Skip to main content
Nu sunt produse in cos!

HERMANOS LURTON TEMPRANILLO 2018 Hermanos Lurton

CE SPUN EXPERTII:

Mihai Oprea
Mihai Oprea
Valentin Ceafalău
Valentin Ceafalău
Alin Ioniţă
Alin Ioniţă
Mihai Oprea
Mihai Oprea
Valentin Ceafalău
Valentin Ceafalău
Alin Ioniţă
Alin Ioniţă

Mai steampunk, mai mustăcios, atât după etichetă cât și după direcția gustativă, acest Tempranillo din regiunea spaniolă Toro e un mic... Deschide review

Mai steampunk, mai mustăcios, atât după etichetă cât și după direcția gustativă, acest Tempranillo din regiunea spaniolă Toro e un mic omagiu adus nostalgicilor după Belle Epoque. Găsiți din plin arome cărnoase, de fructe negre bine coapte, măsline , lemn dulce și ceai negru Ceylon, peste un corp robust cu tanini bătăioși. Dar nu-l luați foarte în serios, are și o latură fantezistă, ludică, e destul de suplu în gură iar finalul virează surprinzător spre note de flori uscate, ca un potpourri. Luați un bol de măsline marinate, niște mezeluri crud-uscate și poate o brânză tare, și puneți un film fantasy -Van Helsing, Busola de Aur sau Sherlock Holmes.

Inchide review

Un Tempranillo care poate sa fie extrem de atractiv pentru o categorie mare de consumatori, deorece este vinificat într-o manieră modernă, ce... Deschide review

Un Tempranillo care poate sa fie extrem de atractiv pentru o categorie mare de consumatori, deorece este vinificat într-o manieră modernă, ce mizează pe intensitatea aromatică si concentrarea fructului. Aromatic, livrează senzații intense de mure coapte, prune și vișine amărui, așezate pe un fundal vanilat, cu tente secundare de ciocolată, piele tăbăcită, lemn dulce și condimente uscate. Gustul are o vioiciune interesantă ce îl face ușor de consumat și de înțeles, cu o aciditate de fructe roșii suculente și taninuri catifelate. Are o corpolență medie și se încordează un pic pe finalul de intensitate medie, unde aduce niște impresii condimentat-tonice, ușor vegetale, alături de notele fructat-vanilate.

Inchide review

Astazi, direct din zona Torro, ne "clătim" păhărele cu un Tempranillo (a se citi, cel mai promițător sau interesat soi spaniol) cald și... Deschide review

Astazi, direct din zona Torro, ne "clătim" păhărele cu un Tempranillo (a se citi, cel mai promițător sau interesat soi spaniol) cald și îmbietor. Nasul sau etalează parfum de vanilie și fructe negre rascoapte, iar gustul se roteste în jurul prunelor coapte și al murelor suculente peste care, vin în valuri nuantele de vanilie și caramel. Vinul are o evoluție scurta, dar energica, precum al unui foc de artificii ce se încheie moale, vanilat, parca și ușor balsamic.

Inchide review

Mai steampunk, mai mustăcios, atât după etichetă cât și după direcția gustativă, acest Tempranillo din regiunea spaniolă Toro e un mic... Deschide review

Mai steampunk, mai mustăcios, atât după etichetă cât și după direcția gustativă, acest Tempranillo din regiunea spaniolă Toro e un mic omagiu adus nostalgicilor după Belle Epoque. Găsiți din plin arome cărnoase, de fructe negre bine coapte, măsline , lemn dulce și ceai negru Ceylon, peste un corp robust cu tanini bătăioși. Dar nu-l luați foarte în serios, are și o latură fantezistă, ludică, e destul de suplu în gură iar finalul virează surprinzător spre note de flori uscate, ca un potpourri. Luați un bol de măsline marinate, niște mezeluri crud-uscate și poate o brânză tare, și puneți un film fantasy -Van Helsing, Busola de Aur sau Sherlock Holmes.

