CAMARCANDA BOLGHERI DOC 2018 Gaja Ca'Marcanda
95 puncte Robert Parker, 94 puncte James Suckling
Asamblaj de Cabernet Sauvignon - 80% si Cabernet Franc, 20%, cu o perioada de maturare in butoi de stejar de 18 luni, Ca’Marcanda 2018 este o creatie complexa cu structura tanica puternica si caracter mineral foarte expresiv. Aromele sunt impecabile si rafinate, cu tonuri aromatice de visine confiate, coacaze negre, coaja de portocala si condimente exotice, nuante care se succed si se completeaza reciproc. Senzatiile conferite de maturarea in butoi de stejar sunt foarte bine integrate, fiind transpuse in note de ciocolata si tabac, tonuri care completeaza portretul acestui super toscan unic. Postgustul se desfasoara in linia clasicului, bogat si voluptos, cu senzatii explozive, perfect dozate.
95 puncte Robert Parker, 94 puncte James Suckling
Asamblaj de Cabernet Sauvignon - 80% si Cabernet Franc, 20%, cu o perioada de maturare in butoi de stejar de 18 luni, Ca’Marcanda 2018 este o creatie complexa cu structura tanica puternica si caracter mineral foarte expresiv. Aromele sunt impecabile si rafinate, cu tonuri aromatice de visine confiate, coacaze negre, coaja de portocala si condimente exotice, nuante care se succed si se completeaza reciproc. Senzatiile conferite de maturarea in butoi de stejar sunt foarte bine integrate, fiind transpuse in note de ciocolata si tabac, tonuri care completeaza portretul acestui super toscan unic. Postgustul se desfasoara in linia clasicului, bogat si voluptos, cu senzatii explozive, perfect dozate.