Skip to main content
Nu sunt produse in cos!

Hai Acasa la vin in Grecia 🍇🚗
Castiga un Wine Trip in 2 cu Nico Lazaridi!

ASOLO PROSECCO SUPERIORE Doppio Passo

  • SEC
  • ALB
  • SPUMANT
  • 750ML
  • GLERA
  • 11%
  • ITALIA

CE SPUN EXPERTII:

Mihai Oprea
Mihai Oprea
Cosmin Tudoran
Cosmin Tudoran
George Mitea
George Mitea
Mihai Oprea
Mihai Oprea
Cosmin Tudoran
Cosmin Tudoran
George Mitea
George Mitea

Cu toţii aşteptăm zilele (mai) calde, şi ne pregătim de primele prânzuri la terasă cu acest prosecco, unde în loc de note exuberante şi... Deschide review

Cu toţii aşteptăm zilele (mai) calde, şi ne pregătim de primele prânzuri la terasă cu acest prosecco, unde în loc de note exuberante şi invazive găsim multă mineralitate, arome de măr şi lămâie confiată, aciditate înaltă şi un conţinut alcoolic extrem de reţinut. Perlajul este fin şi persistent şi se pretează chiar şi la o temperatură de servire ceva mai ridicată. Merge lângă tartine cu peşte afumat şi rucola.

Inchide review

Joia se îmbulinează cu aceeaşi viteză cu care se apropie de weekend, căci este doar o punte spre vineri, cea mai scurtă zi din... Deschide review

Joia se îmbulinează cu aceeaşi viteză cu care se apropie de weekend, căci este doar o punte spre vineri, cea mai scurtă zi din săptămână. Și cum weekendul pare un desert, bulele mici şi fine de azi te pregătesc aşişderea, cu note de fruct alb copt, pară şi gutuie, nişte floare de portocal şi aciditate potrivită. Cam dulce pentru mine, dar potrivit, cred, pentru o tartă cu fructe sau un chec cu cacao şi rom uşor lăsat la uscat, atât cât să ducă a 'macaroon'. Să sară dopurile!

Inchide review

Mi s-a părut că sunt în compania unui Prosecco de bună calitate, doar că trebuie avut în vedere că din pricina restului de zahăr, e mai... Deschide review

Mi s-a părut că sunt în compania unui Prosecco de bună calitate, doar că trebuie avut în vedere că din pricina restului de zahăr, e mai potrivit ca welcome drink sau la desert, presupunând un desert mai acid, cu fructe de pădure sau citrice. În rest... toate cele aşteptate: arome de unt şi mere Golden, crocant.

Inchide review

Cu toţii aşteptăm zilele (mai) calde, şi ne pregătim de primele prânzuri la terasă cu acest prosecco, unde în loc de note exuberante şi... Deschide review

Cu toţii aşteptăm zilele (mai) calde, şi ne pregătim de primele prânzuri la terasă cu acest prosecco, unde în loc de note exuberante şi invazive găsim multă mineralitate, arome de măr şi lămâie confiată, aciditate înaltă şi un conţinut alcoolic extrem de reţinut. Perlajul este fin şi persistent şi se pretează chiar şi la o temperatură de servire ceva mai ridicată. Merge lângă tartine cu peşte afumat şi rucola.

Inchide review

Joia se îmbulinează cu aceeaşi viteză cu care se apropie de weekend, căci este doar o punte spre vineri, cea mai scurtă zi din... Deschide review

Joia se îmbulinează cu aceeaşi viteză cu care se apropie de weekend, căci este doar o punte spre vineri, cea mai scurtă zi din săptămână. Și cum weekendul pare un desert, bulele mici şi fine de azi te pregătesc aşişderea, cu note de fruct alb copt, pară şi gutuie, nişte floare de portocal şi aciditate potrivită. Cam dulce pentru mine, dar potrivit, cred, pentru o tartă cu fructe sau un chec cu cacao şi rom uşor lăsat la uscat, atât cât să ducă a 'macaroon'. Să sară dopurile!

Inchide review

Mi s-a părut că sunt în compania unui Prosecco de bună calitate, doar că trebuie avut în vedere că din pricina restului de zahăr, e mai... Deschide review

Mi s-a părut că sunt în compania unui Prosecco de bună calitate, doar că trebuie avut în vedere că din pricina restului de zahăr, e mai potrivit ca welcome drink sau la desert, presupunând un desert mai acid, cu fructe de pădure sau citrice. În rest... toate cele aşteptate: arome de unt şi mere Golden, crocant.

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

Medalie de Aur la Mundus Vini, Medalie de Aur la Berlin Wine Trophy, Medalie de Aur la Women’s International Trophy

Doppio Passo Asolo Prosecco Superiore DOCG provine dintr-o mica podgorie – Asolo, inca nu foarte bine cunoscuta din vasta regiune Prosecco din nordul Italiei. Vinul are o culoare discreta si un perlaj fin si delicat. Buchetul este delicat si complex, cu note de fructe care amintesc de pere, mere verzi coapte și citrice. Proaspat și moale pe palatin, cu o aroma fructata, este companionul ideal pentru preparate de patiserie usor dulci. Posgustul este armonios si persistent. Poate fi servit atat ca aperitiv, cat si asociat cu preparate de patiserie usor indulcite, macarons, prajituri usor racite.

