Skip to main content
Nu sunt produse in cos!

✅ Vezi recomandarile expertilor pentru Paste

🐰 Vezi toate vinurile la oferta!

EREMO SAN QUIRICO 2018 Nativ

  • SEC
  • ROSU
  • LINISTIT
  • 750ML
  • AGLIANICO
  • 14,5%
  • ITALIA

CE SPUN EXPERTII:

Răzvan Avram
Răzvan Avram
Sorin Stelian
Sorin Stelian
George Mitea
George Mitea
Răzvan Avram
Răzvan Avram
Sorin Stelian
Sorin Stelian
George Mitea
George Mitea

Un vin neobisnuit, obtinut din Aglianico 100%, soi originar din sudul Italiei. Acest Rosso este produs din struguri crescuti pe un sol de origine... Deschide review

Un vin neobisnuit, obtinut din Aglianico 100%, soi originar din sudul Italiei. Acest Rosso este produs din struguri crescuti pe un sol de origine vulcanica, intr-o mica podgorie de 15 hectare, situata in zona deluroasa Taurasi din Campania. Dupa o maturare de 18 luni in baricuri noi din stejar frantuzesc, culoarea vinului este visiniu inchis, opac, iar nasul aduce fructe negre, scortisoara si migdale. Corpul are taninuri moi, o textura compacta si un discret rest de zahar, bine compensat de aciditatea vie. Gustul debuteaza cu un nucleu de visine, mure si coacaze, peste care apar impresii de vanilie si lemn afumat. Postgustul este lung, intens, cu senzatii dulci de cirese negre supra-coapte, smochine si tabac.

Inchide review

Te astepti la un anume stil inca de cand vezi sticla masiva, iar vinul - un Aglianico din Campania - se conformeaza intocmai. Si livreaza multe fructe... Deschide review

Te astepti la un anume stil inca de cand vezi sticla masiva, iar vinul - un Aglianico din Campania - se conformeaza intocmai. Si livreaza multe fructe supracoapte, chiar gemoase, tone de ciocolata cu lapte, vanilie, dar si ceva un pic mai apetisant pentru mine, aducand a pasta de masline. Gustul incepe si el cu o explozie de fruct si baric, dar structura minunata tipica soiului (si solului) are un scurt moment de suculenta stralucire, inainte sa fie acoperita din nou de dulceata - atat a zaharului rezidual, cat si a aromelor. Mi-a placut racit la vreo 14-15 grade - suficient cat aciditatea sa iasa din anonimat si sa echilibreze ansamblul, dar fara ca taninurile dense si fine sa para prea dure. Pe scurt, un vin cu o structura foarte buna, orientat insa spre partea mai dulceaga a lucrurilor; daca rezonati cu acest stil nu pot decat sa vi-l recomand.

Inchide review

Aglianico este pentru sudul Italiei ce sunt Nebbiolo si Sangiovese pentru nord, un soi fanion din care se obtin vinuri foarte pretioase. Cum este si cazul... Deschide review

Aglianico este pentru sudul Italiei ce sunt Nebbiolo si Sangiovese pentru nord, un soi fanion din care se obtin vinuri foarte pretioase. Cum este si cazul licorii de astazi: un melanj de arome atragatoare datorate maturarii in baric (lemn dulce, note picante, condimentate) si note de fructe negre si rosii zaharisite (din dulceturi, din compot) in combinatie cu un vin de baza foarte reusit, din vii foarte vechi, fin si precis. Impreuna dau un compozit delicios, rotund, care nu oboseste degustatorul si care imprima respect, datorita incarcaturi aromatice. Este un vin foarte bine facut, usor curgator si hedonic.

