
CAVA BRUT NATURE Castellroig
Macabeu, Parellada si Xarel-lo sunt cele trei soiuri catalane ce definesc aceasta Cava. Fiind cel mai sec spumant produs la Castellroig, este destinat cu predilectie amatorilor avizati. Gustul este fructat, revigorant si intens, potrivit mai ales pentru aperitive sau paella. In 2011 Robert Parker a cotat aceasta Cava cu 88 de puncte din 100. Un vin matur care se preteaza consumului imediat, avand insa si un potential de invechire de maxim 2 ani.

Macabeu, Parellada si Xarel-lo sunt cele trei soiuri catalane ce definesc aceasta Cava. Fiind cel mai sec spumant produs la Castellroig, este destinat cu predilectie amatorilor avizati. Gustul este fructat, revigorant si intens, potrivit mai ales pentru aperitive sau paella. In 2011 Robert Parker a cotat aceasta Cava cu 88 de puncte din 100. Un vin matur care se preteaza consumului imediat, avand insa si un potential de invechire de maxim 2 ani.