POGGIO NICCHIAIA CHIANTI 2017 Poggio Nicchiaia
Regiunea Toscanei este una cu o lunga traditie viticola in Italia, iar vinurile produse aici sunt unele de o inalta calitate, cu arome complexe si diferite. Poggio Nicchiaia este o crama cu o tehnologie avansata in producerea vinului, localizata in Montelopio, o calitate micuta de langa Peccioli, Italia. Recomandarea de astazi vine tocmai de acolo, Poggio Nicchiaia Chianti 2017 fiind un vin intens, corpolent, bine definit ca structura, realizat 100% din struguri Sangiovese. Aromele pastreaza caracteristicile zonei Toscanei, delimitandu-se notele de fructe bine coapte. Se recomanda degustarea acestui vin la 16-18 grade Celsius, alaturi de mancaruri ceva mai consistente, cum ar fi preparatele din miel, paste cu diverse sosuri, vanat, vita etc.
Regiunea Toscanei este una cu o lunga traditie viticola in Italia, iar vinurile produse aici sunt unele de o inalta calitate, cu arome complexe si diferite. Poggio Nicchiaia este o crama cu o tehnologie avansata in producerea vinului, localizata in Montelopio, o calitate micuta de langa Peccioli, Italia. Recomandarea de astazi vine tocmai de acolo, Poggio Nicchiaia Chianti 2017 fiind un vin intens, corpolent, bine definit ca structura, realizat 100% din struguri Sangiovese. Aromele pastreaza caracteristicile zonei Toscanei, delimitandu-se notele de fructe bine coapte. Se recomanda degustarea acestui vin la 16-18 grade Celsius, alaturi de mancaruri ceva mai consistente, cum ar fi preparatele din miel, paste cu diverse sosuri, vanat, vita etc.