SISTER’S RUN SHIRAZ 2016

Epiphany McLaren Vale

SISTER’S RUN SHIRAZ 2016 SISTER’S RUN SHIRAZ 2016
caracteristici:
cel mai bun pret online 69 RON bg
pret 59 RON
Anunta-ma cand reapare acest vin
Aceasta oferta s-a incheiat. Vezi oferta zilei de azi.

Medalie de Aur: Critics International Wine Challenge (USA) 2017
Medalie de Aur: Sommelier Challenge International Wine Competition 2016

Sister’s Run a fost infiintata in 2011 de catre Carl si Peggy Linder, unii dintre cei mai renumiti viticultori din Barossa, o binecunoscuta regiune viticola din Australia de Sud. Astazi, vinurile Sister's Run sunt prezente pe toate pietele majore, iar mare parte a succesului ii este datorat sotilor Brooks, Elena si Zar, cei care se ocupa atat de procesul de vinificare, cat si de marketing. De altfel, Elena Brooks este considerata de multi cel mai bun oenolog tanar din Astralia. Recomandarea noastra de azi, Sister's Run Epiphany McLaren Vale Shiraz 2016, este un vin bogat in arome si bine echilibrat. Buchetul cucereste prin notele de cirese, dude, cedru si fructe rosii, in timp ce gustul aduce in prim plan arome fructate sau de ciocolata. Se recomanda degustarea acesti vin la 15-18 grade Celsis, alaturi de legume sau carne la gratar, friptura de vita, tocanite, branzeturi etc.

Ce spun pasionatii despre acest vin:
 • Cosmin Tudoran

  “Aratarea” din valea McLaren este manifestare perceputa neasteptat, daca ar fi sa ma leg de definitia cuvintelor. Mai departe, daca ar fi sa traduc repede insemnele de pe capac si eticheta, as crede ca e o orientare clara a vinificatorului, trimiterea ghetei si a tocului fiind mai degabra legata de potrivirea vinului catre barbat si femeie deopotriva. Nasul si gustul usor spicy, cu mure, coacaze, prune si cicoare, mi-ar da dreptate. Cand, citind contra eticheta afli taman altceva. N-am sa dezvalui povestea ci am sa revin la paharul calm, cu tanini rotunzi, picioare frumoase, alcool integrat, cu un post gust ce duce vanilina spre caramel cu ciocolata si sticla spre al doilea pahar. Run, sister, run, pretul face muzica, tura asta.

  Cosmin Tudoran, Pasionat de vinuri - Data degustarii: Oct 2018
 • George Mitea

  Orice vin are nevoie de o poveste, fie ea si mai putin relevanta sau plauzibila! Vinul de azi are pe eticheta o pereche de incaltari: o cizma si un pantof cu toc, pentru ca zice povestea, Elena Brooks- cea care face vinul, se intorcea intr-o seara de la o distractie si brusc au dat peste ea problemele din crama. Nu a apucat sa-si schimbe decat un singur pantof, pentru ca era deosebit de urgent. Probabil vreun tanc avea nevoie de resuscitare sau de electrosocuri. Oricum, trecand peste detaliile frivole, vinul e fix ceea ce te astepti de la un shiraz australian de acest pret: aromatica intensa, de fructe, mai ales negre (dude, afine, mure), condimente de cofetarie, ciocolata, cu o structura buna si taninuri "piure", ducand spre un final dulce-condimentat. Un vin sanatos, bun la gratare.

  George Mitea, Pasionat de vinuri - Data degustarii: Oct 2018
 • Radu Rizea

  Puternic, rezistent si cu o viata lunga inainte, este genul de vin de forta care a facut necesara (sau macar acceptabila) dihotomia conotatiilor Shiraz si Syrah. Dupa o indelunga aerisire, aromele initial mai inchise devin bogate, complexe, de fructe rosii si negre (capsuni mature, coacaze, afine), condimente, lemn dulce, vanilie, urme vegetal-pamantoase. Pe papile este vesel si tanar, cu un atac concentrat pe fructe rosii proaspete, mai putin dens decat ar sugera nasul, consistent aproape de – dar fara sa atinga – zona de vin satios, masticabil. Taninuri aproape de integrarea perfecta, aciditate care sustine ansamblul, final lung si echilibrat, per total – un vin frumos!

  Radu Rizea, Pasionat de vinuri - Data degustarii: Oct 2018
cel mai bun pret online 69 RON bg
Aceasta oferta s-a incheiat. Vezi oferta zilei de azi.
Livrare gratuita

pentru comenzi de minim 2 sticle / pachete in Bucuresti si de 6 sticle / pachete in tara *

14 zile
retur
garantat

in cazul in care nu esti multumit de produsul cumparat il poti returna in termen de 14 zile

Vrei sa primesti ofertele noastre zilnice cu vinuri de calitate la cel mai bun pret online?

EPICENTRUM MERLOT & CABERNET SAUVIGNON 2016 - Crama Girboiu
Crama Girboiu

Vinurile din colectia Epicentrum a cramei Girboiu poarta unicitatea si caracteristicile tinutului Vrancei. Intensitatea, aromele puternice, culoarea si energiile locului...

Avem nevoie de Codul tau Numeric Personal (CNP) pentru a-ti acorda diverse BONUS-uri: ultima sticla gratuita, etc. Nu vom disemina aceasta informatie cu nimeni altcineva.
Datele pe care iti va fi emisa factura.
Datele unde va fi trimisa o comanda.
Se pot adauga mai multe adrese de e-mail despartite prin virgula.
Gestioneaza cardurile salvate in aceasta pagina securizata prin sistemul PayU.