ASOLO PROSECCO SUPERIORE
  • 75
    Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"
75
Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"

CE SPUN EXPERTII:

Mihai Oprea
Mihai Oprea
Cosmin Tudoran
Cosmin Tudoran
George Mitea
George Mitea
Mihai Oprea
Mihai Oprea
Cosmin Tudoran
Cosmin Tudoran
George Mitea
George Mitea

Cu toţii aşteptăm zilele (mai) calde, şi ne pregătim de primele prânzuri la terasă cu acest prosecco, unde în loc de note exuberante şi... Deschide review

Cu toţii aşteptăm zilele (mai) calde, şi ne pregătim de primele prânzuri la terasă cu acest prosecco, unde în loc de note exuberante şi invazive găsim multă mineralitate, arome de măr şi lămâie confiată, aciditate înaltă şi un conţinut alcoolic extrem de reţinut. Perlajul este fin şi persistent şi se pretează chiar şi la o temperatură de servire ceva mai ridicată. Merge lângă tartine cu peşte afumat şi rucola.

Inchide review

Joia se îmbulinează cu aceeaşi viteză cu care se apropie de weekend, căci este doar o punte spre vineri, cea mai scurtă zi din... Deschide review

Joia se îmbulinează cu aceeaşi viteză cu care se apropie de weekend, căci este doar o punte spre vineri, cea mai scurtă zi din săptămână. Și cum weekendul pare un desert, bulele mici şi fine de azi te pregătesc aşişderea, cu note de fruct alb copt, pară şi gutuie, nişte floare de portocal şi aciditate potrivită. Cam dulce pentru mine, dar potrivit, cred, pentru o tartă cu fructe sau un chec cu cacao şi rom uşor lăsat la uscat, atât cât să ducă a 'macaroon'. Să sară dopurile!

Inchide review

Mi s-a părut că sunt în compania unui Prosecco de bună calitate, doar că trebuie avut în vedere că din pricina restului de zahăr, e mai... Deschide review

Mi s-a părut că sunt în compania unui Prosecco de bună calitate, doar că trebuie avut în vedere că din pricina restului de zahăr, e mai potrivit ca welcome drink sau la desert, presupunând un desert mai acid, cu fructe de pădure sau citrice. În rest... toate cele aşteptate: arome de unt şi mere Golden, crocant.

Inchide review

Cu toţii aşteptăm zilele (mai) calde, şi ne pregătim de primele prânzuri la terasă cu acest prosecco, unde în loc de note exuberante şi... Deschide review

Cu toţii aşteptăm zilele (mai) calde, şi ne pregătim de primele prânzuri la terasă cu acest prosecco, unde în loc de note exuberante şi invazive găsim multă mineralitate, arome de măr şi lămâie confiată, aciditate înaltă şi un conţinut alcoolic extrem de reţinut. Perlajul este fin şi persistent şi se pretează chiar şi la o temperatură de servire ceva mai ridicată. Merge lângă tartine cu peşte afumat şi rucola.

Inchide review

Joia se îmbulinează cu aceeaşi viteză cu care se apropie de weekend, căci este doar o punte spre vineri, cea mai scurtă zi din... Deschide review

Joia se îmbulinează cu aceeaşi viteză cu care se apropie de weekend, căci este doar o punte spre vineri, cea mai scurtă zi din săptămână. Și cum weekendul pare un desert, bulele mici şi fine de azi te pregătesc aşişderea, cu note de fruct alb copt, pară şi gutuie, nişte floare de portocal şi aciditate potrivită. Cam dulce pentru mine, dar potrivit, cred, pentru o tartă cu fructe sau un chec cu cacao şi rom uşor lăsat la uscat, atât cât să ducă a 'macaroon'. Să sară dopurile!

Inchide review

Mi s-a părut că sunt în compania unui Prosecco de bună calitate, doar că trebuie avut în vedere că din pricina restului de zahăr, e mai... Deschide review

Mi s-a părut că sunt în compania unui Prosecco de bună calitate, doar că trebuie avut în vedere că din pricina restului de zahăr, e mai potrivit ca welcome drink sau la desert, presupunând un desert mai acid, cu fructe de pădure sau citrice. În rest... toate cele aşteptate: arome de unt şi mere Golden, crocant.

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

Medalie de Aur la Mundus Vini, Medalie de Aur la Berlin Wine Trophy, Medalie de Aur la Women’s International Trophy

Doppio Passo Asolo Prosecco Superiore DOCG provine dintr-o mica podgorie – Asolo, inca nu foarte bine cunoscuta din vasta regiune Prosecco din nordul Italiei. Vinul are o culoare discreta si un perlaj fin si delicat. Buchetul este delicat si complex, cu note de fructe care amintesc de pere, mere verzi coapte și citrice. Proaspat și moale pe palatin, cu o aroma fructata, este companionul ideal pentru preparate de patiserie usor dulci. Posgustul este armonios si persistent. Poate fi servit atat ca aperitiv, cat si asociat cu preparate de patiserie usor indulcite, macarons, prajituri usor racite.

Cele mai
cumparate
vinuri

UNIQ

UNIQ Vinarte

Ne dorim ca experienta ta alaturi de noi sa fie una lipsita de dificultati. Daca insa ceva nu functioneaza sau ai vreo recomandare pentru noi, iti stam la dispozitie.
P.S.: 🍷 Don`t drink and type...