Skip to main content
Nu sunt produse in cos!

ABSTRACT ROSU 2019 Crama Trantu

  • SEC
  • ROSU
  • LINISTIT
  • 750ML
  • CUPAJ
  • 14,5%
  • ROMANIA

CE SPUN EXPERTII:

Diana Pavelescu
Diana Pavelescu
Alin Ioniţă
Alin Ioniţă
Sorin Stelian
Sorin Stelian
Diana Pavelescu
Diana Pavelescu
Alin Ioniţă
Alin Ioniţă
Sorin Stelian
Sorin Stelian

Daca acest vin este ”Abstract” ma intreb cum ar arata concretul lui, datorita complexitatii si amplitudinii ce nu poate fi trecuta cu vederea,... Deschide review

Daca acest vin este ”Abstract” ma intreb cum ar arata concretul lui, datorita complexitatii si amplitudinii ce nu poate fi trecuta cu vederea, acum in forma lui abstracta. Aromele sunt o expresie a zonei de unde provine, o insula situata intre Dunare si canal, una dintre cele mai calde din tara, cu precipitatii putine. Un profil aromatic dominat de fructe negre coapte, prune, coacaze si mure condimentate cu lemn dulce, piper si caldura soarelui. Taninurile rotunde, coapte si ridicate datorate celor 18 luni petrecute in baricuri sunt echilibrate de alcoolul de 14,5% si o aciditate medie. Fiecare dintre cele trei soiuri participante in cupaj isi aduce contributia la personalitatea acestui vin. Mirosul este o combinatie dominata de Merlot si condimentele Fetestii Negre urmate gustativ de senzatia de catifelare datorata aceluiasi Merlot, pentru ca pe final sa apara structura robusta a Cabernetului, corpul lui atletic, cu un post gust condimentat de Feteasca Neagra pentru a pastra simetria. Un vin plin de soare care se potriveste perfect cu ploaia rece de afara.

Inchide review

Cupajul roșu pe care vi-l prezint astazi s-a nascut in viile Murfatlarului si a fost obținut combinand Cabernet Sauvignon cu Merlot si Feteasca Neagra.... Deschide review

Cupajul roșu pe care vi-l prezint astazi s-a nascut in viile Murfatlarului si a fost obținut combinand Cabernet Sauvignon cu Merlot si Feteasca Neagra. Are parfumuri gemoase, culoare intensa si miscari care, pornesc lent, dar care sunt hotarate si animate. Aromele se agita in jurul unui miez dulceag si isi alterneaza balansul cand spre zona fructelor (visina, cireasa), cand spre cea ce aminteste de ciocolata si vanilie. Combinatia tanini-alcool se alatura intensitatii aromatice, pentru a completa un tablou plin, cu volume generoase. Nu ezitati sa il decantati nitel.

Inchide review

Un asamblaj dobrogean de Cabernet Sauvignon, Merlot si Feteasca Neagra - ce-ar putea sa mearga rau aici? Se pare ca nimic! Am avut in pahar un vin... Deschide review

Un asamblaj dobrogean de Cabernet Sauvignon, Merlot si Feteasca Neagra - ce-ar putea sa mearga rau aici? Se pare ca nimic! Am avut in pahar un vin surprinzator de echilibrat, suculent (l-am si baut la o temperatura nu tocmai ridicata - intre 12 si 16 grade), cu taninuri foarte fine, doar un pic verzi, aciditate buna, si cu o senzatie generala de onctuozitate si finete care-l fac foarte simpatic. Aromele vin mai degraba din zona fructelor uscate si confiate, dar sunt prezente si nuante usor "verzi" si condimentate care sa dea prospetime si complexitate. Savuros, cu mijloc bine definit si final lung, isi face banii si va impaca multe gusturi.

Inchide review

Daca acest vin este ”Abstract” ma intreb cum ar arata concretul lui, datorita complexitatii si amplitudinii ce nu poate fi trecuta cu vederea,... Deschide review

Daca acest vin este ”Abstract” ma intreb cum ar arata concretul lui, datorita complexitatii si amplitudinii ce nu poate fi trecuta cu vederea, acum in forma lui abstracta. Aromele sunt o expresie a zonei de unde provine, o insula situata intre Dunare si canal, una dintre cele mai calde din tara, cu precipitatii putine. Un profil aromatic dominat de fructe negre coapte, prune, coacaze si mure condimentate cu lemn dulce, piper si caldura soarelui. Taninurile rotunde, coapte si ridicate datorate celor 18 luni petrecute in baricuri sunt echilibrate de alcoolul de 14,5% si o aciditate medie. Fiecare dintre cele trei soiuri participante in cupaj isi aduce contributia la personalitatea acestui vin. Mirosul este o combinatie dominata de Merlot si condimentele Fetestii Negre urmate gustativ de senzatia de catifelare datorata aceluiasi Merlot, pentru ca pe final sa apara structura robusta a Cabernetului, corpul lui atletic, cu un post gust condimentat de Feteasca Neagra pentru a pastra simetria. Un vin plin de soare care se potriveste perfect cu ploaia rece de afara.