Inchide review

Un vin neobisnuit, obtinut din Aglianico 100%, soi originar din sudul Italiei. Acest Rosso este produs din struguri crescuti pe un sol de origine... Deschide review

Un vin neobisnuit, obtinut din Aglianico 100%, soi originar din sudul Italiei. Acest Rosso este produs din struguri crescuti pe un sol de origine vulcanica, intr-o mica podgorie de 15 hectare, situata in zona deluroasa Taurasi din Campania. Dupa o maturare de 18 luni in baricuri noi din stejar frantuzesc, culoarea vinului este visiniu inchis, opac, iar nasul aduce fructe negre, scortisoara si migdale. Corpul are taninuri moi, o textura compacta si un discret rest de zahar, bine compensat de aciditatea vie. Gustul debuteaza cu un nucleu de visine, mure si coacaze, peste care apar impresii de vanilie si lemn afumat. Postgustul este lung, intens, cu senzatii dulci de cirese negre supra-coapte, smochine si tabac.

Inchide review

Te astepti la un anume stil inca de cand vezi sticla masiva, iar vinul - un Aglianico din Campania - se conformeaza intocmai. Si livreaza multe fructe... Deschide review

Te astepti la un anume stil inca de cand vezi sticla masiva, iar vinul - un Aglianico din Campania - se conformeaza intocmai. Si livreaza multe fructe supracoapte, chiar gemoase, tone de ciocolata cu lapte, vanilie, dar si ceva un pic mai apetisant pentru mine, aducand a pasta de masline. Gustul incepe si el cu o explozie de fruct si baric, dar structura minunata tipica soiului (si solului) are un scurt moment de suculenta stralucire, inainte sa fie acoperita din nou de dulceata - atat a zaharului rezidual, cat si a aromelor. Mi-a placut racit la vreo 14-15 grade - suficient cat aciditatea sa iasa din anonimat si sa echilibreze ansamblul, dar fara ca taninurile dense si fine sa para prea dure. Pe scurt, un vin cu o structura foarte buna, orientat insa spre partea mai dulceaga a lucrurilor; daca rezonati cu acest stil nu pot decat sa vi-l recomand.

Inchide review

Aglianico este pentru sudul Italiei ce sunt Nebbiolo si Sangiovese pentru nord, un soi fanion din care se obtin vinuri foarte pretioase. Cum este si cazul... Deschide review

Aglianico este pentru sudul Italiei ce sunt Nebbiolo si Sangiovese pentru nord, un soi fanion din care se obtin vinuri foarte pretioase. Cum este si cazul licorii de astazi: un melanj de arome atragatoare datorate maturarii in baric (lemn dulce, note picante, condimentate) si note de fructe negre si rosii zaharisite (din dulceturi, din compot) in combinatie cu un vin de baza foarte reusit, din vii foarte vechi, fin si precis. Impreuna dau un compozit delicios, rotund, care nu oboseste degustatorul si care imprima respect, datorita incarcaturi aromatice. Este un vin foarte bine facut, usor curgator si hedonic.

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

99 puncte Luca Maroni

Pe langa podgoriile din Campania, Mario Ercolino, proprietarul Montemajor, a cumparat mai multe vii in sudul Italiei ceea ce a crescut atat productia, cat si calitatea vinurilor realizate. Expunere spectaculoasa, vite de vie vechi cu un potential extraordinar, un terroir complet – nu e de mirare ca vinurile Montemajor sunt astazi recunoscute peste tot in lume pentru finete, structura echilibrata si versatilitate. Recomandarea noastra de astazi, Montemajor Nativ “Eremo San Quirico” Aglianico 2018, este o combinatie fascinanta de arome. Realizat din struguri Aglianico, proveniti din vite vechi de 200 de ani, buchetul vinului aduce in prim plan note de cirese rosii dulci, suc de bere, vanilie, condimente si paine prajita. Dupa un asemenea inceput, aromele de pe palat nu se lasa nici ele mai prejos: intalnim arome de stejar, cafea, ciocolata neagra, menta, grafit, toate completate de ceva accente minerale. Se recomanda servirea acestui vin la 16-18 grade Celsius, alaturi de preparate din miel si carne de vita, gratare, mancaruri cu legume si carne, vanat si branzeturi.

