
CAIAROSSA 2015 Tenuta Caiarossa
94 puncte Robert Parker, 93 puncte James Suckling
Povestea Caiarossa a inceput in 1998. De atunci, crama si producerea vinurilor imbina principiile agriculturii organice cu cele geo-dinamice, vinurile fiind depozitate in pivnite a caror constructie respecta regulile Feng Shui. Recomandarea de astazi, Caiarossa 2015, este un supertoscan realizat din Cabernet Franc, Merlot, Cabernet Sauvignon, Petit Verdot, Sangiovese, Syrah si Alicante. Rosu-purpuriu inchis, notele olfactive ale vinului amintesc de mure, prune, cirese negre, menta si condimente. Pe palat, vinul se dezvaluie bine structurat, cu o aciditate revigoranta si taninuri fini, arome de cirese negre, mure, condimente, toast si lemn dulce. Va recomandam degustarea acestui vin la 16-18 grade Celsius, alaturi de preparate din porc, vita sau branzeturi.

94 puncte Robert Parker, 93 puncte James Suckling
Povestea Caiarossa a inceput in 1998. De atunci, crama si producerea vinurilor imbina principiile agriculturii organice cu cele geo-dinamice, vinurile fiind depozitate in pivnite a caror constructie respecta regulile Feng Shui. Recomandarea de astazi, Caiarossa 2015, este un supertoscan realizat din Cabernet Franc, Merlot, Cabernet Sauvignon, Petit Verdot, Sangiovese, Syrah si Alicante. Rosu-purpuriu inchis, notele olfactive ale vinului amintesc de mure, prune, cirese negre, menta si condimente. Pe palat, vinul se dezvaluie bine structurat, cu o aciditate revigoranta si taninuri fini, arome de cirese negre, mure, condimente, toast si lemn dulce. Va recomandam degustarea acestui vin la 16-18 grade Celsius, alaturi de preparate din porc, vita sau branzeturi.