzvan Avram
Răzvan Avram

O combinatie interesanta si exotica de soiuri, care iti arata inca de le primele note ca provine dintr-o zona cu clima calda, mediteraneeana, cu tonuri... Deschide review

O combinatie interesanta si exotica de soiuri, care iti arata inca de le primele note ca provine dintr-o zona cu clima calda, mediteraneeana, cu tonuri aromatice, “colorate”, pline si coapte. Bineinteles ca isi pune “accentele” pe senzatiile fructate de coacaze negre, de cirese amarui si mure, insa printre acestea strecoara si niste tente de ciocolata, de frunze uscate si condimente exotice. Se bea usor, este lejer si destul de prietenos, cu o aciditate de visine amarui, taninuri granulate si o mineralitate prezenta. Pe final, vinul se dimensioneaza cu ajutorul tentelor aprins-condimentate conferite de volumul alcoolic, punand in valoare senzatiile fructate.

Inchide review

Cand spui Jumilla spui Mourvèdre. Pardon, Mataro. Hai, fie, Monastrell. Taram pe care strugurii din zona La Mancha se “prajesc” la 3000... Deschide review

Cand spui Jumilla spui Mourvèdre. Pardon, Mataro. Hai, fie, Monastrell. Taram pe care strugurii din zona La Mancha se “prajesc” la 3000 de ore insolate stropite doar cu 300 de litri la hectar anual. Ciorchinii mici ofera zaharuri destule, aciditate la fel si o pielita groasa. Sol negru amestecat cu calcar ce ofera o remanescenta buna a apei, fapt pentru care vita de vie se simte bine si fara ploi dese. pH mare, salinitate mica, minerale destule. Marioneta de azi e condusa din doua fire, una mecanica, alta automatizata, cu vinificarea separata a celor doi struguri. Blendul obtinut e un vin direct, tanar, fara fuss. Fructat, elegant, cu tanini potriviti si aciditate placuta. Cirese negre, coacaze si niscaiva piele. Placut unei mese cu carne nu foarte grasa, o pasta ragu sau, de ce nu, chiar a uneia cu burger.

Inchide review

Un cupaj din Monastrell (sau Mourvèdre, cum ii zic francezii) si Syrah, provenind din regiunea spaniola Jumilla, un vin foarte tanar dar deja gata... Deschide review

Un cupaj din Monastrell (sau Mourvèdre, cum ii zic francezii) si Syrah, provenind din regiunea spaniola Jumilla, un vin foarte tanar dar deja gata de baut, care aduce in pahare un mix de fructe rosii crocante, totul invaluit intr-o mantie fina de condimente. Culoarea este rubiniu inchis, stralucitor, iar nasul, elegant, vine cu arome de visinata, piper negru si impresii ierboase. Corpul suplu si “degraba curgator” are taninuri fine si dulci, o aciditate vie si alcool bine integrat. Gustul aduce prune, visine si cirese negre, la care se adauga senzatii de scortisoara si lemn dulce. Postgustul, intens si proaspat, lasa note de coacaze rosii si aluzii de carne cruda. Se poate servi fara oxigenare, la o temperatura de 14-16 grade Celsius, alaturi de o portie zdravana de sarmale in foi de vita.

Inchide review

O combinatie interesanta si exotica de soiuri, care iti arata inca de le primele note ca provine dintr-o zona cu clima calda, mediteraneeana, cu tonuri... Deschide review

O combinatie interesanta si exotica de soiuri, care iti arata inca de le primele note ca provine dintr-o zona cu clima calda, mediteraneeana, cu tonuri aromatice, “colorate”, pline si coapte. Bineinteles ca isi pune “accentele” pe senzatiile fructate de coacaze negre, de cirese amarui si mure, insa printre acestea strecoara si niste tente de ciocolata, de frunze uscate si condimente exotice. Se bea usor, este lejer si destul de prietenos, cu o aciditate de visine amarui, taninuri granulate si o mineralitate prezenta. Pe final, vinul se dimensioneaza cu ajutorul tentelor aprins-condimentate conferite de volumul alcoolic, punand in valoare senzatiile fructate.

Inchide review

Cand spui Jumilla spui Mourvèdre. Pardon, Mataro. Hai, fie, Monastrell. Taram pe care strugurii din zona La Mancha se “prajesc” la 3000... Deschide review

Cand spui Jumilla spui Mourvèdre. Pardon, Mataro. Hai, fie, Monastrell. Taram pe care strugurii din zona La Mancha se “prajesc” la 3000 de ore insolate stropite doar cu 300 de litri la hectar anual. Ciorchinii mici ofera zaharuri destule, aciditate la fel si o pielita groasa. Sol negru amestecat cu calcar ce ofera o remanescenta buna a apei, fapt pentru care vita de vie se simte bine si fara ploi dese. pH mare, salinitate mica, minerale destule. Marioneta de azi e condusa din doua fire, una mecanica, alta automatizata, cu vinificarea separata a celor doi struguri. Blendul obtinut e un vin direct, tanar, fara fuss. Fructat, elegant, cu tanini potriviti si aciditate placuta. Cirese negre, coacaze si niscaiva piele. Placut unei mese cu carne nu foarte grasa, o pasta ragu sau, de ce nu, chiar a uneia cu burger.

Inchide review

Un cupaj din Monastrell (sau Mourvèdre, cum ii zic francezii) si Syrah, provenind din regiunea spaniola Jumilla, un vin foarte tanar dar deja gata... Deschide review

Un cupaj din Monastrell (sau Mourvèdre, cum ii zic francezii) si Syrah, provenind din regiunea spaniola Jumilla, un vin foarte tanar dar deja gata de baut, care aduce in pahare un mix de fructe rosii crocante, totul invaluit intr-o mantie fina de condimente. Culoarea este rubiniu inchis, stralucitor, iar nasul, elegant, vine cu arome de visinata, piper negru si impresii ierboase. Corpul suplu si “degraba curgator” are taninuri fine si dulci, o aciditate vie si alcool bine integrat. Gustul aduce prune, visine si cirese negre, la care se adauga senzatii de scortisoara si lemn dulce. Postgustul, intens si proaspat, lasa note de coacaze rosii si aluzii de carne cruda. Se poate servi fara oxigenare, la o temperatura de 14-16 grade Celsius, alaturi de o portie zdravana de sarmale in foi de vita.

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

Ego Bodegas este localizata in Jumila, pe coasta Marii Mediterane, in sud-estul Spaniei. Vinurile cramei infiintate de Santos Ortiz si romanca Ioana Paunescu in 2011 sunt apreciate astazi peste tot in lume. Recomandarea noastra, Ego Bodegas Marionette 2021 Jumilla DOP, este un vin rosu realizat din struguri selectionati Monastrell si Syrah. Olfactiv, aduce in prim plan note de fructe intense, arome continuate si pe palat, alaturi de taninurile mature. Degustati acest vin la 16-18 grade Celsius, alaturi de preparate din vita, vanat sau porc, mezeluri, paste cu branzeturi, risotto.

Cele mai
cumparate
vinuri

Ne dorim ca experienta ta alaturi de noi sa fie una lipsita de dificultati. Daca insa ceva nu functioneaza sau ai vreo recomandare pentru noi, iti stam la dispozitie.
P.S.: 🍷 Don`t drink and type...