Skip to main content
Nu sunt produse in cos!

EL VINCULO 2019 Alejandro Fernandez - Pesquera

CE SPUN EXPERTII:

Mihai Oprea
Mihai Oprea
Dan Micuda
Dan Micuda
George Mitea
George Mitea
Mihai Oprea
Mihai Oprea
Dan Micuda
Dan Micuda
George Mitea
George Mitea

Zona La Mancha din centrul Spaniei are un renume legat mai degraba de vinuri simple, directe si , cu preturi rezonabile. Iar acest Tempranillo Crianza... Deschide review

Zona La Mancha din centrul Spaniei are un renume legat mai degraba de vinuri simple, directe si , cu preturi rezonabile. Iar acest Tempranillo Crianza este exceptia care confirma regula, printr-o atenta selectie si vinificare, cu o perioada serioasa de maturare la butoi de stejar american, si apoi la sticla, rotunjindu-si taninii si aromele suculente. Daca alegeti sa il cumparati acum, e un candidat serios pentru a sta langa friptura de pe masa de Pasti, fiind o potrivire excelenta langa oua rosii, mezeluri afumate si bine condimentate.

Inchide review

Experienta si know-how-ul grupului Pesquera (Alejandro Fernandez), unul din numele grele ale peisajului viti-vinicol iberic, reusesc sa scoata din... Deschide review

Experienta si know-how-ul grupului Pesquera (Alejandro Fernandez), unul din numele grele ale peisajului viti-vinicol iberic, reusesc sa scoata din anonimat un vin produs intr-o regiune (La Mancha) recunoscuta mai degraba pentru exemplarele de volum decat pentru cele de calitate. Un Tempranillo copt, debordand de fruct zemos din categoria prunelor si fructelor rosii, dar bine strunit de note minerale, pamantoase si vanilat-condimentate de la maturarea in baric. Pe palatin arta echilibrarii “soarelui” intens care defineste vinurile din regiune sta in structura de taninuri si aciditatea bine definite care reusesc sa balanseze si sa aseze fructul intens si corpul persistent, cremos, intr-o paradigma proaspata si chiar eleganta. Finalul este usor cald cu aluzii de ierburi uscate si condimente, urmat de un postgust mediu spre lung in care notele fructate, in declinari de dulceturi, pastreaza prim-planul. Un vin competent echilibrat, care ofera placere si este perfect abordabil acum, fara a-i strica insa cativa ani de evolutie in sticla.

Inchide review

Pe langa Don Quijote. regiunea La Mancha mai include ceva: cea mai mare denumire de origine din lume, un mizilic de 190.000 hectare, adica ceva mai mare... Deschide review

Pe langa Don Quijote. regiunea La Mancha mai include ceva: cea mai mare denumire de origine din lume, un mizilic de 190.000 hectare, adica ceva mai mare decat toata suprafata plantata cu vita de vie din tara noastra. Trecand peste aceste aspecte statistice, respectatul grup Pesquera (Alejandro Fernandez) a decis in 1998 sa se extinda si in aceasta parte a Spaniei, dupa ce a devenit cunoscut pentru vinurile sale remarcabile din Ribera del Duero. Licoarea de astazi, un tempranillo 100%, maturat 18 luni in lemn si 6 in sticla, emuleaza stilul consacrat, purtand insa specificul arid al zonei. Sub un aspect, intunecat, rosu-rubiniu intens, ne propune un profil de fructe negre si praline de ciocolata, cu note secundare de ierburi aromatice. Gustul e robust, dens insa cu suficienta prospetime incat sa nu ne chinuim cu paharul in fata.

