PELERIN PETIT FUME 2016 Domeniul Dragasi
Domeniul Dragasi se poate mandri astazi nu numai cu cele 7 hectare de vita de vie, ci si cu o crama umbroasa si un restaurant in care oaspetii pot degusta bunatati si vinuri Pelerin. Recomandarea noastra de astazi, Pelerin Petit Fume 2016, este un fermecator vin alb sec, realizat 100% din struguri Sauvignon Blanc, unul dintre soiurile “vedeta” in regiune, alaturi de Carbernet Franc, Merlot si Pinot Gris. Intr-o frumoasa culoare galben-pai intens, cu reflexe verzui, vinul are un buchet in care predomina notele de soc, grapefruit si fructe exotice. Gustul se prezinta delicat, insa complex, cu o o acidiate ridicata, bine definita si echilibrata. Se recomanda servirea acestui vin la 8-10 grade Celsius, alaturi de o paleta larga de preparate culinare: peste, pui la gratar, carne de porc la gratar, branzeturi maturate etc.
Domeniul Dragasi se poate mandri astazi nu numai cu cele 7 hectare de vita de vie, ci si cu o crama umbroasa si un restaurant in care oaspetii pot degusta bunatati si vinuri Pelerin. Recomandarea noastra de astazi, Pelerin Petit Fume 2016, este un fermecator vin alb sec, realizat 100% din struguri Sauvignon Blanc, unul dintre soiurile “vedeta” in regiune, alaturi de Carbernet Franc, Merlot si Pinot Gris. Intr-o frumoasa culoare galben-pai intens, cu reflexe verzui, vinul are un buchet in care predomina notele de soc, grapefruit si fructe exotice. Gustul se prezinta delicat, insa complex, cu o o acidiate ridicata, bine definita si echilibrata. Se recomanda servirea acestui vin la 8-10 grade Celsius, alaturi de o paleta larga de preparate culinare: peste, pui la gratar, carne de porc la gratar, branzeturi maturate etc.