Inchide review

Un Tempranillo care poate sa fie extrem de atractiv pentru o categorie mare de consumatori, deorece este vinificat într-o manieră modernă, ce... Deschide review

Un Tempranillo care poate sa fie extrem de atractiv pentru o categorie mare de consumatori, deorece este vinificat într-o manieră modernă, ce mizează pe intensitatea aromatică si concentrarea fructului. Aromatic, livrează senzații intense de mure coapte, prune și vișine amărui, așezate pe un fundal vanilat, cu tente secundare de ciocolată, piele tăbăcită, lemn dulce și condimente uscate. Gustul are o vioiciune interesantă ce îl face ușor de consumat și de înțeles, cu o aciditate de fructe roșii suculente și taninuri catifelate. Are o corpolență medie și se încordează un pic pe finalul de intensitate medie, unde aduce niște impresii condimentat-tonice, ușor vegetale, alături de notele fructat-vanilate.

Inchide review

Astazi, direct din zona Torro, ne "clătim" păhărele cu un Tempranillo (a se citi, cel mai promițător sau interesat soi spaniol) cald și... Deschide review

Astazi, direct din zona Torro, ne "clătim" păhărele cu un Tempranillo (a se citi, cel mai promițător sau interesat soi spaniol) cald și îmbietor. Nasul sau etalează parfum de vanilie și fructe negre rascoapte, iar gustul se roteste în jurul prunelor coapte și al murelor suculente peste care, vin în valuri nuantele de vanilie și caramel. Vinul are o evoluție scurta, dar energica, precum al unui foc de artificii ce se încheie moale, vanilat, parca și ușor balsamic.

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

91 puncte James Suckling, 90 puncte Guia Penin

Din regiunea DO Toro, Spania, vine recomandarea de astazi, Hermanos Lurton Tempranillo. Un vin rosu sec, de culoare rosu intens cu note violet, Hermanos Lurton Tempranillo cucereste inca de la primele tente olfactive de fructe de padure, caramel si vanilie. Pe palat, vinul se dezvaluie bogat, bine conturat, cu taninuri rafinate si arome de fructe rosii, condimente si vanilie. Degustati acest vin la 16 grade Celsius, alaturi de branzeturi maturate, carne rosie la gratar, vanat, carne rosie prajita sau alte preparate cu carne rosie.

HERMANOS LURTON TEMPRANILLO 2018
  • 65
    Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"
65
Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"

CE SPUN EXPERTII:

Mihai Oprea
Mihai Oprea
Valentin Ceafalău
Valentin Ceafalău
Alin Ioniţă
Alin Ioniţă
Mihai Oprea
Mihai Oprea
Valentin Ceafalău
Valentin Ceafalău
Alin Ioniţă
Alin Ioniţă

Mai steampunk, mai mustăcios, atât după etichetă cât și după direcția gustativă, acest Tempranillo din regiunea spaniolă Toro e un mic... Deschide review

Mai steampunk, mai mustăcios, atât după etichetă cât și după direcția gustativă, acest Tempranillo din regiunea spaniolă Toro e un mic omagiu adus nostalgicilor după Belle Epoque. Găsiți din plin arome cărnoase, de fructe negre bine coapte, măsline , lemn dulce și ceai negru Ceylon, peste un corp robust cu tanini bătăioși. Dar nu-l luați foarte în serios, are și o latură fantezistă, ludică, e destul de suplu în gură iar finalul virează surprinzător spre note de flori uscate, ca un potpourri. Luați un bol de măsline marinate, niște mezeluri crud-uscate și poate o brânză tare, și puneți un film fantasy -Van Helsing, Busola de Aur sau Sherlock Holmes.

Inchide review

Un Tempranillo care poate sa fie extrem de atractiv pentru o categorie mare de consumatori, deorece este vinificat într-o manieră modernă, ce... Deschide review

Un Tempranillo care poate sa fie extrem de atractiv pentru o categorie mare de consumatori, deorece este vinificat într-o manieră modernă, ce mizează pe intensitatea aromatică si concentrarea fructului. Aromatic, livrează senzații intense de mure coapte, prune și vișine amărui, așezate pe un fundal vanilat, cu tente secundare de ciocolată, piele tăbăcită, lemn dulce și condimente uscate. Gustul are o vioiciune interesantă ce îl face ușor de consumat și de înțeles, cu o aciditate de fructe roșii suculente și taninuri catifelate. Are o corpolență medie și se încordează un pic pe finalul de intensitate medie, unde aduce niște impresii condimentat-tonice, ușor vegetale, alături de notele fructat-vanilate.

