
CHATEAU HAUT-BRISSON SAINT EMILLION GRAND CRU 2018 Chateau Haut-Brisson
94 puncte James Suckling, 91 puncte Robert Parker, 90 puncte Decanter
Brandul Haut-Brisson este unul dintre cele mai apreciate nume in domeniul vinului, proprietarul sau, Peter Kwok, investind continuu in aceasta zona. Recomandarea noastra de astazi, Saint-Émilion Grand Cru Classé 2018, este un vin corpolent, bogat in arome, cu o structura bine definita. Realizat din soiurile de struguri Merlot (90%) si Cabernet Franc (10%), vinul are un buchet proaspat si puternic, cu note de cirese negre, afine, compot de prune, dar si ceva tente de visine si mirodenii indiene. Pe palat, regasim aceleasi arome intense, dar cu o textura eleganta, catifelata. Degustati acest vin la 16-18 grade Celsius, alaturi de preparate din miel sau rata, mezeluri, tocanite, mancaruri orientale sau deserturi cu ciocolata.

94 puncte James Suckling, 91 puncte Robert Parker, 90 puncte Decanter
Brandul Haut-Brisson este unul dintre cele mai apreciate nume in domeniul vinului, proprietarul sau, Peter Kwok, investind continuu in aceasta zona. Recomandarea noastra de astazi, Saint-Émilion Grand Cru Classé 2018, este un vin corpolent, bogat in arome, cu o structura bine definita. Realizat din soiurile de struguri Merlot (90%) si Cabernet Franc (10%), vinul are un buchet proaspat si puternic, cu note de cirese negre, afine, compot de prune, dar si ceva tente de visine si mirodenii indiene. Pe palat, regasim aceleasi arome intense, dar cu o textura eleganta, catifelata. Degustati acest vin la 16-18 grade Celsius, alaturi de preparate din miel sau rata, mezeluri, tocanite, mancaruri orientale sau deserturi cu ciocolata.