- -10% la ORICE comanda
- Livrare Gratuita
- Grupare Livrari
- 4 sticle premium CADOU
DOMAINE LE MOURRE CHATEAUNNEUF-DU-PAPE 2022 Cellier des Princes
- SEC
- ROSU
- LINISTIT
- 750ML
- CUPAJ
- 16%
- FRANTA
CE SPUN EXPERTII:
92 puncte Robert Parker, 90-92 puncte Jeb Dunnuck,15.5 puncte Jancis Robinson
Vinul de Duminica: În fiecare duminică vom încerca să îți propunem „Vinul de Duminică”, mereu un vin special, premiat sau apreciat de cunoscători din lumea întreagă, la cel mai bun preț online din România.
Crama Cellier des Princes, fondată în 1925 de vinificatori din renumita regiune Châteauneuf-du-Pape, s-a remarcat din nou pe scena internațională după relansarea din 2005. Astăzi, crama este un simbol al tradiției și calității în sudul Franței. Domaine le Mourre – AOP Châteauneuf-du-Pape este un vin obținut din Grenache și Mourvèdre, culeși manual la maturitate deplină. Are o culoare rubiniu intens, strălucitor și un buchet generos de fructe roșii proaspete și condimente tipice soiului. Pe palat, vinul se distinge prin taninuri catifelate, rotunjime, note dulci și arome persistente de vișine negre și condimente fine. Se recomandă a fi servit la 16–18°C, alături de preparate din carne în sos, precum boeuf bourguignon, mușchi de vită la grătar, fazan cu hribi sau brânzeturi maturate.

stoc disponibil
00:00:00
-
MEMBRII PREMIUM beneficiaza Devino membru
CE SPUN EXPERTII:
92 puncte Robert Parker, 90-92 puncte Jeb Dunnuck,15.5 puncte Jancis Robinson
Vinul de Duminica: În fiecare duminică vom încerca să îți propunem „Vinul de Duminică”, mereu un vin special, premiat sau apreciat de cunoscători din lumea întreagă, la cel mai bun preț online din România.
Crama Cellier des Princes, fondată în 1925 de vinificatori din renumita regiune Châteauneuf-du-Pape, s-a remarcat din nou pe scena internațională după relansarea din 2005. Astăzi, crama este un simbol al tradiției și calității în sudul Franței. Domaine le Mourre – AOP Châteauneuf-du-Pape este un vin obținut din Grenache și Mourvèdre, culeși manual la maturitate deplină. Are o culoare rubiniu intens, strălucitor și un buchet generos de fructe roșii proaspete și condimente tipice soiului. Pe palat, vinul se distinge prin taninuri catifelate, rotunjime, note dulci și arome persistente de vișine negre și condimente fine. Se recomandă a fi servit la 16–18°C, alături de preparate din carne în sos, precum boeuf bourguignon, mușchi de vită la grătar, fazan cu hribi sau brânzeturi maturate.