Inchide review

Zona La Mancha din centrul Spaniei are un renume legat mai degraba de vinuri simple, directe si , cu preturi rezonabile. Iar acest Tempranillo Crianza... Deschide review

Zona La Mancha din centrul Spaniei are un renume legat mai degraba de vinuri simple, directe si , cu preturi rezonabile. Iar acest Tempranillo Crianza este exceptia care confirma regula, printr-o atenta selectie si vinificare, cu o perioada serioasa de maturare la butoi de stejar american, si apoi la sticla, rotunjindu-si taninii si aromele suculente. Daca alegeti sa il cumparati acum, e un candidat serios pentru a sta langa friptura de pe masa de Pasti, fiind o potrivire excelenta langa oua rosii, mezeluri afumate si bine condimentate.

Inchide review

Experienta si know-how-ul grupului Pesquera (Alejandro Fernandez), unul din numele grele ale peisajului viti-vinicol iberic, reusesc sa scoata din... Deschide review

Experienta si know-how-ul grupului Pesquera (Alejandro Fernandez), unul din numele grele ale peisajului viti-vinicol iberic, reusesc sa scoata din anonimat un vin produs intr-o regiune (La Mancha) recunoscuta mai degraba pentru exemplarele de volum decat pentru cele de calitate. Un Tempranillo copt, debordand de fruct zemos din categoria prunelor si fructelor rosii, dar bine strunit de note minerale, pamantoase si vanilat-condimentate de la maturarea in baric. Pe palatin arta echilibrarii “soarelui” intens care defineste vinurile din regiune sta in structura de taninuri si aciditatea bine definite care reusesc sa balanseze si sa aseze fructul intens si corpul persistent, cremos, intr-o paradigma proaspata si chiar eleganta. Finalul este usor cald cu aluzii de ierburi uscate si condimente, urmat de un postgust mediu spre lung in care notele fructate, in declinari de dulceturi, pastreaza prim-planul. Un vin competent echilibrat, care ofera placere si este perfect abordabil acum, fara a-i strica insa cativa ani de evolutie in sticla.

Inchide review

Pe langa Don Quijote. regiunea La Mancha mai include ceva: cea mai mare denumire de origine din lume, un mizilic de 190.000 hectare, adica ceva mai mare... Deschide review

Pe langa Don Quijote. regiunea La Mancha mai include ceva: cea mai mare denumire de origine din lume, un mizilic de 190.000 hectare, adica ceva mai mare decat toata suprafata plantata cu vita de vie din tara noastra. Trecand peste aceste aspecte statistice, respectatul grup Pesquera (Alejandro Fernandez) a decis in 1998 sa se extinda si in aceasta parte a Spaniei, dupa ce a devenit cunoscut pentru vinurile sale remarcabile din Ribera del Duero. Licoarea de astazi, un tempranillo 100%, maturat 18 luni in lemn si 6 in sticla, emuleaza stilul consacrat, purtand insa specificul arid al zonei. Sub un aspect, intunecat, rosu-rubiniu intens, ne propune un profil de fructe negre si praline de ciocolata, cu note secundare de ierburi aromatice. Gustul e robust, dens insa cu suficienta prospetime incat sa nu ne chinuim cu paharul in fata.

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

Vremea joacă un rol important în calitatea vinurilor Pesquera. Regiunea La Mancha din Spania are o climă continentală extremă, cu ierni geroase şi veri foarte călduroase, aproape fără anotimpuri de tranziție între ele, ceea ce favorizează producerea unor struguri și apoi a unor vinuri de înaltă calitate, cunoscute acum peste tot în lume. Recomandarea noastră de astăzi, El Vínculo 2019, este un vin elegant și catifelat, realizat din struguri Tempranillo atent selecționați. Buchetul surprinde prin tonuri de mure, coacăze, condimente și lemn de santal. Gustul este unul complex și savuros, cu arome de fructe de pădure negre și roșii, urmate apoi de niște note condimentate. Acest vin poate fi degustat la 14-17 grade Celsius, alături de diverse combinații culinare, de la carne de vânat, carne roșie, carne de miel până la brânzeturi de oaie.