  • easter
EREMO SAN QUIRICO 2018 easter
  • 141 123 -13%
    Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"
141 123 -13%
Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"

CE SPUN EXPERTII:

Răzvan Avram
Răzvan Avram
Sorin Stelian
Sorin Stelian
George Mitea
George Mitea
Răzvan Avram
Răzvan Avram
Sorin Stelian
Sorin Stelian
George Mitea
George Mitea

Un vin neobisnuit, obtinut din Aglianico 100%, soi originar din sudul Italiei. Acest Rosso este produs din struguri crescuti pe un sol de origine... Deschide review

Un vin neobisnuit, obtinut din Aglianico 100%, soi originar din sudul Italiei. Acest Rosso este produs din struguri crescuti pe un sol de origine vulcanica, intr-o mica podgorie de 15 hectare, situata in zona deluroasa Taurasi din Campania. Dupa o maturare de 18 luni in baricuri noi din stejar frantuzesc, culoarea vinului este visiniu inchis, opac, iar nasul aduce fructe negre, scortisoara si migdale. Corpul are taninuri moi, o textura compacta si un discret rest de zahar, bine compensat de aciditatea vie. Gustul debuteaza cu un nucleu de visine, mure si coacaze, peste care apar impresii de vanilie si lemn afumat. Postgustul este lung, intens, cu senzatii dulci de cirese negre supra-coapte, smochine si tabac.

Inchide review

Te astepti la un anume stil inca de cand vezi sticla masiva, iar vinul - un Aglianico din Campania - se conformeaza intocmai. Si livreaza multe fructe... Deschide review

Te astepti la un anume stil inca de cand vezi sticla masiva, iar vinul - un Aglianico din Campania - se conformeaza intocmai. Si livreaza multe fructe supracoapte, chiar gemoase, tone de ciocolata cu lapte, vanilie, dar si ceva un pic mai apetisant pentru mine, aducand a pasta de masline. Gustul incepe si el cu o explozie de fruct si baric, dar structura minunata tipica soiului (si solului) are un scurt moment de suculenta stralucire, inainte sa fie acoperita din nou de dulceata - atat a zaharului rezidual, cat si a aromelor. Mi-a placut racit la vreo 14-15 grade - suficient cat aciditatea sa iasa din anonimat si sa echilibreze ansamblul, dar fara ca taninurile dense si fine sa para prea dure. Pe scurt, un vin cu o structura foarte buna, orientat insa spre partea mai dulceaga a lucrurilor; daca rezonati cu acest stil nu pot decat sa vi-l recomand.

Inchide review

Aglianico este pentru sudul Italiei ce sunt Nebbiolo si Sangiovese pentru nord, un soi fanion din care se obtin vinuri foarte pretioase. Cum este si cazul... Deschide review

Aglianico este pentru sudul Italiei ce sunt Nebbiolo si Sangiovese pentru nord, un soi fanion din care se obtin vinuri foarte pretioase. Cum este si cazul licorii de astazi: un melanj de arome atragatoare datorate maturarii in baric (lemn dulce, note picante, condimentate) si note de fructe negre si rosii zaharisite (din dulceturi, din compot) in combinatie cu un vin de baza foarte reusit, din vii foarte vechi, fin si precis. Impreuna dau un compozit delicios, rotund, care nu oboseste degustatorul si care imprima respect, datorita incarcaturi aromatice. Este un vin foarte bine facut, usor curgator si hedonic.

Inchide review

Un vin neobisnuit, obtinut din Aglianico 100%, soi originar din sudul Italiei. Acest Rosso este produs din struguri crescuti pe un sol de origine... Deschide review

Un vin neobisnuit, obtinut din Aglianico 100%, soi originar din sudul Italiei. Acest Rosso este produs din struguri crescuti pe un sol de origine vulcanica, intr-o mica podgorie de 15 hectare, situata in zona deluroasa Taurasi din Campania. Dupa o maturare de 18 luni in baricuri noi din stejar frantuzesc, culoarea vinului este visiniu inchis, opac, iar nasul aduce fructe negre, scortisoara si migdale. Corpul are taninuri moi, o textura compacta si un discret rest de zahar, bine compensat de aciditatea vie. Gustul debuteaza cu un nucleu de visine, mure si coacaze, peste care apar impresii de vanilie si lemn afumat. Postgustul este lung, intens, cu senzatii dulci de cirese negre supra-coapte, smochine si tabac.