Inchide review

Cupajul roșu pe care vi-l prezint astazi s-a nascut in viile Murfatlarului si a fost obținut combinand Cabernet Sauvignon cu Merlot si Feteasca Neagra.... Deschide review

Cupajul roșu pe care vi-l prezint astazi s-a nascut in viile Murfatlarului si a fost obținut combinand Cabernet Sauvignon cu Merlot si Feteasca Neagra. Are parfumuri gemoase, culoare intensa si miscari care, pornesc lent, dar care sunt hotarate si animate. Aromele se agita in jurul unui miez dulceag si isi alterneaza balansul cand spre zona fructelor (visina, cireasa), cand spre cea ce aminteste de ciocolata si vanilie. Combinatia tanini-alcool se alatura intensitatii aromatice, pentru a completa un tablou plin, cu volume generoase. Nu ezitati sa il decantati nitel.

Inchide review

Un asamblaj dobrogean de Cabernet Sauvignon, Merlot si Feteasca Neagra - ce-ar putea sa mearga rau aici? Se pare ca nimic! Am avut in pahar un vin... Deschide review

Un asamblaj dobrogean de Cabernet Sauvignon, Merlot si Feteasca Neagra - ce-ar putea sa mearga rau aici? Se pare ca nimic! Am avut in pahar un vin surprinzator de echilibrat, suculent (l-am si baut la o temperatura nu tocmai ridicata - intre 12 si 16 grade), cu taninuri foarte fine, doar un pic verzi, aciditate buna, si cu o senzatie generala de onctuozitate si finete care-l fac foarte simpatic. Aromele vin mai degraba din zona fructelor uscate si confiate, dar sunt prezente si nuante usor "verzi" si condimentate care sa dea prospetime si complexitate. Savuros, cu mijloc bine definit si final lung, isi face banii si va impaca multe gusturi.

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

Recomandarea zilei, Crama Trantu Abstract Rosu, este un vin rosu complex, realizat din soiurile de struguri Cabernet Sauvignon (60%), Merlot (20%) si Feteasca Neagra (20%), fiecare dintre aceste aducandu-si contributia in conturarea personalitatii vinului. Astfel, puternic, aromatic si bine structurat, vinul pastreaza arome olfactive si gustative caracteristice fructelor de padure, dar si fructelor dulci. Se recomanda degustarea vinului la 16-18 grade Celsius, alaturi de preparate culinare diverse, de la branzeturi tip cheddar, bulz sau gorgonzola pana la mancaruri din carne de vita, miel sau vanat.

ABSTRACT ROSU 2019

CE SPUN EXPERTII:

Diana Pavelescu
Diana Pavelescu
Alin Ioniţă
Alin Ioniţă
Sorin Stelian
Sorin Stelian
Diana Pavelescu
Diana Pavelescu
Alin Ioniţă
Alin Ioniţă
Sorin Stelian
Sorin Stelian

Daca acest vin este ”Abstract” ma intreb cum ar arata concretul lui, datorita complexitatii si amplitudinii ce nu poate fi trecuta cu vederea,... Deschide review

Daca acest vin este ”Abstract” ma intreb cum ar arata concretul lui, datorita complexitatii si amplitudinii ce nu poate fi trecuta cu vederea, acum in forma lui abstracta. Aromele sunt o expresie a zonei de unde provine, o insula situata intre Dunare si canal, una dintre cele mai calde din tara, cu precipitatii putine. Un profil aromatic dominat de fructe negre coapte, prune, coacaze si mure condimentate cu lemn dulce, piper si caldura soarelui. Taninurile rotunde, coapte si ridicate datorate celor 18 luni petrecute in baricuri sunt echilibrate de alcoolul de 14,5% si o aciditate medie. Fiecare dintre cele trei soiuri participante in cupaj isi aduce contributia la personalitatea acestui vin. Mirosul este o combinatie dominata de Merlot si condimentele Fetestii Negre urmate gustativ de senzatia de catifelare datorata aceluiasi Merlot, pentru ca pe final sa apara structura robusta a Cabernetului, corpul lui atletic, cu un post gust condimentat de Feteasca Neagra pentru a pastra simetria. Un vin plin de soare care se potriveste perfect cu ploaia rece de afara.

Inchide review

Cupajul roșu pe care vi-l prezint astazi s-a nascut in viile Murfatlarului si a fost obținut combinand Cabernet Sauvignon cu Merlot si Feteasca Neagra.... Deschide review

Cupajul roșu pe care vi-l prezint astazi s-a nascut in viile Murfatlarului si a fost obținut combinand Cabernet Sauvignon cu Merlot si Feteasca Neagra. Are parfumuri gemoase, culoare intensa si miscari care, pornesc lent, dar care sunt hotarate si animate. Aromele se agita in jurul unui miez dulceag si isi alterneaza balansul cand spre zona fructelor (visina, cireasa), cand spre cea ce aminteste de ciocolata si vanilie. Combinatia tanini-alcool se alatura intensitatii aromatice, pentru a completa un tablou plin, cu volume generoase. Nu ezitati sa il decantati nitel.