Inchide review

Astazi, direct din zona Torro, ne "clătim" păhărele cu un Tempranillo (a se citi, cel mai promițător sau interesat soi spaniol) cald și... Deschide review

Astazi, direct din zona Torro, ne "clătim" păhărele cu un Tempranillo (a se citi, cel mai promițător sau interesat soi spaniol) cald și îmbietor. Nasul sau etalează parfum de vanilie și fructe negre rascoapte, iar gustul se roteste în jurul prunelor coapte și al murelor suculente peste care, vin în valuri nuantele de vanilie și caramel. Vinul are o evoluție scurta, dar energica, precum al unui foc de artificii ce se încheie moale, vanilat, parca și ușor balsamic.

Inchide review

Mai steampunk, mai mustăcios, atât după etichetă cât și după direcția gustativă, acest Tempranillo din regiunea spaniolă Toro e un mic... Deschide review

Mai steampunk, mai mustăcios, atât după etichetă cât și după direcția gustativă, acest Tempranillo din regiunea spaniolă Toro e un mic omagiu adus nostalgicilor după Belle Epoque. Găsiți din plin arome cărnoase, de fructe negre bine coapte, măsline , lemn dulce și ceai negru Ceylon, peste un corp robust cu tanini bătăioși. Dar nu-l luați foarte în serios, are și o latură fantezistă, ludică, e destul de suplu în gură iar finalul virează surprinzător spre note de flori uscate, ca un potpourri. Luați un bol de măsline marinate, niște mezeluri crud-uscate și poate o brânză tare, și puneți un film fantasy -Van Helsing, Busola de Aur sau Sherlock Holmes.

Inchide review

Un Tempranillo care poate sa fie extrem de atractiv pentru o categorie mare de consumatori, deorece este vinificat într-o manieră modernă, ce... Deschide review

Un Tempranillo care poate sa fie extrem de atractiv pentru o categorie mare de consumatori, deorece este vinificat într-o manieră modernă, ce mizează pe intensitatea aromatică si concentrarea fructului. Aromatic, livrează senzații intense de mure coapte, prune și vișine amărui, așezate pe un fundal vanilat, cu tente secundare de ciocolată, piele tăbăcită, lemn dulce și condimente uscate. Gustul are o vioiciune interesantă ce îl face ușor de consumat și de înțeles, cu o aciditate de fructe roșii suculente și taninuri catifelate. Are o corpolență medie și se încordează un pic pe finalul de intensitate medie, unde aduce niște impresii condimentat-tonice, ușor vegetale, alături de notele fructat-vanilate.

Inchide review

Astazi, direct din zona Torro, ne "clătim" păhărele cu un Tempranillo (a se citi, cel mai promițător sau interesat soi spaniol) cald și... Deschide review

Astazi, direct din zona Torro, ne "clătim" păhărele cu un Tempranillo (a se citi, cel mai promițător sau interesat soi spaniol) cald și îmbietor. Nasul sau etalează parfum de vanilie și fructe negre rascoapte, iar gustul se roteste în jurul prunelor coapte și al murelor suculente peste care, vin în valuri nuantele de vanilie și caramel. Vinul are o evoluție scurta, dar energica, precum al unui foc de artificii ce se încheie moale, vanilat, parca și ușor balsamic.

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

91 puncte James Suckling, 90 puncte Guia Penin

Din regiunea DO Toro, Spania, vine recomandarea de astazi, Hermanos Lurton Tempranillo. Un vin rosu sec, de culoare rosu intens cu note violet, Hermanos Lurton Tempranillo cucereste inca de la primele tente olfactive de fructe de padure, caramel si vanilie. Pe palat, vinul se dezvaluie bogat, bine conturat, cu taninuri rafinate si arome de fructe rosii, condimente si vanilie. Degustati acest vin la 16 grade Celsius, alaturi de branzeturi maturate, carne rosie la gratar, vanat, carne rosie prajita sau alte preparate cu carne rosie.

Cele mai
cumparate
vinuri

Ne dorim ca experienta ta alaturi de noi sa fie una lipsita de dificultati. Daca insa ceva nu functioneaza sau ai vreo recomandare pentru noi, iti stam la dispozitie.
P.S.: 🍷 Don`t drink and type...