Inchide review

Te astepti la un anume stil inca de cand vezi sticla masiva, iar vinul - un Aglianico din Campania - se conformeaza intocmai. Si livreaza multe fructe... Deschide review

Te astepti la un anume stil inca de cand vezi sticla masiva, iar vinul - un Aglianico din Campania - se conformeaza intocmai. Si livreaza multe fructe supracoapte, chiar gemoase, tone de ciocolata cu lapte, vanilie, dar si ceva un pic mai apetisant pentru mine, aducand a pasta de masline. Gustul incepe si el cu o explozie de fruct si baric, dar structura minunata tipica soiului (si solului) are un scurt moment de suculenta stralucire, inainte sa fie acoperita din nou de dulceata - atat a zaharului rezidual, cat si a aromelor. Mi-a placut racit la vreo 14-15 grade - suficient cat aciditatea sa iasa din anonimat si sa echilibreze ansamblul, dar fara ca taninurile dense si fine sa para prea dure. Pe scurt, un vin cu o structura foarte buna, orientat insa spre partea mai dulceaga a lucrurilor; daca rezonati cu acest stil nu pot decat sa vi-l recomand.

Inchide review

Aglianico este pentru sudul Italiei ce sunt Nebbiolo si Sangiovese pentru nord, un soi fanion din care se obtin vinuri foarte pretioase. Cum este si cazul... Deschide review

Aglianico este pentru sudul Italiei ce sunt Nebbiolo si Sangiovese pentru nord, un soi fanion din care se obtin vinuri foarte pretioase. Cum este si cazul licorii de astazi: un melanj de arome atragatoare datorate maturarii in baric (lemn dulce, note picante, condimentate) si note de fructe negre si rosii zaharisite (din dulceturi, din compot) in combinatie cu un vin de baza foarte reusit, din vii foarte vechi, fin si precis. Impreuna dau un compozit delicios, rotund, care nu oboseste degustatorul si care imprima respect, datorita incarcaturi aromatice. Este un vin foarte bine facut, usor curgator si hedonic.

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

99 puncte Luca Maroni

Pe langa podgoriile din Campania, Mario Ercolino, proprietarul Montemajor, a cumparat mai multe vii in sudul Italiei ceea ce a crescut atat productia, cat si calitatea vinurilor realizate. Expunere spectaculoasa, vite de vie vechi cu un potential extraordinar, un terroir complet – nu e de mirare ca vinurile Montemajor sunt astazi recunoscute peste tot in lume pentru finete, structura echilibrata si versatilitate. Recomandarea noastra de astazi, Montemajor Nativ “Eremo San Quirico” Aglianico 2018, este o combinatie fascinanta de arome. Realizat din struguri Aglianico, proveniti din vite vechi de 200 de ani, buchetul vinului aduce in prim plan note de cirese rosii dulci, suc de bere, vanilie, condimente si paine prajita. Dupa un asemenea inceput, aromele de pe palat nu se lasa nici ele mai prejos: intalnim arome de stejar, cafea, ciocolata neagra, menta, grafit, toate completate de ceva accente minerale. Se recomanda servirea acestui vin la 16-18 grade Celsius, alaturi de preparate din miel si carne de vita, gratare, mancaruri cu legume si carne, vanat si branzeturi.

Cele mai
cumparate
vinuri

Ne dorim ca experienta ta alaturi de noi sa fie una lipsita de dificultati. Daca insa ceva nu functioneaza sau ai vreo recomandare pentru noi, iti stam la dispozitie.
P.S.: 🍷 Don`t drink and type...