EL VINCULO 2019
  • 75
    Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"
75
Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"

CE SPUN EXPERTII:

Mihai Oprea
Mihai Oprea
Dan Micuda
Dan Micuda
George Mitea
George Mitea
Mihai Oprea
Mihai Oprea
Dan Micuda
Dan Micuda
George Mitea
George Mitea

Zona La Mancha din centrul Spaniei are un renume legat mai degraba de vinuri simple, directe si , cu preturi rezonabile. Iar acest Tempranillo Crianza... Deschide review

Zona La Mancha din centrul Spaniei are un renume legat mai degraba de vinuri simple, directe si , cu preturi rezonabile. Iar acest Tempranillo Crianza este exceptia care confirma regula, printr-o atenta selectie si vinificare, cu o perioada serioasa de maturare la butoi de stejar american, si apoi la sticla, rotunjindu-si taninii si aromele suculente. Daca alegeti sa il cumparati acum, e un candidat serios pentru a sta langa friptura de pe masa de Pasti, fiind o potrivire excelenta langa oua rosii, mezeluri afumate si bine condimentate.

Inchide review

Experienta si know-how-ul grupului Pesquera (Alejandro Fernandez), unul din numele grele ale peisajului viti-vinicol iberic, reusesc sa scoata din... Deschide review

Experienta si know-how-ul grupului Pesquera (Alejandro Fernandez), unul din numele grele ale peisajului viti-vinicol iberic, reusesc sa scoata din anonimat un vin produs intr-o regiune (La Mancha) recunoscuta mai degraba pentru exemplarele de volum decat pentru cele de calitate. Un Tempranillo copt, debordand de fruct zemos din categoria prunelor si fructelor rosii, dar bine strunit de note minerale, pamantoase si vanilat-condimentate de la maturarea in baric. Pe palatin arta echilibrarii “soarelui” intens care defineste vinurile din regiune sta in structura de taninuri si aciditatea bine definite care reusesc sa balanseze si sa aseze fructul intens si corpul persistent, cremos, intr-o paradigma proaspata si chiar eleganta. Finalul este usor cald cu aluzii de ierburi uscate si condimente, urmat de un postgust mediu spre lung in care notele fructate, in declinari de dulceturi, pastreaza prim-planul. Un vin competent echilibrat, care ofera placere si este perfect abordabil acum, fara a-i strica insa cativa ani de evolutie in sticla.

Inchide review

Pe langa Don Quijote. regiunea La Mancha mai include ceva: cea mai mare denumire de origine din lume, un mizilic de 190.000 hectare, adica ceva mai mare... Deschide review

Pe langa Don Quijote. regiunea La Mancha mai include ceva: cea mai mare denumire de origine din lume, un mizilic de 190.000 hectare, adica ceva mai mare decat toata suprafata plantata cu vita de vie din tara noastra. Trecand peste aceste aspecte statistice, respectatul grup Pesquera (Alejandro Fernandez) a decis in 1998 sa se extinda si in aceasta parte a Spaniei, dupa ce a devenit cunoscut pentru vinurile sale remarcabile din Ribera del Duero. Licoarea de astazi, un tempranillo 100%, maturat 18 luni in lemn si 6 in sticla, emuleaza stilul consacrat, purtand insa specificul arid al zonei. Sub un aspect, intunecat, rosu-rubiniu intens, ne propune un profil de fructe negre si praline de ciocolata, cu note secundare de ierburi aromatice. Gustul e robust, dens insa cu suficienta prospetime incat sa nu ne chinuim cu paharul in fata.

Inchide review

Zona La Mancha din centrul Spaniei are un renume legat mai degraba de vinuri simple, directe si , cu preturi rezonabile. Iar acest Tempranillo Crianza... Deschide review

Zona La Mancha din centrul Spaniei are un renume legat mai degraba de vinuri simple, directe si , cu preturi rezonabile. Iar acest Tempranillo Crianza este exceptia care confirma regula, printr-o atenta selectie si vinificare, cu o perioada serioasa de maturare la butoi de stejar american, si apoi la sticla, rotunjindu-si taninii si aromele suculente. Daca alegeti sa il cumparati acum, e un candidat serios pentru a sta langa friptura de pe masa de Pasti, fiind o potrivire excelenta langa oua rosii, mezeluri afumate si bine condimentate.

