ANTARIO BAROLO 2014 Casa Girelli
Barolo Antario 2014 este un vin obtinut din struguri Nebbiolo selectati din 3 podgorii individuale aflate in doua zone de calitate in producerea vinurilor Barolo: Serralunga d’Alba si Monforte. Strugurii sunt culesi manual cu deosebita atentie in a doua jumatate a lunii octombrie. Vinul este maturat timp de 6 luni in cuve din otel inoxidabil, apoi timp de 30 de luni in butoaie mari de stejar traditionale slavone. Rezultatul este un vin rosu-rubin intens, cu note de violete, condimente si piper, caracter puternic, arome de prune si final condimentat.
Barolo Antario 2014 este un vin obtinut din struguri Nebbiolo selectati din 3 podgorii individuale aflate in doua zone de calitate in producerea vinurilor Barolo: Serralunga d’Alba si Monforte. Strugurii sunt culesi manual cu deosebita atentie in a doua jumatate a lunii octombrie. Vinul este maturat timp de 6 luni in cuve din otel inoxidabil, apoi timp de 30 de luni in butoaie mari de stejar traditionale slavone. Rezultatul este un vin rosu-rubin intens, cu note de violete, condimente si piper, caracter puternic, arome de prune si final condimentat.