
MAGARI 2019 Gaja Ca'Marcanda
- SEC
- ROSU
- LINISTIT
- 750ML
- 14,5%
- ITALIA

Poza cu caracter informativ
94 de puncte Robert Parker, 93 puncte James Suckling
Achizitionata de Angelo Gaja in 1996, aceasta crama toscana a fost numita de Angelo Gaja Ca’Marcanda (“Casa negocierilor fara sfarsit”, in dialectul piemontez), pentru a evoca numarul mare de intalniri avute cu fostul proprietar pana la incheierea tranzactiei. Odata cu achizitionarea Ca’Marcanda, Angelo Gaja a urmarit sa transfere experienta sa piemonteza in celebra regiune Bolgheri, iar prin intelegerea relatiei dintre solurile toscane si soiurile internationale, sa puna in evidenta unicitatea vinurilor produse aici. Este recomandata decantarea pentru cel putin o ora.
Asamblaj de Cabernet Franc 60%, Cabernet Sauvignon 30% si Petit Verdot 10%, cu o perioada de maturare in butoi de stejar de 18 luni, Magari 2019 este o creatie complexa cu o corpolenta plina, taninuri elegante si final persistent. Este un vin rosu rubiniu inchis, cu irizatii purpurii, bogat in arome de prune, fructe negre si condimente dulci, cu note minerale. Se recomanda asocierea cu barbeque, branzeturi, miel, vanat, vita.
94 de puncte Robert Parker, 93 puncte James Suckling
Achizitionata de Angelo Gaja in 1996, aceasta crama toscana a fost numita de Angelo Gaja Ca’Marcanda (“Casa negocierilor fara sfarsit”, in dialectul piemontez), pentru a evoca numarul mare de intalniri avute cu fostul proprietar pana la incheierea tranzactiei. Odata cu achizitionarea Ca’Marcanda, Angelo Gaja a urmarit sa transfere experienta sa piemonteza in celebra regiune Bolgheri, iar prin intelegerea relatiei dintre solurile toscane si soiurile internationale, sa puna in evidenta unicitatea vinurilor produse aici. Este recomandata decantarea pentru cel putin o ora.
Asamblaj de Cabernet Franc 60%, Cabernet Sauvignon 30% si Petit Verdot 10%, cu o perioada de maturare in butoi de stejar de 18 luni, Magari 2019 este o creatie complexa cu o corpolenta plina, taninuri elegante si final persistent. Este un vin rosu rubiniu inchis, cu irizatii purpurii, bogat in arome de prune, fructe negre si condimente dulci, cu note minerale. Se recomanda asocierea cu barbeque, branzeturi, miel, vanat, vita.
-
The 60/30/10 blend of Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon and Petit Verdot in the 2016 Bolgheri Rosso Magari produces an expressive and opulent red wine, with great acidity and definition. The wine is firm and tightly wound, with secondary complexity that expresses itself in terms of tar, leather and spice. The tannins are supple and soft.
-
A very fresh nose with tons of dark fruit, such as brambleberries, blueberries and dark cherries, as well as vanilla, dried herbs and eucalyptus. Medium to full body, fresh acidity and a tight finish.