ROSAMARA 2016 Costaripa
Rosamara este un roze cu o nuanta superba, luminoasa, rozalie. Este un amestec de Groppello, Marzemino, Sangiovese si Barbera. Are un buchet floral, fructat, amplu si intens, in care regasim flori de cires, cirese negre si rodie. Este bine echilibrat pe palat si are un final subtil, placut, cu nuante de migdale. Se recomanda a fi servit la o temperatura de 12°-13° C, alaturi de peste, preparate din carne alba, tocanite, antipasti sau legume.
Rosamara este un roze cu o nuanta superba, luminoasa, rozalie. Este un amestec de Groppello, Marzemino, Sangiovese si Barbera. Are un buchet floral, fructat, amplu si intens, in care regasim flori de cires, cirese negre si rodie. Este bine echilibrat pe palat si are un final subtil, placut, cu nuante de migdale. Se recomanda a fi servit la o temperatura de 12°-13° C, alaturi de peste, preparate din carne alba, tocanite, antipasti sau legume.