SEDARA 2016

Donnafugata

SEDARA 2016 SEDARA 2016
caracteristici:
cel mai bun pret online 67 RON bg
pret 59 RON
Anunta-ma cand reapare acest vin
Aceasta oferta s-a incheiat. Vezi oferta zilei de azi.

90 puncte James Suckling

Donnafugata a fost creata de catre o familie de italieni determinata sa inoveze stilul vinului sicilian si totodata sa schimbe perceptia lumii asupra vinurilor locale. Astazi, Donnafugata, ajunsa la a V-a generatie, se concentreaza pe reprezentarea cu onoare in afara tarii a vinurilor “made in Italy”. Recomandarea noastra de astazi, Donnafugata Sedara 2016, este un vin rosu realizat din struguri Nero d’Avola, Cabernet Sauvignon si Syrah. Rosu rubiniu cu reflexii brune, vinul are note olfactive de cirese, prune, dar si piper negru. Gustul se continua placut, proaspat, cu taninuri delicate si echilibrat ca structura. Degustati acest vin la 16-18 grade Celsius, in diverse combinatii culinare, de la barbeque si branzeturi pana la paste si pizza.

Ce spun pasionatii despre acest vin:
 • Ciprian Haret

  Iata un vin despre care nu prea ar avea rost sa povestesc multe. Nu pentru ca ar fi ceva in neregula cu el, ci doar pentru ca este un vin simplu, direct, la obiect si necomplicat. Baza este consolidata de fructe rosii proaspete si ceva nuante condimentate; gust dominat de visine si cirese, suculent, degraba curgatoriu pe gat, chiar si unele taninuri care pisca limba pe final. Dupa cum ar spune italienii, vinul perfect pentru paste sau pizza. Cateodata, viata face sens cand e traita in cel mai simplu mod posibil.

  Ciprian Haret, Pasionat de vinuri - Data degustarii: Oct 2019
 • Dan Micuda

  Un rosu bine facut, versatil, de zi cu zi, creat pe baza binecunoscutului soi indigen Nero d’Avola in asamblaj cu soiuri internationale, fara influente de baric. Vinul este in stilul proaspat, fructat, direct,presarat cu aluzii de ierburi uscate si condimente piperate. Impresiile gustative sunt similare, vinul “curge” echilibrat, cu taninuri moi, integrate si fructul in plim plan, fara a fi insa obositor. Un exemplar bine realizat, scoala pentru ceea ce putem numi vin italian colocvial, de zi cu zi.

  Dan Micuda, Pasionat de vinuri - Data degustarii: Oct 2019
 • Alin Ionita

  Ziua de astazi o dedicam unui vin sicilian ce isi porneste parfumurile, mandru, lasand zorii discutiei noastre sa se imbogateasca cu termeni precum fragi, cireasa si masline verzi. Isi aseaza atributele intr-un echilibru bun, ascunzandu-se bine procentele de alcool si lasand taninurile sa se imbulzeasca intr-o gramada neregulata, animata. Dupa un strat fructat ceva mai energic, aromatica se aseaza linistit si este imbogatita de izuri discret argiloase.

  Alin Ionita, Pasionat de vinuri - Data degustarii: Oct 2019
cel mai bun pret online 67 RON bg
Aceasta oferta s-a incheiat. Vezi oferta zilei de azi.
Livrare gratuita

pentru comenzi de minim 2 sticle / pachete in Bucuresti si de 6 sticle / pachete in tara *

14 zile
retur
garantat

in cazul in care nu esti multumit de produsul cumparat il poti returna in termen de 14 zile

Vrei sa primesti ofertele noastre zilnice cu vinuri de calitate la cel mai bun pret online?

EPICENTRUM MERLOT & CABERNET SAUVIGNON 2016 - Crama Girboiu
Crama Girboiu

Vinurile din colectia Epicentrum a cramei Girboiu poarta unicitatea si caracteristicile tinutului Vrancei. Intensitatea, aromele puternice, culoarea si energiile locului...

Avem nevoie de Codul tau Numeric Personal (CNP) pentru a-ti acorda diverse BONUS-uri: ultima sticla gratuita, etc. Nu vom disemina aceasta informatie cu nimeni altcineva.
Datele pe care iti va fi emisa factura.
Datele unde va fi trimisa o comanda.
Se pot adauga mai multe adrese de e-mail despartite prin virgula.
Gestioneaza cardurile salvate in aceasta pagina securizata prin sistemul PayU.