Skip to main content
cart icon
Nu sunt produse in cos!

GRAN RESERVA CUVEE CARMENERE 2019 Misiones de Rengo

  • SEC
  • ROSU
  • LINISTIT
  • 750ML
  • 14%
  • CHILE
GRAN RESERVA CUVEE CARMENERE 2019 10 ani
DESPRE ACEST VIN

Gran Reserva Cuvee Carmenere 2019 este un vin realizat 100% din soiul de struguri Carmenere, intr-o frumoasa culoare rosu purpuriu inchis, care cucereste inca de primele note olfactive de coacaze, mure, violete, ciocolata, vanilie, alune prajite si scortisoara. Pe palat, vinul este usor condimentat si bine structurat, pastrand cateva dintre aromele olfactive, cum ar fi cele de ciocolata si scortisoara, la care se adauga cele de prajituri. Finalul delicat este lung si consistent. Va recomandam degustarea acestui vin la 12-16 grade Celsius, alaturi de preparate din carne rosie, fructe de mare pe gratar, branzeturi semitari, fructe uscate sau nuci.

62
69 (-10%)
Membrii Clubului au EXTRA 10% REDUCERE la finalizarea comenzii, in total 20%

CADOU DE 10 ANI:

  • 10% reducere la tot
  • Livrare gratuita 10 zile
  • 10 pachete x 10 vinuri premium
  • 10 abonamente in Club
Descopera promotia
delivery icon Livrare gratuita nelimitat pentru membrii Clubului info icon
DESPRE ACEST VIN

Gran Reserva Cuvee Carmenere 2019 este un vin realizat 100% din soiul de struguri Carmenere, intr-o frumoasa culoare rosu purpuriu inchis, care cucereste inca de primele note olfactive de coacaze, mure, violete, ciocolata, vanilie, alune prajite si scortisoara. Pe palat, vinul este usor condimentat si bine structurat, pastrand cateva dintre aromele olfactive, cum ar fi cele de ciocolata si scortisoara, la care se adauga cele de prajituri. Finalul delicat este lung si consistent. Va recomandam degustarea acestui vin la 12-16 grade Celsius, alaturi de preparate din carne rosie, fructe de mare pe gratar, branzeturi semitari, fructe uscate sau nuci.

Ce spun expertii despre acest vin
  • Nu stiu altii cum sunt, dar pentru mine acest Carmenere chilian pare dominat de aromele date de baric (ciocolata, vanilie) si de cele de ardei gras verde, tipice soiului, in timp ce fructul proaspat pare a fi facut macar o jumatate de pas in spate. Gustul este foarte prietenos, catifelat si suculent, cu o impresie dulceaga care se mentine din atac pana in postgust, dar e bine contrabalansata de aciditate si elementele vegetale. Rezultatul e placut si usor de baut, mai ales un pic racit.

    Sorin Stelian
    Sorin Stelian, Pasionat de vinuri - Data degustarii: Noi 2021
  • Un Carménère chilian, carnos, moale si apetisant, facut sa placa atat pasionatilor cat si consumatorilor obisnuiti. Culoarea este visiniu inchis, cu bordura violet, iar nasul e intens, cu fructe negre de padure, frunze uscate si senzatii de pamant reavan. Corpul este suplu, cu taninuri moi si dulci, alcool bine integrat si o aciditate moderata. Gustul e dominat de coacaze, prune si lemn afumat, iar un discret rest de zahar rotunjeste, foarte elegant, intreg edificiul. Postgustul lung, gemos, condimentat, lasa fine impresii de scortisoara si ciocolata neagra. Poate fi baut “la un pahar de vorba” sau alaturi de un steak de vita la tigaie.

    Razvan Avram
    Razvan Avram, Pasionat de vinuri - Data degustarii: Noi 2021
  • N-o sa dai niciodata gres cu vinurile de la Misiones de Rengo. Sigur, nici n-o sa obtii ovatii in picioare, dar producatorul acesta chilian stie sa se faca placut pe palierul lui de pret. Nu face exceptie nici acest Carmenere, aflat in zona premium+, un vin puternic, complex, cu o structura ferma, tanica, cu un corp amplu, dens, cu o textura inca usor astringenta – ca, deh, e cam tinerel – si cu parfumuri intense. 75% din vin a stat un an in baricuri de lemn frantuzesc. Se simte asta, pentru ca, pe langa notele de fructe negre si pirazinele din dotare, vinul ofera si atingeri de alune de padure, ciocolata si condimente mai picante, dar si tuse de piele si fum. Dar, asa cum spuneam mai sus, se simt si cele 25% ramase la maturat in tanc, pentru ca, deocamdata, vinul iti cam ridica gingia. Adica taninurile, desi nu atat de agresive, inca mai au de trecut pe la polizor.E, insa, singurul lucru pe care i l-ai putea reprosa. Iar daca il lasi o ora in decantor sau inca doi ani in sticla, in crama/frigider, scapi si de problema asta.

    Horia Hasnas
    Horia Hasnas, Pasionat de vinuri - Data degustarii: Noi 2021

Cele mai
cumparate
vinuri

Ne dorim ca experienta ta alaturi de noi sa fie una lipsita de dificultati. Daca insa ceva nu functioneaza sau ai vreo recomandare pentru noi, iti stam la dispozitie.
P.S.: 🍷 Don`t drink and type...