Livrare gratuita

pentru comenzi de minim 2 sticle in Bucuresti si de 6 sticle in tara *

14 zile
retur
garantat

in cazul in care nu esti multumit de produsul cumparat il poti returna in termen de 14 zile

NEGRU DE DRAGASANI 2014

Crama Avincis

NEGRU DE DRAGASANI 2014
caracteristici:

Desi numele poate duce cu gandul la ceva misterios, izvorat din povesti vechi cu final intunecat, Negru de Dragasani este de fapt un basm catifelat, un vin bine conturat, cu valente de capodopera. Este un vin sec, rosu violet inchis, care te face sa il degusti cu mirare si interes. Are buchet de violete, cirese negre si afine, usor condimentat. Gustul sau te duce in cosul cu cirese si daca te cufunzi in amintiri si naratiune, nuantele de piper proaspat iti readuc realitatea in prim plan. Foarte potrivit pentru visare, carnuri inabusite in vin si seri de calitate.

Ce spun pasionatii despre acest vin:
  • Nicusor Cazan
    Desi cu origini inca nu foarte clar stabilite, nume de soiuri ca Negru Vartos, Saperavi, Babeasca Neagra, Batuta Neagra, Novac fiind vehiculate drept parinti de-ai sai, Negrul de Dragasani este cu siguranta o dovada a varietatii si originalitatii de care este capabil sectorul viticol romanesc. Exemplarul de fata, creat de tanarul francez Ghislain Moritz, arata un stil diferit fata de celelalte vinuri din acelasi soi, caracterul sau copt si concentrat ducandu-te cu gandul spre vinuri proaspete si bogate de lume noua. Ciresele, condimentele, violetele sunt parte a bagajului sau aromatic. Personal il prefer mai rece si nu neaparat decandat sau aerisit. Nicusor Cazan, Pasionat de vinuri - Data degustarii: Dec 2017
  • Valentin Ceafalau
    Raritatea acestui soi in forma comerciala si imbuteliata face ca orice intalnire cu vinurile pe care sta scris Negru de Dragasani sa fie o experienta mai mult decat interesanta. Inainte sa degusti Chardonnay, un Sauvignon sau un Cabernet Franc “pleci la drum” cu niste asteptari legate de amprenta aromatica, de structura, de textura etc, insa in cazul unui Negru de Dragasani judeci vinul golit de orice “prejudecati analitice”. Te bucuri de el pur si simplu! Iar exemplarul de fata ofera destul de multe motive de bucurie, fie ele aparute si prin prisma ineditului. Aromatic: negru! Exact! Bitum, smoala. Notele de hidrocarburi sunt dominante, mai ales daca vinul nu are parte de aerare. Dupa un timp, incepe sa dezvolte tente din ce in ce mai interesante si din diferite clase aromatice, plecand de la cele de condimente (cimbru, cuisoare, nucsoara), piele tabacita si ciuperci, pana la cele vegetale de ardei iute sau coacaze negre. Gustul este dens, puternic, cu “umeri lati”, lasand in urma sa o impresie intimidanta. Lupta pentru suprematia asupra directiei gustative se da intre taninurile bine slefuite, insa extrem de precise si de severe, si aciditatea vegetala, vinul capatand astfel un caracter salbatic. Postgustul apartine piperului negru, proaspat zdrobit, care permite din cand in cand unor tente vegetal-fructate sa mai “scoata capetele” de sub mantia atotcuprinzatoare. Un vin de incercat acum, dar mai ales mai tarziu, deoarece timpul ii va face mult bine! Valentin Ceafalau, Pasionat de vinuri - Data degustarii: Dec 2017
cel mai bun pret online 59 RON bg
Aceasta oferta s-a incheiat. Vezi oferta zilei de azi.

Vrei sa primesti ofertele noastre zilnice cu vinuri de calitate la cel mai bun pret online?

JIANA ROSE 2016 - Crama Oprisor
Crama Oprisor

Jiana, cupaj de Cabernet Sauvignon (60%) si Pinot Noir (40%), cea mai recenta lansare a Cramei Oprisor, intregeste colectia dedicata Olteniei, alaturi de Rusalca Alba si...

Avem nevoie de Codul tau Numeric Personal (CNP) pentru a-ti acorda diverse BONUS-uri: ultima sticla gratuita, etc. Nu vom disemina aceasta informatie cu nimeni altcineva.
Datele pe care iti va fi emisa factura.
Datele unde va fi trimisa o comanda.
Se pot adauga mai multe adrese de e-mail despartite prin virgula.
Gestioneaza cardurile salvate in aceasta pagina securizata prin sistemul PayU.