Livrare gratuita

pentru comenzi de minim 2 sticle / pachete in Bucuresti si de 6 sticle / pachete in tara *

14 zile
retur
garantat

in cazul in care nu esti multumit de produsul cumparat il poti returna in termen de 14 zile

NARBO MARTIUS ROSU 2016

Gerard Bertrand

NARBO MARTIUS ROSU 2016
caracteristici:

Narbo Martius de la Gerard Bertrand este o gama de vinuri tribut al acestui oras si al mostenirii sale bogate. Localizata strategic intre Spania si Italia, “Narbo Martius” este cea mai veche colonie romana din Franta. Pozitia sa privilegiata intre mare si pamant a facut sa fie un terroir minunat pentru vita de vie de mai mult de doua mii de ani. Via este expusa climatului mediteranean, cu veri fierbinti si uscate si ierni blande. Narbo Martius Rosu este un cupaj de Syrah, Grenache si Marselan, de culoare rubiniu inchis, cu reflexe purpurii. Nasul etaleaza arome de fructe rosii si negre, gem, lemn dulce si condimente. Este un vin elegant si delicat, cu taninuri elegante si final persistent. Se recomanda asocierea cu preparate din pui, carne la gratar, branzeturi.

Ce spun pasionatii despre acest vin:
 • Sorin Stelian

  Dupa cum va poate spune si anul de pe eticheta, acest cupaj de Syrah, Grenache si Marselan e un vin foarte tanar, lucrat insa astfel incat sa fie deja gata de baut. Relativ usor si suculent, dar nu lipsit de textura si de o amprenta taninoasa nitel verde, poate functiona si ca vin de "cursa lunga", dar si ca acompaniament pentru felurite carnuri rosii, in special condimentate. Mi-ar fi placut ca aromele simple, de fruct proaspat sa nu fie insotite si de obligatoriile note vanilate, dar pentru multi asta va fi un lucru bun.

  Sorin Stelian, Pasionat de vinuri - Data degustarii: Iul 2017
 • Ciprian Haret

  Narbo Martius nu este doar o eticheta care suna "cool" in limba latina, ci reprezinta vechiul nume latin al orasului francez Narbonne. Iar acest vin produs de omniprezentul Gerard Bertrand face parte dintr-o categorie pe care multi iubitori ai acestei licori au cam uitat-o: cea pe care o s-o numesc, intr-un mod plastic, "duca-se pe gat". Aici nu veti gasi tone de fruct gemos, densitate peste limita admisa sau lemn din belsug. Nu, de data aceasta avem de-a face cu un vin sincer, usor rustic, cu fruct light si suculent, proaspat si zemos, fara complicatii si inflorituri inutile. Ar merge de minune cu pizza sau cu paste, dar cred ca veti avea succes si in departamentul de carnuri rosii.

  Ciprian Haret, Pasionat de vinuri - Data degustarii: Iul 2017
 • Alin Ionita

  Narbo MARTIUS 2016 este un cupaj vanos ce vine din sudul Frantei. Aromele sangvinice, carnoase si izurile de fructe rosii sburda in voie, nealterate de influenta lemnului, iar structura sa este una destul de ferma, in primul rand datorita taninuri lor tinere, alcoolul ramanand, pe de alta parte, bine mascat.

  Alin Ionita, Pasionat de vinuri - Data degustarii: Iul 2017
cel mai bun pret online 45 RON bg
Aceasta oferta s-a incheiat. Vezi oferta zilei de azi.

Vrei sa primesti ofertele noastre zilnice cu vinuri de calitate la cel mai bun pret online?

AMARONE DELLA VALPOLICELLA 2013 - Tedeschi
Tedeschi

Tedeschi este un producator cu o istorie de aproximativ patru secole. Blend-ul Valpolicella este bazat pe trei soiuri indigene de struguri rosii din Nord-Estul Italiei:...

Avem nevoie de Codul tau Numeric Personal (CNP) pentru a-ti acorda diverse BONUS-uri: ultima sticla gratuita, etc. Nu vom disemina aceasta informatie cu nimeni altcineva.
Datele pe care iti va fi emisa factura.
Datele unde va fi trimisa o comanda.
Se pot adauga mai multe adrese de e-mail despartite prin virgula.
Gestioneaza cardurile salvate in aceasta pagina securizata prin sistemul PayU.