Inchide review

Un asamblaj dobrogean de Cabernet Sauvignon, Merlot si Feteasca Neagra - ce-ar putea sa mearga rau aici? Se pare ca nimic! Am avut in pahar un vin... Deschide review

Un asamblaj dobrogean de Cabernet Sauvignon, Merlot si Feteasca Neagra - ce-ar putea sa mearga rau aici? Se pare ca nimic! Am avut in pahar un vin surprinzator de echilibrat, suculent (l-am si baut la o temperatura nu tocmai ridicata - intre 12 si 16 grade), cu taninuri foarte fine, doar un pic verzi, aciditate buna, si cu o senzatie generala de onctuozitate si finete care-l fac foarte simpatic. Aromele vin mai degraba din zona fructelor uscate si confiate, dar sunt prezente si nuante usor "verzi" si condimentate care sa dea prospetime si complexitate. Savuros, cu mijloc bine definit si final lung, isi face banii si va impaca multe gusturi.

Inchide review

Daca acest vin este ”Abstract” ma intreb cum ar arata concretul lui, datorita complexitatii si amplitudinii ce nu poate fi trecuta cu vederea,... Deschide review

Daca acest vin este ”Abstract” ma intreb cum ar arata concretul lui, datorita complexitatii si amplitudinii ce nu poate fi trecuta cu vederea, acum in forma lui abstracta. Aromele sunt o expresie a zonei de unde provine, o insula situata intre Dunare si canal, una dintre cele mai calde din tara, cu precipitatii putine. Un profil aromatic dominat de fructe negre coapte, prune, coacaze si mure condimentate cu lemn dulce, piper si caldura soarelui. Taninurile rotunde, coapte si ridicate datorate celor 18 luni petrecute in baricuri sunt echilibrate de alcoolul de 14,5% si o aciditate medie. Fiecare dintre cele trei soiuri participante in cupaj isi aduce contributia la personalitatea acestui vin. Mirosul este o combinatie dominata de Merlot si condimentele Fetestii Negre urmate gustativ de senzatia de catifelare datorata aceluiasi Merlot, pentru ca pe final sa apara structura robusta a Cabernetului, corpul lui atletic, cu un post gust condimentat de Feteasca Neagra pentru a pastra simetria. Un vin plin de soare care se potriveste perfect cu ploaia rece de afara.

Inchide review

Cupajul roșu pe care vi-l prezint astazi s-a nascut in viile Murfatlarului si a fost obținut combinand Cabernet Sauvignon cu Merlot si Feteasca Neagra.... Deschide review

Cupajul roșu pe care vi-l prezint astazi s-a nascut in viile Murfatlarului si a fost obținut combinand Cabernet Sauvignon cu Merlot si Feteasca Neagra. Are parfumuri gemoase, culoare intensa si miscari care, pornesc lent, dar care sunt hotarate si animate. Aromele se agita in jurul unui miez dulceag si isi alterneaza balansul cand spre zona fructelor (visina, cireasa), cand spre cea ce aminteste de ciocolata si vanilie. Combinatia tanini-alcool se alatura intensitatii aromatice, pentru a completa un tablou plin, cu volume generoase. Nu ezitati sa il decantati nitel.

Inchide review

Un asamblaj dobrogean de Cabernet Sauvignon, Merlot si Feteasca Neagra - ce-ar putea sa mearga rau aici? Se pare ca nimic! Am avut in pahar un vin... Deschide review

Un asamblaj dobrogean de Cabernet Sauvignon, Merlot si Feteasca Neagra - ce-ar putea sa mearga rau aici? Se pare ca nimic! Am avut in pahar un vin surprinzator de echilibrat, suculent (l-am si baut la o temperatura nu tocmai ridicata - intre 12 si 16 grade), cu taninuri foarte fine, doar un pic verzi, aciditate buna, si cu o senzatie generala de onctuozitate si finete care-l fac foarte simpatic. Aromele vin mai degraba din zona fructelor uscate si confiate, dar sunt prezente si nuante usor "verzi" si condimentate care sa dea prospetime si complexitate. Savuros, cu mijloc bine definit si final lung, isi face banii si va impaca multe gusturi.

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

Recomandarea zilei, Crama Trantu Abstract Rosu, este un vin rosu complex, realizat din soiurile de struguri Cabernet Sauvignon (60%), Merlot (20%) si Feteasca Neagra (20%), fiecare dintre aceste aducandu-si contributia in conturarea personalitatii vinului. Astfel, puternic, aromatic si bine structurat, vinul pastreaza arome olfactive si gustative caracteristice fructelor de padure, dar si fructelor dulci. Se recomanda degustarea vinului la 16-18 grade Celsius, alaturi de preparate culinare diverse, de la branzeturi tip cheddar, bulz sau gorgonzola pana la mancaruri din carne de vita, miel sau vanat.

Cele mai
cumparate
vinuri

Ne dorim ca experienta ta alaturi de noi sa fie una lipsita de dificultati. Daca insa ceva nu functioneaza sau ai vreo recomandare pentru noi, iti stam la dispozitie.
P.S.: 🍷 Don`t drink and type...