Inchide review

Experienta si know-how-ul grupului Pesquera (Alejandro Fernandez), unul din numele grele ale peisajului viti-vinicol iberic, reusesc sa scoata din... Deschide review

Experienta si know-how-ul grupului Pesquera (Alejandro Fernandez), unul din numele grele ale peisajului viti-vinicol iberic, reusesc sa scoata din anonimat un vin produs intr-o regiune (La Mancha) recunoscuta mai degraba pentru exemplarele de volum decat pentru cele de calitate. Un Tempranillo copt, debordand de fruct zemos din categoria prunelor si fructelor rosii, dar bine strunit de note minerale, pamantoase si vanilat-condimentate de la maturarea in baric. Pe palatin arta echilibrarii “soarelui” intens care defineste vinurile din regiune sta in structura de taninuri si aciditatea bine definite care reusesc sa balanseze si sa aseze fructul intens si corpul persistent, cremos, intr-o paradigma proaspata si chiar eleganta. Finalul este usor cald cu aluzii de ierburi uscate si condimente, urmat de un postgust mediu spre lung in care notele fructate, in declinari de dulceturi, pastreaza prim-planul. Un vin competent echilibrat, care ofera placere si este perfect abordabil acum, fara a-i strica insa cativa ani de evolutie in sticla.

Inchide review

Pe langa Don Quijote. regiunea La Mancha mai include ceva: cea mai mare denumire de origine din lume, un mizilic de 190.000 hectare, adica ceva mai mare... Deschide review

Pe langa Don Quijote. regiunea La Mancha mai include ceva: cea mai mare denumire de origine din lume, un mizilic de 190.000 hectare, adica ceva mai mare decat toata suprafata plantata cu vita de vie din tara noastra. Trecand peste aceste aspecte statistice, respectatul grup Pesquera (Alejandro Fernandez) a decis in 1998 sa se extinda si in aceasta parte a Spaniei, dupa ce a devenit cunoscut pentru vinurile sale remarcabile din Ribera del Duero. Licoarea de astazi, un tempranillo 100%, maturat 18 luni in lemn si 6 in sticla, emuleaza stilul consacrat, purtand insa specificul arid al zonei. Sub un aspect, intunecat, rosu-rubiniu intens, ne propune un profil de fructe negre si praline de ciocolata, cu note secundare de ierburi aromatice. Gustul e robust, dens insa cu suficienta prospetime incat sa nu ne chinuim cu paharul in fata.

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

Vremea joacă un rol important în calitatea vinurilor Pesquera. Regiunea La Mancha din Spania are o climă continentală extremă, cu ierni geroase şi veri foarte călduroase, aproape fără anotimpuri de tranziție între ele, ceea ce favorizează producerea unor struguri și apoi a unor vinuri de înaltă calitate, cunoscute acum peste tot în lume. Recomandarea noastră de astăzi, El Vínculo 2019, este un vin elegant și catifelat, realizat din struguri Tempranillo atent selecționați. Buchetul surprinde prin tonuri de mure, coacăze, condimente și lemn de santal. Gustul este unul complex și savuros, cu arome de fructe de pădure negre și roșii, urmate apoi de niște note condimentate. Acest vin poate fi degustat la 14-17 grade Celsius, alături de diverse combinații culinare, de la carne de vânat, carne roșie, carne de miel până la brânzeturi de oaie.

Cele mai
cumparate
vinuri

Ne dorim ca experienta ta alaturi de noi sa fie una lipsita de dificultati. Daca insa ceva nu functioneaza sau ai vreo recomandare pentru noi, iti stam la dispozitie.
P.S.: 🍷 Don`t drink and type...