
CHAMPAGNE CATTIER BRUT PREMIER CRU Cattier
- BRUT
- ALB
- SPUMANT
- 750ML
- 12,5%
- FRANTA
90 puncte Gilbert & Gaillard, Dubla medalie de Aur - 2022
Vinul de Duminica: In fiecare duminica vom incerca sa iti propunem „Vinul de Duminica”, mereu un vin special, premiat sau apreciat de cunoscatori din lumea intreaga, la cel mai bun pret online din Romania.
Casa Cattier pastreaza "pasiunea pentru vin" in familie de mai bine de 400 de ani. Inca din 1625, familia Cattier a inceput sa lucreze la via din Chigny-les-Roses, un satuc fermecator din Montagne de Reims. Astazi, afacerea este condusa de Alexandre, cel care a preluat compania de la tatal sau, Jean-Jacques. Alexandre, oenolog certificat, lucreaza indeaproape cu verisoarele sale, Agathe si Marie. Sampania Cattier Brut 1ER CRU este obtinuta in principal din struguri Pinot Meunier, fiind un vin elegant, generos si cu personalitate. Auriu cu bule fine, vinul dezvaluie mai intai note olfactive proaspete de biscuiti, pere, lime si vanilie, in vreme ce pe palat regasim tente de lime, pere, piersici si condimente dulci. Degustati sampania la 5-8 grade Celsius, ca atare sau alaturi de fructe de mare, peste si preparate usoare, mai sofisticate.

90 puncte Gilbert & Gaillard, Dubla medalie de Aur - 2022
Vinul de Duminica: In fiecare duminica vom incerca sa iti propunem „Vinul de Duminica”, mereu un vin special, premiat sau apreciat de cunoscatori din lumea intreaga, la cel mai bun pret online din Romania.
Casa Cattier pastreaza "pasiunea pentru vin" in familie de mai bine de 400 de ani. Inca din 1625, familia Cattier a inceput sa lucreze la via din Chigny-les-Roses, un satuc fermecator din Montagne de Reims. Astazi, afacerea este condusa de Alexandre, cel care a preluat compania de la tatal sau, Jean-Jacques. Alexandre, oenolog certificat, lucreaza indeaproape cu verisoarele sale, Agathe si Marie. Sampania Cattier Brut 1ER CRU este obtinuta in principal din struguri Pinot Meunier, fiind un vin elegant, generos si cu personalitate. Auriu cu bule fine, vinul dezvaluie mai intai note olfactive proaspete de biscuiti, pere, lime si vanilie, in vreme ce pe palat regasim tente de lime, pere, piersici si condimente dulci. Degustati sampania la 5-8 grade Celsius, ca atare sau alaturi de fructe de mare, peste si preparate usoare, mai sofisticate.